Morali bozuk olan?

blankspace1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
404
147
53
Benim gibi morali bozuk olan ve üzgün olan var mı? Yazın dertleşelim haydi

Son düzenleme:
Valla benim de moralim bozuktu ama az önce yurtlarda büyüyüp, sonra da abisinden şiddet gördüğü için gencecik evlenen ve bebeği doğunca da kocasının şiddetine maruz kalan kızın konusunu okudum, kendimden utandım.

Allah yardımcısı olsun tüm kimsesiz hissedenlerin. Rahmetiyle en güzel kapıları onlara açsın.

Herkesin kendine göre bir derdi var.

moralim çok bozuk ve çok çaresizim elimden hiç birşey gelmiyor. keşke gelse dünyayı ters cevirirdim

Benımmm çokk bozuk kızlar hayatı bir salaklığımla ilgili,bır hata yaptım,duzelmmek için bir ton para harcadım,dun öğrendimki olmadı,unıversıtemle alakalı,yapacakçözüm de kalmadı,bu acı ike üstune eski sevgılımle katşılaştım,içimde azcık bişeyler var,yanı berbattı

moralim çok bozuk ve çok çaresizim elimden hiç birşey gelmiyor. keşke gelse dünyayı ters cevirirdim

2 gün sonra doğum günüm, ama çok sevdiğim öğretmenim onu bile kutlamayacak...

Okulla ilgili her zamanki gibi... İnsanlar ne kadar çok kırıcı...

Moralim standart bozuktur zaten.
Ama hep şükrederim, şükretmek önemli.
Moralimi bozan şeylerin gelip geçici olduğunu düşünürüm.
İyi hayaller kurarım, inanırım.
Sonra yine moralim bozulur, üsttekileri tekrarlarım.
Kısır döngü, en azından sabit kalmıyorum

2 gün sonra doğum günüm, ama çok sevdiğim öğretmenim onu bile kutlamayacak...
ya yine mi aynı konu, yetmedi mi
kaç defa daha diyeceğiz? normal değil. lise öğrencisinin sevgilisiymişçesine öğretmenine bu kadar takması normal de-ğil
kutlamasın zaten sizin doğum gününüzü. ne münasebet?

Sacma sapan seylere takiliyorsun off valla

Benim de bozuktu.. konuşacak kimse yoktu.. az ihtiyacim olur ah biri olsa dedigim az zaman.. hep de o zaman kimseyi bulamam.. kendimi sokaklara vurdum.. 8000 adım attım.. eh iyi gibiyim..

Bende daha isten yeni attim kendimi eve. Paramda kalmadı bu haftada maaslari veremiceklermis. Birde hatali isler var düzeltilmesi gereken ofof cok bunaldim. Evlensem kocam olsada ona sarsam yav. Çocuğum olsada altini degistirsem biktim artik ufukta aday adayi yok bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…