Moralim bozuk kızlar bakın bi

ciarasisi

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
3.155
2.520
333
15 haftalık hamileyim vajinal kültürde candida ve mrsa cıktı mrsa tehlikeli yazıyo netten okudum hıc iyi seyler yok .. Mrsa cıkan varmı vırus ve bakteri gıbı bısey ama kana karıstıgında öldürüyomus fikri olan varmı

kim dedi kana karışınca öldürüyo diye mantar olmus candida mantarı oluyo, mrsa nerden bulasmıski size enfeksiyon kaparsınz bence en fazla tedavi olursanız ölmezsiniz

Bende de kan toplamıs gibi birsey cıktı sivilce gibi duruyor ama kan toplamıs doktora gösterdim kan toplamıs dedi birsey demedi bende korkuyorum baska doktora gidicem

kim dedi kana karışınca öldürüyo diye mantar olmus candida mantarı oluyo, mrsa nerden bulasmıski size enfeksiyon kaparsınz bence en fazla tedavi olursanız ölmezsiniz
Yok doktor soylemedi hamileyim diye agızdan ilac vermiyo antıbıyotıge karsı direnclı cıktı metısılıne direnclı olunca antıbıyotık etkı etmıyomus ben nerden kaptıgımı anlayamadım mantarıda bu bakterıyıde asırı temız tıtizim mantar tamam ılacı varda bu bakterıyı temızlemenin yolu olmazmı anlamadım netten arastırdım kanında mrsa bulununalara vıruslu bakılıyo resmen ölümcül enfeksıyon yazıyo benım vajınal kulturde cıktı tabı bu doktor yok direncını yuksek tutacaksın falan dedi de bende nette vajınal kulturde bu bakterı cıkan yazı yada kısıleri goremedim moralım bozuldu baya

ya sen internete ne bakıyosun oraya bakarsan benım 3 aylık ömrüm kaldı ne yazsam kanser filan cıkıyor internete bakmayın doktorunuzu dinleyin siz moralinizi de boşyere bozmayın hamile halinizle lütfen. zaten o bakteri antibiyotğe karşı dirençli sanırım ama bi şekilde tedavi ederler sizi siz merak etmeyn doktor ne derse onu yapın internettekileri takmayn

Ne bıleyım canım bendea anlamadımki bırde jilet yapıyorum genitalimi e bu sürüntü kanayan yerıme bulastıysa nolcak doktorda acıklama yapmadı ondan taktım malesef yoksa nette cok sey yazıyoda hani biri bende de var yazsa rahatlardm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…