Ne yapayım Allah aşkına, gördüğüm halde görmemezlikten gelip, hiç birşey yok gibi mi davranayım40 yaşına gelmiş bir adama çocuk gibi hesap sorarak yanlış yapıyorsunuz bence
Mürebbiye gibi bunu neden izledin buna neden baktın
Eşinizi kendinizden uzaklastirirsiniz
EvetNe yapayım Allah aşkına, gördüğüm halde görmemezlikten gelip, hiç birşey yok gibi mi davranayım
Yine dalga geçilmeyen başlandı, siz eşinize görseniz bakalım böyle şakaya vurabilir misizEsinize çocuklar için olan güvenlik paketlerinden falan alın isterseniz
Yine dalga geçilmeyen başlandı, siz eşinize görseniz bakalım böyle şakaya vurabilir misiz
Sorun bilmeden tıklamış olabilirim demesiEşinizin cinsel içerikli videolar izlemesinde bi sorun yok da keşke bunu facebookta yapmasa. Yanlışlıkla beğense etse rezillik
Eşim başka bir hesap açmıyor ne yapabilirimNiye hesabınız ortak? Siz tek kişi misiniz18 20 yaşındaki çiftleri anlıyorum da 40 yaş bi garip geldi.
Nasıl bir güvenlik paketidir o ben anlamadımHayır ben güvenlik paketi aldım kafam rahat
Ay ciddi ciddi sorduğunuza inanamıyorum.Nasıl bir güvenlik paketidir o ben anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?