Moralim bozuk

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Eşimle ilgili moralim bozuk. İkimiz ortak Facebook kullanıyoruz, eşim çok video bakıyor. Ben o kadar bakmıyorum. Akşam bir kaç gün önce bizce ekli olan bir tanıdığınızın videosunu ararken daha önce bakılan videoları gördüm. Bazı videolar onun bakıcağı tarz bazıları öpüşmeli yada kısa erke giyen bayanlar vs. Gördüğümde sordum. Ben videonun başında öpüşme yada açık seçik giyinmiş bayan görmediğimde bakıyorum sonra o şekilde çıkınca değiştiriyorum ama içine girmiş bulunduğum için izlenmiş görünüyor dedi. Buraya kadar sıkıntı yok çünkü bazen benimde baktığım videolarda normal gibi görünürken bir anda açık seçik bir bayan çıkabiliyor
Ama bir tane gördüm alman sex gibi bir site adamla kadın baya bildiğin şey yapıyor yani videonun başında sonuda belli. Bir insan niye buna tıklar. Birtane gördüm dansöz vardı. Bunları niye tıklıyorsun dedim. Videolar arka arkaya çıkıyor belki tıklamış olabilirim gibi bir cevap verdi.bir insan nasıl yanlışlıkla o tarz videoya tıklar anlamıyorum.
40 yaşına dayanmış adama da ben mi söylücem bunu
Sinir oluyorum

Ben bu kadar çok sorgulamayi doğru bulmuyorum.asla bakmaz demem , nefse hakim olmak çok zor. Yasaklar daha ilgi çekici geliyor sonra sırf heyecan için bakıyorlar diye düşünürüm. Siz hesap sormak yerine seninle ortak kullanmak istemiyorum, bunlardan hoşlanmıyorum. kendime yeni hesap acacam deseydiniz muhtemelen daha etkili olacaktı. Eğer karı koca hayatınız etkileniyorsa, sizden uzaklaşmışsa o ayrı tabiki. O zaman mutlaka evlilik terapistine gitmenizi öneririm.

40 yaşına gelmiş bir adama çocuk gibi hesap sorarak yanlış yapıyorsunuz bence
Mürebbiye gibi bunu neden izledin buna neden baktın
Eşinizi kendinizden uzaklastirirsiniz
Ne yapayım Allah aşkına, gördüğüm halde görmemezlikten gelip, hiç birşey yok gibi mi davranayım

Yaşında ne var ayol?
80 yaşındaki adamın imkanı olsa o da bakar emin olun.
Hem hesabı ortak kullanmak ne demek? Bana aşırı ters geliyor sözüm meclisten dışarı.

Nasıl bir güvenlik paketidir o ben anlamadım
Ay ciddi ciddi sorduğunuza inanamıyorum.
Koskoca adamı güvenlik paketi ile kısıtlayacaksınız yani, şaka gibi...
Yanlış hatırlamıyorsam ilkokulda oğlunuz vardı, bari onu bahane edip alın güvenlik paketini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…