- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
Önceden de başka bir konunuza yorum yapmıştım. Sizin bir psikolojik desteğe ihtiyacınız var. Eşinize takıntılısınız. Adam video izlemeden önce bile kıl çıktı diyip trip yapıyordunuz.Salın demesi kolayda birde bana sorun, elalemin kadınını izleme düşüncesi bile bana yetiyor gözümde canlanınca
Ben hiç elalemin adamına bakayım gibi bir durumda değilim, öyle eşimde yakışıklı değil yani benim daha güzel olduğumu söylüyor çoğu kişi ama neden bu durumu yaşıyoruz anlamıyorum
Ama ben de karar aldım, telefonumdan erkek videoları açıp yanlışlıkla açılmış dicem
Cok basitce anlatacagim daha ayrintili bilgi icin `Hayati yeniden kesfedin` isimli kitabi okuyabilirsiniz.
Hayatimiz boyunca insanlarla kurdugumuz iliskiler, cocukluk doneminde yasadigimiz ve sahit oldugumuz iliskilerin tekraridir. Siz aldatilmis, muhtemelen bu sebeple affettikten sonra da esini surekli takip eden bir annenin cocugusunuz. Eminim anneniz babaniza bir daha hic guvenmedi ve bunu her defasinda dile getirdi. Yani sizin kafanizdaki iliski profili surekli guvensiz, supheci ve acik arayan bir kadin ile aldatan bir erkek. Bu durum sizin bildiginiz alan yani konfor alaniniz. O yuzden esiniz ne aciklama yaparsa yapsin siz ona inanmayacak ve suphelenip guvenmemeye devam edeceksiniz. Cunku konfor alanimiz bizi oldurecek bile olsa onda kalmayi tercih ederiz. Bildigimiz duygulari yasamak daha kolay gelir. Bunu da `beni anlamasi ve dikkat etmesi gerekir` diyerek esinizin ustune yuk olarak atamazsiniz. Bu sizin dusunce yapiniz ve farkindalik gelistirmesi gereken kisi sizsiniz. Esiniz gitse, baska bir erkek gelse de ayni donguye gireceksiniz farkindaliginiz olmadigi muddetce.
Bu aranizdaki iliski modeli cocugunuzun sosyal hayatinda yasadigi sorunlarin da temeli. Ona bu sekilde bir sema olusturmaniz yapacaginiz buyuk bir kotuluk, ayni sizin ailenizin size yaptigi kotuluk gibi... Kendi kendinize okuma terapisi uygulayamiyorsaniz bir terapistten yardim almaniz en yararlisi olacaktir.
Psikologsunuz sanırımCok basitce anlatacagim daha ayrintili bilgi icin `Hayati yeniden kesfedin` isimli kitabi okuyabilirsiniz.
Hayatimiz boyunca insanlarla kurdugumuz iliskiler, cocukluk doneminde yasadigimiz ve sahit oldugumuz iliskilerin tekraridir. Siz aldatilmis, muhtemelen bu sebeple affettikten sonra da esini surekli takip eden bir annenin cocugusunuz. Eminim anneniz babaniza bir daha hic guvenmedi ve bunu her defasinda dile getirdi. Yani sizin kafanizdaki iliski profili surekli guvensiz, supheci ve acik arayan bir kadin ile aldatan bir erkek. Bu durum sizin bildiginiz alan yani konfor alaniniz. O yuzden esiniz ne aciklama yaparsa yapsin siz ona inanmayacak ve suphelenip guvenmemeye devam edeceksiniz. Cunku konfor alanimiz bizi oldurecek bile olsa onda kalmayi tercih ederiz. Bildigimiz duygulari yasamak daha kolay gelir. Bunu da `beni anlamasi ve dikkat etmesi gerekir` diyerek esinizin ustune yuk olarak atamazsiniz. Bu sizin dusunce yapiniz ve farkindalik gelistirmesi gereken kisi sizsiniz. Esiniz gitse, baska bir erkek gelse de ayni donguye gireceksiniz farkindaliginiz olmadigi muddetce.
Bu aranizdaki iliski modeli cocugunuzun sosyal hayatinda yasadigi sorunlarin da temeli. Ona bu sekilde bir sema olusturmaniz yapacaginiz buyuk bir kotuluk, ayni sizin ailenizin size yaptigi kotuluk gibi... Kendi kendinize okuma terapisi uygulayamiyorsaniz bir terapistten yardim almaniz en yararlisi olacaktir.
İlgilenmediğimi nerden uyduruyorsunBahsettiğiniz kitaba baktım tam olarak bu günlerde aradığım şeymiş. Konu sahibi pek ilgilenmedi ama bence çok faydalı olacağını düşünüyorum. Teşekkür ederim
İlgilenmediğimi nerden uyduruyorsun
Sırayla yazıyorum, herkese tek seferde yazamamUydurmuyorum, ben cevap yazdığım zaman sizin hanımefendinin yazdığı mesaj hariç diğer mesajlara cevap yazdığınızı gördüm. O yüzden de ilgilenmediğinizi düşündüm.
Uydurmuşum, kullandığınız üsluba bakın. Oldu olacak dövün bir de
Ortak hesap kullanmayı eşim istiyor.Ne bıleyım evlılık herseye karısmak degıl sızden once sen ben var. Cocukken oldugu gıbı ınsanın kendı gızlı saklısı olmalı süreklı gızlısı kurcalayanda bılmıyorum ayrıca ergen sevgılı mısın ortak hesap kullanıyorsunuz.
İzlendi kısmında görünüyor. Evet farklı videolar çıkıyor ama izlendi olarak görünenden bahsediyorumFacebook yenilenmiş hali eskisi gibi degil özellikle videolara baktığın zaman bana da denk geliyor komik videolar var genelde bende ama alt alta gider.
Baska tarz videolar cıkıyor ortaya üstelik tlc kanalına aboneyim oradaki her programı severek izlerim videolara da göz gezdiririm. 5 videodan sonrası hep Acık seçik sex videoları var yok degıl bana da denk geldi.
Yapamıyorum, şu an facebooktan izlenen videolara baktım inanamıyorum baktıklarına, şu an ağlıyorum. Bunu hak edicek ne yaptım. Bir kendinizi benim yerime koyunKeşke .. Özel alanlarınız olmalı..facebooktan izlemek yerine Baska yerlerden de izleyebilir, tonlarca site var. Biraz rahat bırakın.. Eşinize güvendiğinizi belli edin böyle sorgulamak yerine.. böyle hem kendknızı üzersiniz hem de karsınızdakını. İlişkinizi yıptartmayın.
Bana cevap vermiyorsunuz ama yine yazacağım.İzlendi kısmında görünüyor. Evet farklı videolar çıkıyor ama izlendi olarak görünenden bahsediyorum
Ikınızde ruh hastasınız o zamanOrtak hesap kullanmayı eşim istiyor.
Açık seçik videolar izlemesi kendi özel alanı mı, hangi kadın olsa istemez ki
İnanın farkında değilim. İzlenilen videolara baktıkça o kadar kötü oldum ki. Baktıkça miğdem bulanıyor. Ben çocuğum kötü etkilenmesin diye elimden geleni yapıyorum, onun sevdiği yemekleri tatlıları,çalıştığım halde ev işlerini ona bırakmamaya çalışıyorum, maddi hiç bir beklentim de olmadı huzurum olsun dedim ama beni çok şaşırttı. Akşamları facebooktan video baktığını biliyordum ama böyle videolara gireceği aklımın ucuna gelmediBana cevap vermiyorsunuz ama yine yazacağım.
Psikolojik desteğe ihtiyacınız var sizin. Garip garip takıntılarınız var. Burada biz bile eleştiriyoruz sizi, kocanızın isyan etmesi yakındır. Yahu elle tutulur birşey de yok, önceki konularınızdan biliyorum. Böyle yaparak sadece kendinizi ve evliliğini yıpratırsınız. Milleti tersliyorsunuz ama herkes yerden göğe kadar haklılar.
Bu arada mesela youtubeda videonun 2 saniyesini izlesen bile o izlenildi olarak geçiyor. Nereden biliyorsunuz izlediğini? Velev ki izledi, izlenenler bölümünde olması hepsini izlediği anlamına gelmiyor, dediğim gibi 2 saniye bile açsa izlendi bölümüne kaydediliyor.
Hayır anlamıyorum bu güven probleminizi. Kendinize mi güveniniz yok eşinize mi anlayamadım.
Saygısızlık yapma, umarım benim durumuma düşmezsinIkınızde ruh hastasınız o zaman
Yapamıyorum, şu an facebooktan izlenen videolara baktım inanamıyorum baktıklarına, şu an ağlıyorum. Bunu hak edicek ne yaptım. Bir kendinizi benim yerime koyun
Yazıklar olsun
2 saniye bile izlesen izlendi olarak geçiyor.İnanın farkında değilim. İzlenilen videolara baktıkça o kadar kötü oldum ki. Baktıkça miğdem bulanıyor. Ben çocuğum kötü etkilenmesin diye elimden geleni yapıyorum, onun sevdiği yemekleri tatlıları,çalıştığım halde ev işlerini ona bırakmamaya çalışıyorum, maddi hiç bir beklentim de olmadı huzurum olsun dedim ama beni çok şaşırttı. Akşamları facebooktan video baktığını biliyordum ama böyle videolara gireceği aklımın ucuna gelmedi
Bazı videolar öpüşmeli ama videonun başı öyle olmadığı daha sonra öpüşme sahnesi olduğu için onlara birşey demedim ama bazı videolar mini etekler, büyük göğüsler, prezervatif reklamı gibi gibi bir çok video
Hadi bir kaç tane yanlışlıkla girdi 2 saniye bile bakmadı, hepsi mi bu şekilde
Sabahtan beri bakıyorum tamamen izleyince mi izlendi olarak görünüyor yoksa 2 saniye bakınca mı diye
Kendinden soğuttu,haketmedim
Acaba diyorum başınıza gelse yine böyle mi düşünürdünüzkendimi sizin yerinize koyuyorum. Öyle bir şeyle karşılaşsam “bula bula bunları mı buldun izleyecek vizyonsuz adam, gel bende daha iyileri var birlikte izleyelim” derdim.
Sizin böyle yapmanızı beklemiyorum tabi ki ama sürekli her kadın öyle her kadın böyle diyerek kendi psikolojik sıkıntılarınızı ve bakış açınızı genele yaymanız bunu yazmaya itti beni. Her kadın sizin gibi değil. Hatta çoğu kadın sizin gibi değil.
Sanki eşinizi bi kadınla yatakta yakaladınız.. Yapmayın Allah aşkına.. Sizde açıp izleyin kötü bişey deil video izlemekYapamıyorum, şu an facebooktan izlenen videolara baktım inanamıyorum baktıklarına, şu an ağlıyorum. Bunu hak edicek ne yaptım. Bir kendinizi benim yerime koyun
Yazıklar olsun
Evet iyi değilim. Zaten hiç iyi olmadım ki annemle babamdan dolayı, üzerine birde eşim bu şekilde güvenimi sarsıcak şeyler yaşatıyor.2 saniye bile izlesen izlendi olarak geçiyor.
Adam prezervatif reklamı izlese ne olacak Allah aşkına.
Bak yargılamak için söylemiyorum ama iyi değilsin, ciddi anlamda takıntı yapmışsın kocana. Psikolog ya da bilir kişi değilim ama konularından böyle anlaşılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?