Moralim bozuk

Önceden de başka bir konunuza yorum yapmıştım. Sizin bir psikolojik desteğe ihtiyacınız var. Eşinize takıntılısınız. Adam video izlemeden önce bile kıl çıktı diyip trip yapıyordunuz.

Bahsettiğiniz kitaba baktım tam olarak bu günlerde aradığım şeymiş. Konu sahibi pek ilgilenmedi ama bence çok faydalı olacağını düşünüyorum. Teşekkür ederim

Psikologsunuz sanırım
Tavsiye ettiğiniz kitabı okucam, faydası olucaksa ancak bunu uygulamaya geçiremiyorum malesef
Evet annemle babamdan dolayı insanlara güvenim yok, eşim ne derse desin aklımın bir köşesinde muhakkak bana yalan söylediğini düşünüyorum
Elinde sonunda eşimden ayrılıcam gibi düşünüyorum, video izlemesi benim için çooook önemli bir durum şuan, açık seçik kadınlara bakma düşüncesi bile beni çıldırtıyor. Ben onunla birçok sıkıntı çekiyorum, kaç yıllık evliyim, her şeyle mücadele ettim,eşim hep der ben kendimi beğeniyorum sen bana göre daha güzelsin diye, buna rağmen neden ben kendimi ezik hissediyorum, ben niye başka erkeklere bakma gereği duymuyorum. Kafam çok ama çok karışık

Bahsettiğiniz kitaba baktım tam olarak bu günlerde aradığım şeymiş. Konu sahibi pek ilgilenmedi ama bence çok faydalı olacağını düşünüyorum. Teşekkür ederim
İlgilenmediğimi nerden uyduruyorsun

İlgilenmediğimi nerden uyduruyorsun

Uydurmuyorum, ben cevap yazdığım zaman sizin hanımefendinin yazdığı mesaj hariç diğer mesajlara cevap yazdığınızı gördüm. O yüzden de ilgilenmediğinizi düşündüm.

Uydurmuşum, kullandığınız üsluba bakın. Oldu olacak dövün bir de

Ya gerçekten takıntılısınız hep bu tür konular açıyorsunuz
Yada aldatıyorsa net bir delil olsun ki elimde tazminat nafaka her neyse alabileyim diye sıkı takiptesiniz
Size geçmiş olsun,kocanıza Allah sabır versin

Sırayla yazıyorum, herkese tek seferde yazamam
Kendi adınıza yazın, konu sahibi ilgilenmedi gibi cümleleri benim adıma yazmanıza gerek yok..

Ortak hesap kullanmayı eşim istiyor.
Açık seçik videolar izlemesi kendi özel alanı mı, hangi kadın olsa istemez ki

İzlendi kısmında görünüyor. Evet farklı videolar çıkıyor ama izlendi olarak görünenden bahsediyorum

Yapamıyorum, şu an facebooktan izlenen videolara baktım inanamıyorum baktıklarına, şu an ağlıyorum. Bunu hak edicek ne yaptım. Bir kendinizi benim yerime koyun
Yazıklar olsun

İzlendi kısmında görünüyor. Evet farklı videolar çıkıyor ama izlendi olarak görünenden bahsediyorum
Bana cevap vermiyorsunuz ama yine yazacağım.
Psikolojik desteğe ihtiyacınız var sizin. Garip garip takıntılarınız var. Burada biz bile eleştiriyoruz sizi, kocanızın isyan etmesi yakındır. Yahu elle tutulur birşey de yok, önceki konularınızdan biliyorum. Böyle yaparak sadece kendinizi ve evliliğini yıpratırsınız. Milleti tersliyorsunuz ama herkes yerden göğe kadar haklılar.
Bu arada mesela youtubeda videonun 2 saniyesini izlesen bile o izlenildi olarak geçiyor. Nereden biliyorsunuz izlediğini? Velev ki izledi, izlenenler bölümünde olması hepsini izlediği anlamına gelmiyor, dediğim gibi 2 saniye bile açsa izlendi bölümüne kaydediliyor.
Hayır anlamıyorum bu güven probleminizi. Kendinize mi güveniniz yok eşinize mi anlayamadım.

İnanın farkında değilim. İzlenilen videolara baktıkça o kadar kötü oldum ki. Baktıkça miğdem bulanıyor. Ben çocuğum kötü etkilenmesin diye elimden geleni yapıyorum, onun sevdiği yemekleri tatlıları,çalıştığım halde ev işlerini ona bırakmamaya çalışıyorum, maddi hiç bir beklentim de olmadı huzurum olsun dedim ama beni çok şaşırttı. Akşamları facebooktan video baktığını biliyordum ama böyle videolara gireceği aklımın ucuna gelmedi
Bazı videolar öpüşmeli ama videonun başı öyle olmadığı daha sonra öpüşme sahnesi olduğu için onlara birşey demedim ama bazı videolar mini etekler, büyük göğüsler, prezervatif reklamı gibi gibi bir çok video
Hadi bir kaç tane yanlışlıkla girdi 2 saniye bile bakmadı, hepsi mi bu şekilde
Sabahtan beri bakıyorum tamamen izleyince mi izlendi olarak görünüyor yoksa 2 saniye bakınca mı diye
Kendinden soğuttu,haketmedim

Yapamıyorum, şu an facebooktan izlenen videolara baktım inanamıyorum baktıklarına, şu an ağlıyorum. Bunu hak edicek ne yaptım. Bir kendinizi benim yerime koyun
Yazıklar olsun

kendimi sizin yerinize koyuyorum. Öyle bir şeyle karşılaşsam “bula bula bunları mı buldun izleyecek vizyonsuz adam, gel bende daha iyileri var birlikte izleyelim” derdim.

Sizin böyle yapmanızı beklemiyorum tabi ki ama sürekli her kadın öyle her kadın böyle diyerek kendi psikolojik sıkıntılarınızı ve bakış açınızı genele yaymanız bunu yazmaya itti beni. Her kadın sizin gibi değil. Hatta çoğu kadın sizin gibi değil.

2 saniye bile izlesen izlendi olarak geçiyor.
Adam prezervatif reklamı izlese ne olacak Allah aşkına.
Bak yargılamak için söylemiyorum ama iyi değilsin, ciddi anlamda takıntı yapmışsın kocana. Psikolog ya da bilir kişi değilim ama konularından böyle anlaşılıyor.

Anormal gelmedi. Yeri geliyo dans eden kiza bende bakıyorum
Ne izledigine bakmanizda garip. Sonucta sosyal medya bakip geçiyoruz en fazla gülüyoruz. Yada izlemediğinizde merak ediyoruz. Büyütülecek bir durum yok gereksiz kiskanclik yapmışsınız.
Hic bir gün olsun aklima gelmedi esim nE izledi diye.
Aranizda gereksiz tartismalara yol açar bence daha ılımlı olmaya çalışmalisiniz.

Acaba diyorum başınıza gelse yine böyle mi düşünürdünüz
Bula bula bunları mı buldun diyerek bu durumu dalgaya vuracak kadar güveni nasıl kazandınız merak ediyorum
Ben şu an ağlıyorumda, gayet mutsuzum. Videoları izledikçe yazıklar olsun diyorum, birdaha nasıl yüz yüze bakıcaz diye düşünüyorum

Yazıklar olsun
Sanki eşinizi bi kadınla yatakta yakaladınız.. Yapmayın Allah aşkına.. Sizde açıp izleyin kötü bişey deil video izlemek

Evet iyi değilim. Zaten hiç iyi olmadım ki annemle babamdan dolayı, üzerine birde eşim bu şekilde güvenimi sarsıcak şeyler yaşatıyor.
Yapamıyorum işte o videoları görünce hiç birşey yokmuş gibi olamıyorum. Bütün keyfim kaçık dünden beri
Psikoloğa gidince bu olanları normal mi görücem. Bunları nasıl atlatıcam ki hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…