- Konu Sahibi nesquik_24
-
boşver.. sinirli ve yorgun anına denk gelmiş demekki olur böyle şeyler fazla takılmamak lazım ..:78:çok sinirlerim bozuk akşamdan beri...
saat 5.30da denizi parka götürdüm eşim 6.30 gibi geliyorya bizi parktan aldı biraz oynadılar parkta eve girdik...önce kapıyı ben açtım girdim içeri,balkonun kapısı açıktı kapatmaya girdim salona,eşime e dedim ki: denizin ayakkabılarını çıkar...(21 aylık oğlum)
başladı kavgaya....yok yorgunum zaten,yok sen laptopa koş hemen,başladın emirler vermeye,çıkar dedim ya...ya dedim bu çocuk senin çocuğun ben emir vermedim,nolur yani çıakrsan çok mu zor dedim....üstelik laptopa falan gittiğim de yoktu...eğilip cırt cırtı açıcak...lanet olsun ben çıkarıırım deidm çıkardım sustum...hala kendisi konuşuyor..vay efendim tüm gün yorulmuş,emirler veriyormuşum nolurmuş ben çıkarsam....
haksız gene benim....yemek bile yemeden gitti yattı o saatten beri...bende oğlumla oynadım yemek yedik,poğaça yaptık,oyun oynayıp tele tabileri izledik...ve uyudu...
bu yüzden oğlum hiç babacı değil ve babaya hep öfke...hep agresif hep zarar verici...
bıktım artık saçma sapan şeyleri tartışıp kavga etmekten...
çok sinirlerim bozuk akşamdan beri...
saat 5.30da denizi parka götürdüm eşim 6.30 gibi geliyorya bizi parktan aldı biraz oynadılar parkta eve girdik...önce kapıyı ben açtım girdim içeri,balkonun kapısı açıktı kapatmaya girdim salona,eşime e dedim ki: denizin ayakkabılarını çıkar...(21 aylık oğlum)
başladı kavgaya....yok yorgunum zaten,yok sen laptopa koş hemen,başladın emirler vermeye,çıkar dedim ya...ya dedim bu çocuk senin çocuğun ben emir vermedim,nolur yani çıakrsan çok mu zor dedim....üstelik laptopa falan gittiğim de yoktu...eğilip cırt cırtı açıcak...lanet olsun ben çıkarıırım deidm çıkardım sustum...hala kendisi konuşuyor..vay efendim tüm gün yorulmuş,emirler veriyormuşum nolurmuş ben çıkarsam....
haksız gene benim....yemek bile yemeden gitti yattı o saatten beri...bende oğlumla oynadım yemek yedik,poğaça yaptık,oyun oynayıp tele tabileri izledik...ve uyudu...
bu yüzden oğlum hiç babacı değil ve babaya hep öfke...hep agresif hep zarar verici...
ben boşvere boşvere artık zaten hem anne hem baba oldum ne yazıkki..
hayır sorun eşimin tavırları ve sinirleri yüüznden çocuk hep anneci...1 dk bensiz olamaz...peşimden ayrılmaz..sürekli beni öpe öpe kıyafetlerimi pantolonumu zaten bir hal oldu yavrum...gün içinde kucağıma gelip beni sevmeleri...tamam normal bunlar ama ben de istiyorum ki baba oğul hoş vakit geçirsinler..eşim kızmasın hemen...çocuk babaya sevgi göstersin biraz...öffff moralim bozuk işte....
çocuklar etkileniyor tabiki ne kadar belli etmesekte anlıyorlar şimdiki çocuklar cin gibimalesef herzaman böle...
öle saatlerce oyun oynayalım gezelim derdi yok adamda...
EVET aileden de olabilir...annesi biraz kendisi gibi...babasına hiç çekmemiş bu yönden...hem yüksek sesle hem de bağırarak konuşur hep...tabi çocukda etkilneiyor biliyorki babaya hiç gitmek sitemiyor..sevdirmiyor bile kendini babaya...
şuan 2 yaş sendromu falan dedik ama bence asıl sorun eşim...biz herzaman ufak tefek şeylerdEN tartışırız ama bu akşamki beni ağlatan şey: sanki çocuğun babası değil,nolur yani çıkarsa ayakkabısını...öle bi tepki verdiki sanki beni dövecek...zor birşey istedim sanki....parkta ne güzle oynadılar eve girer girmez sorunlar aşladı..her akşam fix tartışma olur bizde...saçma sapan şeyleri takılır uzatır da uzatır
malesef herzaman böle...
öle saatlerce oyun oynayalım gezelim derdi yok adamda...
EVET aileden de olabilir...annesi biraz kendisi gibi...babasına hiç çekmemiş bu yönden...hem yüksek sesle hem de bağırarak konuşur hep...tabi çocukda etkilneiyor biliyorki babaya hiç gitmek sitemiyor..sevdirmiyor bile kendini babaya...
şuan 2 yaş sendromu falan dedik ama bence asıl sorun eşim...biz herzaman ufak tefek şeylerdEN tartışırız ama bu akşamki beni ağlatan şey: sanki çocuğun babası değil,nolur yani çıkarsa ayakkabısını...öle bi tepki verdiki sanki beni dövecek...zor birşey istedim sanki....parkta ne güzle oynadılar eve girer girmez sorunlar aşladı..her akşam fix tartışma olur bizde...saçma sapan şeyleri takılır uzatır da uzatır
çok sinirlerim bozuk akşamdan beri...
ben ne kadar iyi olsam da o hep haklı...
her kavgada o haklı....
ben hep haksız...susarım susmasına...ama kendi sussun diye değil....sırf çocuk duymasın diye daha 21 aylık...gözümün içine bakıp parmaklarıyla oynuyo kavga olduğunda..ben hep kucağıma alıp şarkı sölüyorum böle olunca....ufak tefek şeyler demeyin inanın daha yıpratıcı oluyor...eşim inat...hep kendi haklı...biraz da benim bildiğim doğru hep bilgisinde...
ne güzel anlatmışsınız elinize sağlık....
çok teşeekkürler herkese ama sizin yazınızı okurken evet işte biz dedim...(insanızbecancazım)
yalnız odak nokta şu:hep ben fedakarlıke dip kendimden oğlumdan ödün veremem...
eğer ben o anda sizin deidğinizi yapsam gene bağırcak bu sefer,önce sok sonra kaç dicekti...yani gene kendini savunacaktı..nice örnekleri var yaşanılan...demezd
iki evet ben haksızım yada moralim bozuk demez...başlatan hep sensin der bana....üstelik başlatan hep kendisi...ben balkonun kapısına yöneldim...ne var yani çıkarsa sanki imkansız zor bişi istedim...denizin ayakkabısını çıkar....dediğim bu....
bir insan herzaman haklı olamaz ya...ben böle düşünmüyorum...hep ben ödün vermekten sıkıldım..apartmanda yaşıyoruz ama sesi cazgır sokak kadınlarından beter bağırıp çağırıyo beni rezil ediyo..komşular duysa zaten apartman duvarları ince,reizl olcak benim...bıktım yaa.haklıyken haksız olmaktan bıktım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?