- Emoji Skoru
- 73
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi meevecalayr
-
Bu da onemsenmemek önemli bir dert bencene güzel dertleriniz var
Ve buraya yazacak kadar icerlemisne güzel dertleriniz var
Pompanı kalkıp kendin alabilirsin bu mu önemsenmemekBu da onemsenmemek önemli bir dert bence
Cidden zoruma gitti yazmış bi deVe buraya yazacak kadar icerlemis
Cevabını ısrarla sordugun ve adam yerine koydugun için.Akşam arkadaşıma gitmiştim.Arkadaşımın eşi su pompalı damacana getireyim mi yayladan diye aradı.O da çocuk oynar gerek yok dedi.Benim de aklıma yattı pratik dedim eşime diyim dedim.Akşam yemeğinden sonra aklıma geldi ve dedim ki o su damacana pompasından kullanalım daha pratik olur dedim.o biraz farklı dedi.Ne gibi bir farkı var dedim.Telefona daldı reels gösteriyor.Bir daha sordum ne dedin dedi.Ben de kaç kere soruyorum bir şeyi telefona dalıp cevap vermiyorsun diye sinirlenip cikistim biraz.O da duymamış olamaz mıyım diye çıkıştı.Neyse sorumu sordum farkı ne diye.Ne yapacaksın şimdi onu orada 5 litrelik su kaplari var al iç diye kızdı.Zoruma gitti üzüldüm.Niye böyle yapıyor
Cidden kafanıza taktınız mı bu durumu?Akşam arkadaşıma gitmiştim.Arkadaşımın eşi su pompalı damacana getireyim mi yayladan diye aradı.O da çocuk oynar gerek yok dedi.Benim de aklıma yattı pratik dedim eşime diyim dedim.Akşam yemeğinden sonra aklıma geldi ve dedim ki o su damacana pompasından kullanalım daha pratik olur dedim.o biraz farklı dedi.Ne gibi bir farkı var dedim.Telefona daldı reels gösteriyor.Bir daha sordum ne dedin dedi.Ben de kaç kere soruyorum bir şeyi telefona dalıp cevap vermiyorsun diye sinirlenip cikistim biraz.O da duymamış olamaz mıyım diye çıkıştı.Neyse sorumu sordum farkı ne diye.Ne yapacaksın şimdi onu orada 5 litrelik su kaplari var al iç diye kızdı.Zoruma gitti üzüldüm.Niye böyle yapıyor
Valla benimde zoruma gitti diyecek bsy bulamıyorumCidden zoruma gitti yazmış bi de
Abartı geldi bana.Konu sahibinin olay üzerinde durması.Tek bir olay üzerinden konuşuyorum.Başka sıkıntılar varsa onu bilemem.Cevabını ısrarla sordugun ve adam yerine koydugun için.
EvetCidden kafanıza taktınız mı bu durumu?
Eşiniz size işte 5 litrelik su orada git ordan al dese gucenmez miydinizAbartı geldi bana.Konu sahibinin olay üzerinde durması.Tek bir olay üzerinden konuşuyorum.Başka sıkıntılar varsa onu bilemem.
Söyleyin uzasinValla benimde zoruma gitti diyecek bsy bulamıyorum
Aslında varda uzar konu
mesajımı geri çekşyorum ruhaycım haklıymışsın sen abartmışAbartı geldi bana.Konu sahibinin olay üzerinde durması.Tek bir olay üzerinden konuşuyorum.Başka sıkıntılar varsa onu bilemem.
Hayır çoğu konuda böyle değil o yüzden şasirdimİnan hiç abartı değil. Kadın 3 kere sormuş adam da o sırada reels kaydırıyormuş önemli bir işi yok yani. Eşini o kadar önemsemiyor ki ,içinden bu yine boş boş konuşuyor demiştir eminim . kadın kızınca da bir şey soruyorum diye, duymamış olamaz mıyım diye salağa yatıyor ve sinirlenerek git damacanadan iç suyunu diyor. Bu adamın ilk davranışı da değildir bu. Kadın da kendince niye eşim bana böyle davranıhor diye üzülmüş. Konu basit gibi görünğyor ama bence bir şeyler birikmiş eşi genel olarak çoğu konuda böyle davranıyor önemsemiyorsa kadını duymamazlıktan geliyorsa birikmiştir.
Yani ne bilimSöyleyin uzasin
Ben pek inanmadım eşinin öyle olmadığına ama hadi bakalım öyle olsun:)Hayır çoğu konuda böyle değil o yüzden şasirdim