- Emoji Skoru
- 78
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi meevecalayr
-
Konu önemsiz bir konu gibi duruyor ama tepkiler önemli şuan.Eşimin tepkilerini hakettigimi dusunmedigim için üzüldümYani ne bilim
Hicmi düşünmüyorsun acaba allah daha büyük dert verirde onunla uğraşırım
suan bu konu oyle.icinize dert edecek bir konu gibi degil
Y
Bu da onemsenmemek önemli bir dert bence
Parası önemli değil.Eşimin tavırlarıEn son 20 liraya almıştım damacana pompasını. Şimdi olsa olsa 100 liradır. Dert mi?
Hayır pompa üzerinden deneme yapmadım.Eşime alsak iyi olmaz mı diye danışmak istedimArkadaşınızın eşi pompa getireyim mi diye sorduğu için değer veriyor önemsiyor deyip aynı önemsenmeyi beklediniz de eşiniz kayıtsız kaldığı için mi üzüldünüz?
Altı üstü bir pompa, pratik bulduysanız ve kullanmak istiyorsanız kendiniz de alabilirsiniz, şahsen ben bunu acaba değer veriyor mu önemsiyor mu denemek için bile söylemem eşime, almak istiyorsam gider alır gelirim.
Elbette hak etmemissindirKonu önemsiz bir konu gibi duruyor ama tepkiler önemli şuan.Eşimin tepkilerini hakettigimi dusunmedigim için üzüldüm
Amin teşekkür ederimElbette hak etmemissindir
Hemcinsim olarak tüm kadınlar prenses givi yaşasın isterim
Ama yinede büyütme allah kötüsüyle sinamasin
Yüksek maliyetli bir şey almak istersiniz de eşinize bütçemiz elverir mi diye sorarsınız neyse ama basit manuel bir su pompası 200 liralık bir şey danışmaya bile gerek yok, alışveriş sitelerinde, su bayilerinde, zincir marketlerde satılıyor alır kullanırsınız.Hayır pompa üzerinden deneme yapmadım.Eşime alsak iyi olmaz mı diye danışmak istedim
Bacım altı üstü bir pompa yahu ne var bunu bu kadar kocaya danışacak, al koy işte eve bin yıl geçse adam farketmez bile evde varlığını zaten.Hayır pompa üzerinden deneme yapmadım.Eşime alsak iyi olmaz mı diye danışmak istedim
Eşime öyle bir soru sormazdım.Adam ağır ceza avukatı.Kafasında bir milyon düşünce.Böyle bir soru sormaktan Allaha sığınırım.Eşiniz size işte 5 litrelik su orada git ordan al dese gucenmez miydiniz
Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz.Boşanma var mı kafanızda.Konu önemsiz bir konu gibi duruyor ama tepkiler önemli şuan.Eşimin tepkilerini hakettigimi dusunmedigim için üzüldüm
Çok haklısın . Boşan gitsin bacımBu da onemsenmemek önemli bir dert bence
İletişim probleminin sebebi ne eşim mi ben mi onu bilsemSizin eşinizle aranızda ciddi bir iletişim problemi var zaten.
Konu basit evet ama siz bu basit konuyu bile zorlaştırabilirsiniz göründüğü üzre.
Ayrıca damacanaya pompa almak için de eşe danışılmaz. İstiyorsanız çıkar dışarı alırsınız. En ufak şeyde onayı mı gerekiyor?
Evet şarjlı olanlardan benim takıldığim eşimin su orada git ordan al işte diye kızıp cikismasi.Gözlerim doldu öbür odada biraz ağladım ona da sinirlendiŞu şarjlı olanlardan mı pompa? Ben kullanıyordum bir ara çok kullanışlı onlar. Ama yani gidip alırsın getirir eve takarsın bunun için aile meclisini toplayıp oy birliğine varmaya ne gerek var ki? Bir şeyi istiyorsam mantıklı bulduysam ve özellikle de böyle ufak tefek bir şeyse gider alır gelirim ve kullanırız bu kadar basit. Ayrıca prenses bir kocan var gibi hele triplere bak nasıl da sürdürmiycem işte ı ıhhh moduna girmiş. Cidden en çekilmeyecek erkek tipi şöyle hemen tribe giren adam.
Ne kadarlık evlisiniz?Evet şarjlı olanlardan benim takıldığim eşimin su orada git ordan al işte diye kızıp cikismasi.Gözlerim doldu öbür odada biraz ağladım ona da sinirlendi
3 seneNe kadarlık evlisiniz?
3 sene olduYeni evli misiniz siz?