Moralim bozuldu

inceldigiyer

"Estoy enamorada de ti"
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2015
134
54
18
Kizlar ben evlenirken icimde kalmisti istedigim perdeden diktirememistim oturma odama, ucuz oylesine birsey almistik neyse.. Annecigim sagolsun elime para gececek kizim su gun, icinde kalmisti ya o perdeyi yaptirmani istiyorum o parayla dedi neyse
Eltimle paylastim o gun cok mutlu oldugum icin ve bana hic birsey demedi iyi olmus sevindim dedi ve 1 hafta sonra ayni perde modelini oturma odasina habersiz diktirdi sonrada bak ben perde diktirdim deyip bana gosterdi, bende cok bozuldum ama birsey demedim o perdeyi yaptirmaktanda vazgectim cunku fotografta gosterdigim tipa tipa modelini yaptirmis neyse
Laf karistirmak olmasin diye annem ve cok yakin bir arkadasim disindada kimseyle paylasmadim, arkadasimda aa sinsilik yapmis eltin ama bosver falan demisti konusmustuk oyle
Bugun bana yazdi canim bende perde diktirdim diye aa nasil foto atsana dedim birde ne goreyim tipa tip ayni perde, eltimle ayni olmus perdeleriniz dedim sadece, oda aa model boylemiydi unutmusum dedi ..

Kizlaaaar bu durumu hic aciklayamiyorum bile, ben mi abartiyorum bilmiyorum ama moralim cok bozuldu, bugun moralim duzelmedi bir turlu.. zoruma giden gizli gizli yaptirip sonra bana gostermeleri

Ben bu insanlara nasil davranmaliyim, kendime alti ustu bir perde bosver diyorum ama nebileyim iste

ona benzer birşey yaşamıştım. eltime, çok kilo aldım eve koşu makinesi alıcam, birde siyah lacivert eşofman alayım kendime ötekiler eskidi demiştim. 1 hafta sonra birşey oldu tekrar onlara gitmek zorunda kaldık. birde ne göreyim. koşu bandı, siyah ve lacivert eşofman :) pis kıskanç :)

Uzak dur bi dahada onlarla birseyini paylaşma.. en nefret ettigim şey yahu begenirsin hewes edersin "ya bende cok begendim bende yaptirsam olur mu "diye sorarsin buna tamamim. Ama oyle arkadan is çevirmeye bide hava atmakmi kaprismi kiskanclikmii ne uğruna ayy perde yaptirdim baakk.. nefret edeiyorum boyle insanlardan..

eltimin yapmasi okadar degil ama anlatmama ragmen birde arkadasimin gidip yaptirmasi zoruma gitti valla

benimde derdim o
deseler ay cok guzel bende begendim bende mi yaptirsam falan, asla yaptirma demem zaten
ama sinsi sinsi ses etmeyip yaptirip sonra hava atmak ne yaa

Insallah daha güzelini bulur da daha guzelini yaptirirsin.. hönk diye kalir ikiside.. ohh rahatladim ya:)

En sınır oldugum sey gecen bızde kardesıme ceyızıne yatak ortusu aldık teyzem bende alıcam kızıma dedı aynı model renk barı baska renk al dedım yok onu begendım dedı ben cok begensem bıle almam sende bır daha asla soyleme valla ben artık gostermıyorum bıse alınca

Cok degisik bir model mi? Iki senedir hangi yeni gelin evine gitsem hep ayni modeller var da...

Eltime sinir olurdum çünkü aynı misafir gelir gider ne gerek var aynısına ama arkadaşımın diktirmesine sinirlenmezdim sonuçta ikimizin evide ayrı. Eltinle biley paylaşma bence pek fazla anlaşılan kıskanan ve hep bir adım önde olmak isteyen biri. Umarım gönlüne göre daha güzel bi model bulursun her an yeni modeller çıkıyo sonuçta

haklisin canim
tesekkur ederim

bende yaşadım aynısını benimki farklıydı duvarımı lila boyayacağım demiştim ben daha boyamadan arkadaşım durup dururken duvarını lilaya boyamıştı yeminle şok olmuştum görünce bende caydım boyamadım hevesim kaçtı boşver utanma kalmamış insanlarda kıskançlıkta artık ne yapacaklarını şaşırmış millet....

Annem ve kızkardeşim hariç kimseyle hiçbirşeyimi paylaşmam Herhangi birşey alırken kimseye anlatmam Taki onlar görene kadar Malum hepimizin çevresinde kıskanç insanlar var boşyere kendimizi üzmemize gerek yok dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…