Moralim bozuldu

Renkler biraz agir kacmis. Yeni evlisiniz, bence sen daha acik, canli renklerde bir perde sec. Hemde onlarinkine benzemez.

Her evde olan model. İyi ki onlar yaptırmış :) sen de o parayla bilezik al tak.

Heheh ya bunu görünce akljma şey geldi
Bi kere arkadaşımın doğum günü için hediye alcam ona bi hırka krndime de o gün bakarken deri ceket beğenmiştim.arkadaşım da deri ceket istiyordu neyse almıcaktım erkek arkadaşım çok yakıştırdı aldım kendime aynı gün olduğu için giydim gittim buluşmaya
Gözü ceketimde kaldı en son dedim istersen hırkadan daha çok sevdiysen ceketi vereyim doğum günü hediyesi filan dedim ama ya çok beğenmiştim yarım ağız dedim sanırım yok filan dedi o da yarım ağız
Öyle aklıma geldş bunu okuyunca
Hani brlkş beğenmiştir diye düşünüyorum ama yani göstere göstere de demeleri de garip olmuş bilemedim doğrusu insanların içini anlamak da zor

bence o perdeden vazgeç. baksana herkeste var olmuş. daha güzelini yaptır. sorarlarsa "herkeste var eski beğendiğimden, şimdiki daha güzel" dersin.

Offf perde için de yarışa girdiyse bu kadınlar daha bir şey diyemiyorum.
Arkadaşım bir şeyi beğense ben o'na elimi sürmem artık, alırsa aynısı bende var diye hevesi kaçar alamazsa ben alamadım düşüncesiyle içine oturur diye.
Gerçi bende de var bu modelden. Ben bir şeye "aaa ne şıkmış" deyince parası olmasa da borç harç taksit yapar alır onu kendine.
Ne kötü bir hayatları var aslında hep mücadele halindeler.

perdenin modeli çok mu farklı

hani o model diye ayırt edici nesi var

fon var stor var

kenarına toplanan var

kapalı pile açık pile amerikan pile

bir kaç da benim bilmediğim yeni moda vardır

yani altı üstü perde her yerde benzer model var

insanlar da beğenip yaptırmış

kötü niyetli de olabilirler tabii

kimse ile paylaşmayın böyle şeyleri bundan sonra

Okyunca hayallerım çoştu resmen benimde böyle bir kuzenim vardı aşırı kıskanctı bende olanı gidip alır ister, benım sunu alacagım dediğim şeyi ben almadan gidip alır , ben alamadgmda yada yapamadgımda dalga gecer laf sokar, hatta arkdslarmı elimden alır hatta sevgilillerime yazar filan :))) uzak dur kimseyle de paylaşma alacam edicem vs die

Benimde bi komşum var aldığım herseyin aynısını alır dolaplarımız aynı diyebilirim ama ben takmam çünkü o elbise,kıyafet herhangi birsey bende durdu gibi onda durmuyor hiç takma

Sinsirellalar
Bir dahaki sefere onlarin da alabilecegi birseyi goster cok begendigini ve mutlaka yaptirman gerektigini soyle. Ama hic hosuna gitmeyen bisey olsun. Sonra onlar yaptirdiklarinda zuhahaha dersin

O muydu kız moda yarattığın perde.Ondan ala ne perdeler var be dert etme.Sen niye moralini bozuyon.Sen onların moralini boz.Yaptır alasından.Herkeste olanı istemedim bunu daha çok beğendim , 2016 serisi falan dersin.Bir de dalga geç.Şimdi para biriktiriyorum Bi halı gördüm onu alcam rüyalarıma girio filan de.Göster uyduruk bişey.Bırak alsınlar leylalar :)

Yeni gelin çeyizleri sayfası mı yoksa

O sayfaya bir kez baktim benim icin milad oldu, yeni gelin sayfasindan once, yeni gelin sayfasindan sonra... Bir milad daha kaldiramayacagim icin bir daha da girmedim

Benim dedigim akrabalarimin arkadaslarimin yeni evleri. Herkeste katkat krem fransiz danteli. Kenarlara koltuklarin renginde kocaman kalin perdeler, ustune yine perde kumasindan iri iri farbalar. Ayh anlatirken bile icim daraldi...

Kızlar sağolun herkes perde hakkında yorum yapmış ama derdim perde değil, eltimin yaptırdığı an soğumuştum zaten
Elbette ki daha iyileri vardır ben bundan yaptırmak istemiştim biliyorum okadar değişik bir model olmadığını sağolun yinede
Ama dert ettiğim ve moralimi bozan sinsilik yapmaları
Ben kimseye böyle birşey yapmam ayıptır

İyi bari kocamı elimden alıp benden önce evlenmemişler tövbe tövbe belli oldu her beğendiğim şeye bir anlam yüklüyorlar birde beğendik demeden gidip alıyorlar ya sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…