- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
Bebeğim 4 aylık oldu nerdeyse (1 haftası var) ve Hala bir bebek arabası alamadım.
Bende diğer bebekler gibi yavrumu arabaya koyup dışarda gezdirmek istiyorum ama maddi sıkıntılar bir türlü düzelmiyo.
Ve eşimin de bişey yapmaya hiç niyeti yok gibi.
Kirada oturuyorum her yere borcumuz var, bide bebek tam oldu.
Hayır, yavrum gözüme batmıyo ama bunca sıkıntıyla keşke olmasaydı ona konforlu bir yaşam sunamıyorum ve kendimi kötü hissediyorum.
İkinci El bebek arabası bakıyorum ama neden ikinci el olsun ki benim bebeğim daha iyisini haketmiyo mu diğer bebekler gibi.
Ne yapıcam bilmiyorum canım çok sıkkın keşke her sey mümkün olsa ya da sadece bebeğimin ihtiyaçları karşılansa başka bişey istemiyorum![]()
Bence çok ama çok yanlış düşünüyorsunuz.Öncelikle şükredin Rabbim size bir evlat nasip etmiş.Elbette bir anne bir baba için çocuğunun ihtiyaçlarını karşılayamamak üzücü can acıtıcı ama hak etmiyor mu felan bence çok yanlış düşünüyorsunuz.Benim de evladım var.Nette gezerken boğazı delik makinaya bağlı çocukları görünce , savaşın ortasında çıplak aç susuz çocukları gördükçe şükür ediyorum. İyiyle olduğu kadar kötüyle kıyaslayın.. Rabbime ne kadar şükür etsek az en başta sağlıklı oldukları için. Rabbim maddi manevi sıkıntılarınızı gidersin inşallah..