• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim Bozuluyo :(

Bebeğim 4 aylık oldu nerdeyse (1 haftası var) ve Hala bir bebek arabası alamadım.
Bende diğer bebekler gibi yavrumu arabaya koyup dışarda gezdirmek istiyorum ama maddi sıkıntılar bir türlü düzelmiyo.
Ve eşimin de bişey yapmaya hiç niyeti yok gibi.
Kirada oturuyorum her yere borcumuz var, bide bebek tam oldu.
Hayır, yavrum gözüme batmıyo ama bunca sıkıntıyla keşke olmasaydı ona konforlu bir yaşam sunamıyorum ve kendimi kötü hissediyorum.
İkinci El bebek arabası bakıyorum ama neden ikinci el olsun ki benim bebeğim daha iyisini haketmiyo mu diğer bebekler gibi. :KK43:
Ne yapıcam bilmiyorum canım çok sıkkın keşke her sey mümkün olsa ya da sadece bebeğimin ihtiyaçları karşılansa başka bişey istemiyorum :KK43:

Bence çok ama çok yanlış düşünüyorsunuz.Öncelikle şükredin Rabbim size bir evlat nasip etmiş.Elbette bir anne bir baba için çocuğunun ihtiyaçlarını karşılayamamak üzücü can acıtıcı ama hak etmiyor mu felan bence çok yanlış düşünüyorsunuz.Benim de evladım var.Nette gezerken boğazı delik makinaya bağlı çocukları görünce , savaşın ortasında çıplak aç susuz çocukları gördükçe şükür ediyorum. İyiyle olduğu kadar kötüyle kıyaslayın.. Rabbime ne kadar şükür etsek az en başta sağlıklı oldukları için. Rabbim maddi manevi sıkıntılarınızı gidersin inşallah..

Sizin yada eşinizin ailesi neden destek olmuyor ?
Bebek dogmadan hediyeler alınmaya başlar kimse yanaşmadı mı ?
Keşke şu yokluk hiç olmasa,
Bende kendimi bildim bileli zorluklarla büyüdüm,
Baskalarının kıyafetiyle mutlu oldum,liseyi fermuarı bozuk bi montla bitirdim.Şimdi şükür bi eksigim yok ama hala o psıkoloji devam ediyor.Benim zamanımda herkes benim gibiydi ama bu zamanda sanırım katlanamazdım.

Ne oluyormuş ikinci el olunca.yanlış anlamayın ama maddi durumunuz iyi değil bebek yapıyorsunuz.birde havanizdan geçilmiyor.benim durumum var çok şükür .ama bende bazen 2 el kullanıyorum.ne olmuş.önemli olan işinizi görmesi.
Bunun havayla alakası yokki.
Heves insan herşeye heves eder.
İlk çocugu daha iyi şartlarda büyütmek istemesi normal.
Herşeyin en iyisi en yenisi ama olmayıncada olmuyor tabi.

Benim ve kardeşimin bebek arabası olmadı.
Annem kocaman farelerin olduğu evde büyüttü bizi, hatta bi kere beni fare ısırmış, göbeğimden iğne vurmuşlar.
Ha şimdi durumları çok iyi, evleri arsaları bahçeleri var o ayrı.
Ama zamanında onlar da sıkıntı çekti, annem anlatır, zamanında ekmek almak için 1 lira parası varmış, bakkal yolunda düşürmüş parayı. O yolu 3-4 kez yürümüş tekrar o 1 lirayı bulabilmek için.

Diyeceğim o ki, şükredin.

Böyle sıkıntılı bi hayatta bile bize gözü gibi baktı annem, o yüzden ne yapsam haklarını ödeyemem, çok seviyorum onları.

Bütün bunları bebek olmadan önce düşünecektin. Bu şartlarda bebek yapma kararı alabiliyorsan sonuçlarınada katlanacaksın. Kesin kaza olmuştur orasını açıklamana gerek yok.

Bütün bunları bebek olmadan önce düşünecektin. Bu şartlarda bebek yapma kararı alabiliyorsan sonuçlarınada katlanacaksın. Kesin kaza olmuştur orasını açıklamana gerek yok.
Hayır kaza ile olmadı, bilinçli oldu ama bu kadar sıkıntımız yoktu kiraya çıktık eşya vs derken borç birikti

çok uygun fiyatlı olanlar var illa ki marka olacak değil.

bulunduğunuz şehri en iyi siz bilirsiniz, esnaflardan hem uygun hem kaliteli bulabileceğinizi düşünüyorum.

iki sene önce dönem arkadaşlarımızın bebeği olmuştu.

öğrenci olunca alamazlar diye düşünüp bebek arabasını 150 tlye almıştık. baston tipi vs değildi de..

Benim ve kardeşimin bebek arabası olmadı.
Annem kocaman farelerin olduğu evde büyüttü bizi, hatta bi kere beni fare ısırmış, göbeğimden iğne vurmuşlar.
Ha şimdi durumları çok iyi, evleri arsaları bahçeleri var o ayrı.
Ama zamanında onlar da sıkıntı çekti, annem anlatır, zamanında ekmek almak için 1 lira parası varmış, bakkal yolunda düşürmüş parayı. O yolu 3-4 kez yürümüş tekrar o 1 lirayı bulabilmek için.

Diyeceğim o ki, şükredin.

Böyle sıkıntılı bi hayatta bile bize gözü gibi baktı annem, o yüzden ne yapsam haklarını ödeyemem, çok seviyorum onları.
Bunları söylemenize gerek yok, biliyorum benim ailemde çok sıkıntılı günler geçirmiş ama çocuğum da bunları yaşasın istemiyorum

bir de bebek arabası olmasa da olur.

kucağınıza basın en yakın parka götürün.

belki bir puset alırsınız o daha uygun oluyor.

Bunun havayla alakası yokki.
Heves insan herşeye heves eder.
İlk çocugu daha iyi şartlarda büyütmek istemesi normal.
Herşeyin en iyisi en yenisi ama olmayıncada olmuyor tabi.
Bildiğin hava bebek 4 aylik olmuş .dışarıda temiz hava alma gezme zamanı gelmiş .ama annesi neden yeni urun değil diye gerekli olan birşeyi almıyor.ha kişiye ait emzik biberon olur anlarım bende almam zayen . bir anne icin sirf ikinci el diye bebeğini gezmeden veya bir yere guderken sıcakta sıkıntı içinde taşımakta bebegi için nasıl en iyisini isteme ben anlamadım.

Durumumuz olduğu halde bir arkadaşımın bebek arabasını aldık bebeğimi hiç değersiz gibi hissetmedim. Yeni modellerin ikinci elide oluyor araştırırsanız bulursunuz.

Özel mesajınız kapalı. 250 TL'ye çok güzel travel sistem bebek arabası var

Bence çok ama çok yanlış düşünüyorsunuz.Öncelikle şükredin Rabbim size bir evlat nasip etmiş.Elbette bir anne bir baba için çocuğunun ihtiyaçlarını karşılayamamak üzücü can acıtıcı ama hak etmiyor mu felan bence çok yanlış düşünüyorsunuz.Benim de evladım var.Nette gezerken boğazı delik makinaya bağlı çocukları görünce , savaşın ortasında çıplak aç susuz çocukları gördükçe şükür ediyorum. İyiyle olduğu kadar kötüyle kıyaslayın.. Rabbime ne kadar şükür etsek az en başta sağlıklı oldukları için. Rabbim maddi manevi sıkıntılarınızı gidersin inşallah..
Haklısınız

Back
X