- 31 Temmuz 2011
- 3.017
- 9.221
- 358
Büyükçekmece de. İyi bir markanın. Az önce yazdığım sitede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyükçekmece de. İyi bir markanın. Az önce yazdığım sitede
Ewet benim ailem sırf maddiyat yüzünden beni ablamı okutamadı çalışmak zorunda kaldım her neyse ama günümüz sartları malum çok hevesliyim bende ilk olunca..Sizin yada eşinizin ailesi neden destek olmuyor ?
Bebek dogmadan hediyeler alınmaya başlar kimse yanaşmadı mı ?
Keşke şu yokluk hiç olmasa,
Bende kendimi bildim bileli zorluklarla büyüdüm,
Baskalarının kıyafetiyle mutlu oldum,liseyi fermuarı bozuk bi montla bitirdim.Şimdi şükür bi eksigim yok ama hala o psıkoloji devam ediyor.Benim zamanımda herkes benim gibiydi ama bu zamanda sanırım katlanamazdım.
Neyin havasından bahsediyosunuz?Bildiğin hava bebek 4 aylik olmuş .dışarıda temiz hava alma gezme zamanı gelmiş .ama annesi neden yeni urun değil diye gerekli olan birşeyi almıyor.ha kişiye ait emzik biberon olur anlarım bende almam zayen . bir anne icin sirf ikinci el diye bebeğini gezmeden veya bir yere guderken sıcakta sıkıntı içinde taşımakta bebegi için nasıl en iyisini isteme ben anlamadım.
Teşekkür ederim çocuk parası bekliyorum hala alamadım inşallah en kısa zamanda bakıcamBüyükçekmece de. İyi bir markanın. Az önce yazdığım sitede
Tabiki başka konuya bakacağım.gereksizsiniz.Neyin havasından bahsediyosunuz?
Egonuzu tatmin edecek başka bir konu arayın.
Size ne bundanTabiki başka konuya bakacağım.gereksizsiniz.
Teşekkür ederim ama kabul edememOzel mesaj atamadim kapaliymis ozel mesaja profilin galiba güzelim sen bana at istersen cevaben alıntılama degistircem icerigi :) , konuyu acma amacin bu degil biliorum ama dilersen, bebeginiz ve sizin icin uygunsa bebegine su arabadan almak isterim:
http://m.n11.com/stolz-cift-yonlu-bebek-arabasi-P169123506
Bebeğim 4 aylık oldu nerdeyse (1 haftası var) ve Hala bir bebek arabası alamadım.
Bende diğer bebekler gibi yavrumu arabaya koyup dışarda gezdirmek istiyorum ama maddi sıkıntılar bir türlü düzelmiyo.
Ve eşimin de bişey yapmaya hiç niyeti yok gibi.
Kirada oturuyorum her yere borcumuz var, bide bebek tam oldu.
Hayır, yavrum gözüme batmıyo ama bunca sıkıntıyla keşke olmasaydı ona konforlu bir yaşam sunamıyorum ve kendimi kötü hissediyorum.
İkinci El bebek arabası bakıyorum ama neden ikinci el olsun ki benim bebeğim daha iyisini haketmiyo mu diğer bebekler gibi.
Ne yapıcam bilmiyorum canım çok sıkkın keşke her sey mümkün olsa ya da sadece bebeğimin ihtiyaçları karşılansa başka bişey istemiyorum![]()
Tabi ki değersiz olmuyo ama günümüz ile eskiler bir değil
Tamam böyle büyütmek istemiyorsun, istemekle oluyor mu? Elindekiyle yetineceksin şu durumda.Öncelikle ben illa sıfır olsun demiyorum yanlış anlamayın beni de annem komşu kıyafetleri ile büyüttü.
Ama ben bu şekilde yetiştirmek istemiyorum buda benim seçimim herkes istediğini almakta veya almamakta özgür.
İkinci El haketmiyo değil ben öyle istemiyorum, yavruma en iyisini alayım diyorum ben giyinemedim o giyinsin, ben kullanamadım o kullansın ama kötü yönde değil iyi yönde.
Yani yapamadığım içimde ukde kalan ne varsa ona alıcam herşeyi.
Ben sadece sıkıntımı paylaştım sizinle, çocuğumu bu sebepten eve kapatmıyorum kucağımda çıkarıyorum ama bi yere kadar artık 6 kiloyu geçti ağır geliyo.
Görümcem eski arabasını verdi ama kullanılacak gibi değil bende bu sebepten çok kafaya taktım stres yaptım kendime