Moralim bozuluyor

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
18
Aslinda bu konu beni neden bukadar geriyor, neden bukadar dert ediyorum kendimde anlam veremiyorum ama hep aklima geliyor, huzurum kaciyor moralim bozuyor. Nisanlimin annesi tanimadan once cok umursadigim ve deger verdigim biriydi ama tanidikca sogudum ve su an hic degeri yok gozumde mecbureriyetten saygi ve sevgi cercevesi icinde onunla zaten mesafe koydugum iliskime devam edecegim ama ..
Bana soktugu laflar, beni kotu hissettirdigi davranislar vs yuzunden aklima geldikce deli oluyorum, ve neden bilmiyorum ama nisanlimdanda soguyorum. Nisanlimin sucu yok dunyadan haberide yok cunku annesi cok oyuncu onun yaninda melek biz basbasa kalinca seytan kesiliyor ama annesinin bana olan bu tutumu beni nisanlimdanda sogutuyor.
Aklima geldiginde veya annesinin sozu gectiginde ona soguk davranmaya basliyorum, konusmak istemiyorum ondan uzaklasmaya basliyorum adeta, Sonra yine kendiliginden geciyor ama o kadin yuzunden neden nisanlimla iliskimi etkiliyorum, neden kafama takiyorum Allahtan evlenince ayri oturucaz.
Kizlar bana yardimci olurmusunuz, nisanlimin annesinden cok sogudum resmen fobi olusturdu bende.. ona gosterdigim degerin karsiligi beni kiskanip kotulemesi assagilamasi olmamaliydi, ona severek aldigim hediyelerin karsiligi insan icin begendim deyip sonra kullanmadan bir koseye atmasi veya baskasina verdim ben onu demesi olmamaliydi vs vs vs

Ben ne yapmaliyim? Umursamak istemiyorum ama dert ediyorum kendime engel olamiyorum

Evlenimce çok fazla iç içe yaşamıcaksanız eşinizle aranızı iyi tutmaya çalışın. Ama aynı mahalle aynı sokak aynı apt vs ise sorun olur.
Acaba oğlunu kıskandığındanmı yapıyo yoksa kötü kalpli birimi.
Sadece kıskanıyosa zamanla geçer bence..

Valla Adam orda annesiyle beraber kabul edeceksen devam et etmeyeceksen dön yoldan
Hep gelinler iyi kvler kötü daha evlenmeden bir Kv fobisi oluşturmuş kızlar gidiyor:KK14:

Valla Adam orda annesiyle beraber kabul edeceksen devam et etmeyeceksen dön yoldan
Hep gelinler iyi kvler kötü daha evlenmeden bir Kv fobisi oluşturmuş kızlar gidiyor:KK14:

inan ki eskiden bende boyle derdim burada kv konusu acanlar hakkinda, ne var ki o'da bir anne ikinci annem olur diye ne samimi duygularim vardi ama koskoca bir hayal kirikligina donustu sonrasindada tanidikca sogudum

bu yaştan sonra kimseyi değiştiremezsin. aldığın hediyeleri başkasına vermeside seni sevmediğinin göstergesi zaten. elinden gelen hiçbirşey olmayacak. aynı bu şekilde devam edecek her zaman.

Seni sevmediğini belli etmiş,sen de onu sevmek zorunda değilsin.
Çok yakin olma mesafeni koru saygisizlik yapmadan,zamanla değişirse ne ala, değişmezse öyle devam edersin.

Nişanlin çok anneci mi değil mi onu gözlemle,anneciyse ne yapsa kabul ettiremezsin, "benim annem melek" modundan çikmaz.

Umursama daha iyi niye umursamak istiyosunki.

Hediye alma mesafeni koru umursama.
Bunları yapabilirsin.
Ama annesini sevmiyorsun soğudun diye nişanlından da soğuman kendinle alakalı birşey.

valla istedikleri kadar kocanla evleniyorsun kaynanayla değil deseler de, tam olarak kaynanayla da evleniliyor. tecrübeyle sabit. annesini önemsemeyen erkeklerin bile büyük kısmı evlenince bir anneci oluyor ki sormayı gitsin.

umursamamaya çalış diyeceğim ama ciddi ciddi soğuyorsan, otur bir daha düşün ne yapıyorum diye
çünkü azalabileceği gibi artarak da devam edebilir.

Aslinda bu konu beni neden bukadar geriyor, neden bukadar dert ediyorum kendimde anlam veremiyorum ama hep aklima geliyor, huzurum kaciyor moralim bozuyor. Nisanlimin annesi tanimadan once cok umursadigim ve deger verdigim biriydi ama tanidikca sogudum ve su an hic degeri yok gozumde mecbureriyetten saygi ve sevgi cercevesi icinde onunla zaten mesafe koydugum iliskime devam edecegim ama ..
Bana soktugu laflar, beni kotu hissettirdigi davranislar vs yuzunden aklima geldikce deli oluyorum, ve neden bilmiyorum ama nisanlimdanda soguyorum. Nisanlimin sucu yok dunyadan haberide yok cunku annesi cok oyuncu onun yaninda melek biz basbasa kalinca seytan kesiliyor ama annesinin bana olan bu tutumu beni nisanlimdanda sogutuyor.
Aklima geldiginde veya annesinin sozu gectiginde ona soguk davranmaya basliyorum, konusmak istemiyorum ondan uzaklasmaya basliyorum adeta, Sonra yine kendiliginden geciyor ama o kadin yuzunden neden nisanlimla iliskimi etkiliyorum, neden kafama takiyorum Allahtan evlenince ayri oturucaz.
Kizlar bana yardimci olurmusunuz, nisanlimin annesinden cok sogudum resmen fobi olusturdu bende.. ona gosterdigim degerin karsiligi beni kiskanip kotulemesi assagilamasi olmamaliydi, ona severek aldigim hediyelerin karsiligi insan icin begendim deyip sonra kullanmadan bir koseye atmasi veya baskasina verdim ben onu demesi olmamaliydi vs vs vs

Ben ne yapmaliyim? Umursamak istemiyorum ama dert ediyorum kendime engel olamiyorum

annesiyle evlenmediğine göre sorun yok.
nişanlın da seni anlıyo, hak veriyosa salla gitsin..

Bir araya geldiğimizde mecburen yine çok iyi davranıyorum içimden gelmeyerek
Bundan sonra soğuk davransam nişanlım kırılır kızar diye korkuyorum

eger evlenmeye kesin niyetiniz varsa goze alip "oglu gidince seytan onun yaninda melek"taktigi uygulayin kafaniza takmayin ve tirnaklarinizi cikarin soguk.savasa hazirlanin...ama yok derseniz de kapi acik arkani don ve cik uyglayin karar sizin seviyor goze aliyormusunuz yoksa....

eger evlenmeye kesin niyetiniz varsa goze alip "oglu gidince seytan onun yaninda melek"taktigi uygulayin kafaniza takmayin ve tirnaklarinizi cikarin soguk.savasa hazirlanin...ama yok derseniz de kapi acik arkani don ve cik uyglayin karar sizin seviyor goze aliyormusunuz yoksa....
İnşallah becerebilirim
Teşekkür ederim artık öyle yapıcam bende

Back
X