G gokyuzu5 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Kasım 2015 91 29 3 44 8 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gokyuzu5 #1 birkaç yıl önce kürtaj oldum ama hala sol kasığımda sızlama var.belli bir nokta sızlıyor sanki yara var orda biri bıçak değidiriyor gibi aranızda aynı durumda olan var mı
birkaç yıl önce kürtaj oldum ama hala sol kasığımda sızlama var.belli bir nokta sızlıyor sanki yara var orda biri bıçak değidiriyor gibi aranızda aynı durumda olan var mı
emnyzk Sözün bittiği yerde bekliyorum Kayıtlı Üye 6 Ekim 2015 786 1.174 43 36 9 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gokyuzu5 #2 bende de var, sol kasığım hep sızlıyor, iğne gibi batma var.Daha önce doktora gittim ama pco hariç bir şey çıkmadı.
bende de var, sol kasığım hep sızlıyor, iğne gibi batma var.Daha önce doktora gittim ama pco hariç bir şey çıkmadı.
G gokyuzu5 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Kasım 2015 91 29 3 44 9 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gokyuzu5 #3 emnyzk .!.: bende de var, sol kasığım hep sızlıyor, iğne gibi batma var.Daha önce doktora gittim ama pco hariç bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... sen de kürtaj oldun mu canım? olduysan ne zaman oldun?
emnyzk .!.: bende de var, sol kasığım hep sızlıyor, iğne gibi batma var.Daha önce doktora gittim ama pco hariç bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... sen de kürtaj oldun mu canım? olduysan ne zaman oldun?
emnyzk Sözün bittiği yerde bekliyorum Kayıtlı Üye 6 Ekim 2015 786 1.174 43 36 9 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi gokyuzu5 #4 gokyuzu5 .!.: sen de kürtaj oldun mu canım? olduysan ne zaman oldun? Genişletmek için tıkla... Yok canımben hiç hamile kalmadım daha, onun bu kasık ağrılarında hep ümitleniyorum ama sonuç
gokyuzu5 .!.: sen de kürtaj oldun mu canım? olduysan ne zaman oldun? Genişletmek için tıkla... Yok canımben hiç hamile kalmadım daha, onun bu kasık ağrılarında hep ümitleniyorum ama sonuç