- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
ikinci normal dogumdan sonra alt kisimlArda iyice sarkma oldu. rektosel sistosel ne ararsan var tabi kendim koydum teshisi. yani vajinanin arka duvarinda da on duvarinda da cokuntu.
burada herseye normal, olur oyle, diyen doktorlara gidip sinirlenip donmek istemiyorum.
ilk doguumda da olmustu biraz ama hayatimi bu kadar etkilemiyordu.
artik cinsel iliskiye girmek dahi istemiyorum. hem kotu goruntu, onu da gectim agrili oluyor.
iliski harici gundelik yasamimi da etkilemeye basladi.
daha ben 27 yasindayim.
resmen libido mibido hersey bitti. genisleme de var.
moralim cok bozuk.
bu yasta bu haldeyim.
aglayasim var. cocuk dusunmeyenler icin ameliyat olanagi varmis internetten arastirdigim kadariyla. bunun icin tuplerimi baglatmam lazim, kazara falan olmasin diye. ama 3. yu ileride isteyip istemeyecegimden emin degilim.
oyle yazip rahatlamak istedim.
sinirlerim bozuldu.
dusunuyorum ama bu rektosel ve sistosel icin asiri olmadikca ameliyat tavsiyesi okumadim. turkiyeye gidince bir doktora gidip fikir alacagim mutlaka.Genital estetik yaptırmayı düşünmez misin?
Hayatını çok olumsuz etkiliyorsa bir düşün derim.
dusunuyorum ama bu rektosel ve sistosel icin asiri olmadikca ameliyat tavsiyesi okumadim. turkiyeye gidince bir doktora gidip fikir alacagim mutlaka.
esim bir sey demedi zaten. agriyla iliskiyi biraktirdim bir kac kez, onda da istek falan kalmadi haliyle yattik uyuduk.Mutlaka bir doktorla görüş, psikolojini ve ilişkini bu denli etkiliyorsa, bir çözüm yolu bulmalısın. Belki de sen çok büyütmüşsündür gözünde, eşin belki önemsemiyordur?
sagolasin ya. aklimda bu fikir hep vardi da boyle tekrar duymak daha da kesinlestiriyor kafamda.Evet görüş mutlaka bir estetik cerrahla. İçin rahat etmezse bir jinekoloğun da tavsiyesini alabilirsin..
İnan bir kaç güne bir şeyin kalmıyor, bu kadar üzülüp sıkıldığına değmez.
sagolasin ya. aklimda bu fikir hep vardi da boyle tekrar duymak daha da kesinlestiriyor kafamda.
estetik cerrah mi jinekolog mu hangisine gitmek gerekir fiyat nedir biraz forumun o bolumleriyle hasir nesir olacagim galiba.
tek ameliyatta hem rektosel hem daraltma yapiliyorsa mutlaka yaptirmak istiyorum bu islemi.
esim bir sey demedi zaten. agriyla iliskiyi biraktirdim bir kac kez, onda da istek falan kalmadi haliyle yattik uyuduk.
internetten bakarak teşhis koyup,bir de tedavi yazmışsınız kendinize,ve tedaviyi ameliyatı da kabul etmemişsiniz:):)ilginç gerçekten..
hepsinden önce doktora gidip görüş alsanız daha iyi olmaz mı?henüz ne olduğu bile belli değilken,çözüm arıyorsunuz..
bu sebebten oturu normal dogumda ısrarcı olanları anlamıyorum
keske sezeryan olsaydınız yanı olmaya olmaya zorlayanları anlamıyorum , sunı sancıyla normal dogum olurmu hıc
evet o çatal cidden iğrenç bişey..ancak ve ancak diğer sorunu çataldan daha moral bozucu..cinsel hayat kadının güvenini yitirmesine sebp olabiliyor..blue arkadaş sanırım cesaret arıyor. zira normal doğumdan sonra o çatal çok itici geliyor. ben 40 ımız çıktıktan sonra kontrole gidememiştim psikolojim etkilenmişti baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?