Moralim çok bozuk çook

Vander

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
8.285
22.014
348
Hepınıze gunaydın öncelikle
Sabah doktora gittim o da aynı şekilde polikistik over gorunumun var dedı.
Ama hiç böyle aşırı duzensiz adet olmadım.
Umutlarım kırıldı 7 kilo vermıstım regllerım düzene girmişti.
Şimdi ileriyi düşünüp mutsuz oluyorum çocuk sahibi olma donemımdeki uzun yolculuğu,hayal kırıklıklarını düşünüp.
Bu sorunla baş edip yılmadan usanmadan çabalayıp anne olan kadınları bit kez daha alkışlıyorum.

İleride evlenmem sanırım bile diyorum neden benim yüzümden birisi çocuk sahıbı olmakta zorlansın ki.

Dua etmenize ve iyi dileklerinize ihtiyacım var.

Sizlere bir şey daha danışmak istiyorum kilo verdım ama daha çok vermem gerekıyor okul donemınde spor yapmam oldukca zor

Ya sizce soğul lipoliz mi yaptırsam yoksa bir şekilde spora devam mı etsem
Bölgesel vermeye ihtıyacım var biraz

Ya benım normal degerı 29 olması gerekırken prolaktının 30 çıkmıs doktor onemsemedi lütfen bakınnn

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun da bende 10 senedir var, 31 yaşındayım, koca adayı da yok, ne oldu öldüm mü yoo?

Ne bu umutsuzluk kendine gelir misin canım :)
Eskiden yanı 7 kilo verme sürecımde verırsem daha iyi olur falan diyordum doktor öyle bir konustu ki

allah buyuk sen kılonu ver sporunu yap
gerisi allahın takdırı
bunun bedenle kiloyla alakası yok tabikii

doktorların her dediğine bakarsanz yandınız.. varsa bi ilacı tedavi süreci yapın..
bu kadar da çok kafaya takmayın..

biri sizin yüzünüzden çocuk sahibi olmakta zorlanmaz
evleneceğiniz insan zaten sizinle beraber bir bebek sahibi olmak için yanınızda olur
kendinize değer verin önce
eminim güzel güçlü akıllı bir kadınsınız
ve teknoloji bilim çağındayız
herşeyin çaresi var, umutsuzluğun yok

Acil ameliyat denen kistim yari yariya küçüldü Allah in izniyle.. O donem ben de cok üzülmüştüm; ameliyat olmak istemiyordum kistlerin yenilenme ihtimali yuksek oldugu icin.. Alternatif tedavilere yoneldim son bir umutla, hem kür tedavisi uyguladım hem de hacemat ve sülük yaptirdim.. Sukurler olsun, kist küçüldü, adetlerim duzenli, doktor da "şu an bir sorun yok, kontrollere gel yalnizca" dedi.. Alternatif tedavilerimi duyunca cok şaşırdı hatta, genelde karşı oluyorlar cunku oyle şeylere.. Cocuk meselesinde de, bi suru kistle hamile kalan da var, hicbi problem yokken kalamayan da.. Şifa Allah'tan, umitsiz olma..

Adınıza çok sevındım hep böyle devam eder umarım

Ama ne hakları var bu şekilde konuşmaya evliysen hemen çocuk yapma çalış falan da dedi
Umarım sizler gibi çocuk sahıbı olurum
Baska doktorla gorusmustum ben oyle guzel.moral vermistiki bide benim.adetler duzensizdi prolaktin yuksekti cocuk sahibi olmamam icin hersey vardi yani ama hic zorlanmadan hamile kaldim..sizinde olacaktir cocugunuz Allahin izniyle hic strea yapmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…