ağzın bal yisin gızKısır dememiş pko demiş.
Ama doktor dediki hamile kalman çok zor tedaviyle falan dedi aşırı umutsuz konuştuKısır dememiş pko demiş.
Eskiden yanı 7 kilo verme sürecımde verırsem daha iyi olur falan diyordum doktor öyle bir konustu kiGeçmiş olsun da bende 10 senedir var, 31 yaşındayım, koca adayı da yok, ne oldu öldüm mü yoo?
Ne bu umutsuzluk kendine gelir misin canım :)
Bana da yuzde 90 cocugun olmaz demistiAma doktor dediki hamile kalman çok zor tedaviyle falan dedi aşırı umutsuz konuştu
Etkılerını azaltabılıyorım en azındanallah buyuk sen kılonu ver sporunu yap
gerisi allahın takdırı
bunun bedenle kiloyla alakası yok tabikii
Ama ne hakları var bu şekilde konuşmaya evliysen hemen çocuk yapma çalış falan da dediBana da yuzde 90 cocugun olmaz demisti
Sagolundoktorların her dediğine bakarsanz yandınız.. varsa bi ilacı tedavi süreci yapın..
bu kadar da çok kafaya takmayın..
Ama doktor dediki hamile kalman çok zor tedaviyle falan dedi aşırı umutsuz konuştu
Daha evli bile değilsin yani gelin ata binmiş ya nasip demiş. Evlendin de cocuk yapamadin da ohoooooAma doktor dediki hamile kalman çok zor tedaviyle falan dedi aşırı umutsuz konuştu
Adınıza çok sevındım hep böyle devam eder umarımAcil ameliyat denen kistim yari yariya küçüldü Allah in izniyle.. O donem ben de cok üzülmüştüm; ameliyat olmak istemiyordum kistlerin yenilenme ihtimali yuksek oldugu icin.. Alternatif tedavilere yoneldim son bir umutla, hem kür tedavisi uyguladım hem de hacemat ve sülük yaptirdim.. Sukurler olsun, kist küçüldü, adetlerim duzenli, doktor da şu an bir sorun yok, kontrollere gel yalnizca dedi.. Alternatif tedavilerimi duyunca cok şaşırdı hatta, genelde karşı oluyorlar cunku oyle şeylere.. Cocuk meselesinde de, bi suru kistle hamile kalan da var, hicbi problem yokken kalamayan da.. Şifa Allah'tan, umitsiz olma..
Ya tabıkı degılım ama doktor böyle konusunca aşırı uzuldumDaha evli bile değilsin yani gelin ata binmiş ya nasip demiş. Evlendin de cocuk yapamadin da ohooooo
Baska doktorla gorusmustum ben oyle guzel.moral vermistiki bide benim.adetler duzensizdi prolaktin yuksekti cocuk sahibi olmamam icin hersey vardi yani ama hic zorlanmadan hamile kaldim..sizinde olacaktir cocugunuz Allahin izniyle hic strea yapmayinAma ne hakları var bu şekilde konuşmaya evliysen hemen çocuk yapma çalış falan da dedi
Umarım sizler gibi çocuk sahıbı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?