Moralim çok bozuk çook

Ya tabıkı degılım ama doktor böyle konusunca aşırı uzuldum
Doktorlarin her dediği dogru diye bi sey yok.. Bana da hep umutsuz tavirlarla geldi cogu, acil ameliyat dediler.. En son bi doktora denk geldim, oyle babacan ve tatli bi insandı ki.. Digerleri alternatif tedaviler icin burun kivirirken o denememi söyledi, bakarsın Allah tarafından bi mucize olur biz bilemeyiz dedi, o dönem basladim dedigim şeylere.. Allah a şükür, sıkıntı nerdeyse halloldu.. 8cm lik koca kistten bahsediyorum, düşünün.. Simdi devam edeceğim ayni yontemlere, tamamen kaybolmasi icin..

Eskiden yanı 7 kilo verme sürecımde verırsem daha iyi olur falan diyordum doktor öyle bir konustu ki
ya çok gördük konuşanları...
pko engel değil ama kilona dikkat et ,neler düşünmüşsün kısırlık bile, çok şaşırdım
sporunu aksatma

bana da dr pko demişti ve şuan 3. çocuğuma hamileyim

şimdiden bunları düşünüp üzme kendini. hiçbir sağlık sorunum yokken 3 bebek kaybettim . hala çocuğum yok sebep bulunamıyor . yani sağlıklı olmakta pek etken olmuyor . herşey nasip işi

şimdiden bunları düşünüp üzme kendini. hiçbir sağlık sorunum yokken 3 bebek kaybettim . hala çocuğum yok sebep bulunamıyor . yani sağlıklı olmakta pek etken olmuyor . herşey nasip işi
Umarım guzelce sağlıklı bir çocuga sahıp olursunuz dua edıcem.

@Vander aynen ben de hiç bir sorun yokken dört bebek kaybettim,
çok zorlu bir tedavinin ardından tüp bebek ile şimdi gebeyim,
hergün dua ediyorum sağlıkla kavuşayım yavruma diye...

Rabbim ne yazdıysa o...

Allah yar ve yardımcın olsun.

Sende 3, 4 şanslıysam 5 kez regl oluyorum. Pco var bende. Kilolu değilim aksine olmam gereken kiloda olmama rağmen regl olamıyorum. Doktorlar normal yolla gebe kalamazsın demişlerdi kontrolde. Ben öğrendikten 2 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım. En son da 3 ay önce regl olmuştum. Veren rabbim her koşulda ol derse olur. Sen bol bol dua et stres yapma kötü düşünme.

Vay ben ölsem o zaman pko olduğumu bilmem kaçıncı doktor değiştirdiğimde öğrendim hormonlar adet düzenli ve evliyim veee 5 yıl bitti çocuğum olmuyor ben öleyim o zaman

Pko var diye korunmayan bir arkadasim gerdek gecesi hamile kalmisti. Senede 3 5 defa filan regl oluyordu o da zorla ilaclarla filan.

Vay ben ölsem o zaman pko olduğumu bilmem kaçıncı doktor değiştirdiğimde öğrendim hormonlar adet düzenli ve evliyim veee 5 yıl bitti çocuğum olmuyor ben öleyim o zaman
Ya ölmeyin olur mu öyle sey ama anladıgım kadarıyla sizde gorunum olarak öyle hormon ve adet normalse eşiniz gitti mi doktora

Ya ölmeyin olur mu öyle sey ama anladıgım kadarıyla sizde gorunum olarak öyle hormon ve adet normalse eşiniz gitti mi doktora
Gitti gitmez mi bir sorun yok doktor bendekinin de sorun olmadığını söylüyor da işte nasip...

Ya arkadaşım dr un sana çocuk sahibi olamazmısın dedi , infertilite tanısı mı koyuldu , ne kadar çabuk umutsuzluğa kapılıp ,felaket senaryoları yazıyorsunuz yumurtalıklardan çok psikolojinin en büyük etken olduğunu söylemedi mi doktorunuz . Olurda sizin senaryolarınız gerçekleşirse ,Lütfen şunu unutmayın gerek aşılamada , gerek tüp bebekte en çok başarı sağlanan vakadır pcos hastaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…