Moralim çok bozuk çook

Gitti gitmez mi bir sorun yok doktor bendekinin de sorun olmadığını söylüyor da işte nasip...
Olur inşallah olur benım annem çikolata kisti varken hamile kaldı 2. Çocuguna ki kist hakkında doktor kanser de olabılır tarzı bır sey söylemıstı

Çok zor olur çocugun dedi evliysen hemen çocuk yap falan dedi korunma dedi

Kilo ben de var ama ben bu yıl sürekli
Çikolata yedım benım hatam
Size çok özendim
ben 162 boyundayım 52 kiloyum şuan, hiç bir zaman çok kilolu olmadım, geçen sene 59 kiloya kadar çıkmıştım ama şekeri bırakıp ekmeği azaltarak 53 kiloya kadar düştüm, sonrada hamilelik bulantı derken 2 kilo daha verdim,
ama adetlerim ilk zamanlardan beri düzensiz, genç kızken sık adet olurdum aradan 15 gün geçmezdi bazen 1 yıl doğum kontrol hapı kullanmıştım o zamanlar, daha sonraları 40-50 günde bir olmaya başladım,
ilk bebeğimi düşündüğümde dra gittim adetlerim düzensiz olduğu için 3 ay yumurtlama ilacı verdi,3. ay hamile kaldım,düşük oldu sonra kendiliğinden hamile kaldım,
2. ve 3. hamileliklerim de kendiliğinden oldu.

Siz yumurtlayabılıyorsunuz ve denk de getırmıssınız ne guzel ne guzell guzelce dunyaya gelır bebegınız umarım

Ya arkadaşım dr çocuğun olmaz mı dedi , infertilite tanısımı koyuldu Ne çok seviyorsunuz böyle felaket senaryoları yazmayı . Peki dr unuz söylemedi mi yumurtalıklardan çok psikolojinin etkilediğini ...
şunu söyleyim size gerek tüp bebek , gerek aşılama olsun en çok başarı sağlanan gruptur pcos hastaları

Abartılacak bi şey değil ki bu. Ben de aynıyım ama 2 çocugum var. İkisi de kendiliğinden oldu. Sıkma canını.

Ay agzınız bal yesin

Evlilik cocuk icin yapilmaz birincisi bu. 11 yasindan beri var bende de tup bebekle bebek sahibi oldum ama kizkardesimde ve kuzenimde de var onlar dogal yollarla gebe kaldi.sakin kilo almayin ama sadece kalori hesabiyla olmaz yani butun gun 1dilim pasta yiyip olmaz tatlidan paketli urunlerden uzak durmak lazim

Siz yumurtlayabılıyorsunuz ve denk de getırmıssınız ne guzel ne guzell guzelce dunyaya gelır bebegınız umarım
amin, inşaallah siz de hiç sıkıntı yaşamadan hamile kalırsınız ve bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız,
moralinizi bozmayın her şey nasip, psikoloji çok önemli gerçekten

Ay çok guzel çok saglıklı omurler dilerim

Canını sıkma sen bu sadece yumurtlama sıkıntısı belki denk gelir kendiliğinden olur belki aşılama ile olur ama olur. 2 yıl içinde 2 kez hamile kaldım. Psikoloji çok önemli. Sakın olmaz diyip kendini koyma. Asıl o zaman olmuyo.

Zaten 7 kiloyu ancak tatlıyı hayatımdan çıkararak verebildim yanı insülim direnci olan çoğu kişi bilir bunu

Ben çocuk için evlenmeı zaten dusunmuyorum ama yani çok iyi dedıgınız insan bile ya da çok aşık dedıgınız insanlar bile bu tarz hastalıklarda acımasız bir tutum sergılıyorlar

Pko bir çok arkadaşım anne oldu. Tedavisi var. Bende de çikolata kisti vardı iki tane. soğan kürüyle bazı kürlerle bir tanesi geçmişti. Üç yıl uğraşmıştım anne olmak için. Kist geçince şükür hemen hamile kaldım. Diğer kistte doğum anında gitti. ALLAH ol derse olur. Tedavini ol gerisini Allaha bırak :)

Şimdi ona çabalıyorum isteyene nasip etsin Allah herkesin çocuguna da sağlık sıhhat versın

Çok geçmiş olsun ama allah korusun kanser olmuş gibi tepki vermişsin hiç gerek yok. PKO hastaları sorunsuz da hamile kalabiliyor. Ama bu kadar karamsar olursan tabi zor olur. ayrıca tek bir doktorla kesin tanı almış sayılmazsın, başka bir doktora daha gitmeni öneririm.

Öyle yapıcam buraya bır arkadasımız tüp bebek de hamile kalma olasıkları yuksek yazmıs mesela okuyunca sevındım biraz sağolsun
Teşekkür ederim

Şimdi ona çabalıyorum isteyene nasip etsin Allah herkesin çocuguna da sağlık sıhhat versın
Aminnn. Yakın bi arkadaşımda pko ve insülin direnci vardı. Doktor önce insülin direnci için tedavi uyguladı. Onun adetleri de düzensizdi. İnsülin direnci düzene girince adet olmaya kilo vermeye başladı. Pko varken de hamile kaldı. Hiç korkma. Anne olmana engel değil

@Vander aynen ben de hiç bir sorun yokken dört bebek kaybettim,
çok zorlu bir tedavinin ardından tüp bebek ile şimdi gebeyim,
hergün dua ediyorum sağlıkla kavuşayım yavruma diye...

Rabbim ne yazdıysa o...
umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza . kaç aylıkken kaybettiniz bebekleri ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…