Olur inşallah olur benım annem çikolata kisti varken hamile kaldı 2. Çocuguna ki kist hakkında doktor kanser de olabılır tarzı bır sey söylemıstıGitti gitmez mi bir sorun yok doktor bendekinin de sorun olmadığını söylüyor da işte nasip...
Çok zor olur çocugun dedi evliysen hemen çocuk yap falan dedi korunma dediYa arkadaşım dr un sana çocuk sahibi olamazmısın dedi , infertilite tanısı mı koyuldu , ne kadar çabuk umutsuzluğa kapılıp ,felaket senaryoları yazıyorsunuzyumurtalıklardan çok psikolojinin en büyük etken olduğunu söylemedi mi doktorunuz . Olurda sizin senaryolarınız gerçekleşirse ,Lütfen şunu unutmayın gerek aşılamada , gerek tüp bebekte en çok başarı sağlanan vakadır pcos hastaları
ben 162 boyundayım 52 kiloyum şuan, hiç bir zaman çok kilolu olmadım, geçen sene 59 kiloya kadar çıkmıştım ama şekeri bırakıp ekmeği azaltarak 53 kiloya kadar düştüm, sonrada hamilelik bulantı derken 2 kilo daha verdim,Kilo ben de var ama ben bu yıl sürekli
Çikolata yedım benım hatam
Size çok özendim
Siz yumurtlayabılıyorsunuz ve denk de getırmıssınız ne guzel ne guzell guzelce dunyaya gelır bebegınız umarımben 162 boyundayım 52 kiloyum şuan, hiç bir zaman çok kilolu olmadım, geçen sene 59 kiloya kadar çıkmıştım ama şekeri bırakıp ekmeği azaltarak 53 kiloya kadar düştüm, sonrada hamilelik bulantı derken 2 kilo daha verdim,
ama adetlerim ilk zamanlardan beri düzensiz, genç kızken sık adet olurdum aradan 15 gün geçmezdi bazen 1 yıl doğum kontrol hapı kullanmıştım o zamanlar, daha sonraları 40-50 günde bir olmaya başladım,
ilk bebeğimi düşündüğümde dra gittim adetlerim düzensiz olduğu için 3 ay yumurtlama ilacı verdi,3. ay hamile kaldım,düşük oldu sonra kendiliğinden hamile kaldım,
2. ve 3. hamileliklerim de kendiliğinden oldu.
Ya arkadaşım dr çocuğun olmaz mı dedi , infertilite tanısımı koyulduHepınıze gunaydın öncelikle
Sabah doktora gittim o da aynı şekilde polikistik over gorunumun var dedı.
Ama hiç böyle aşırı duzensiz adet olmadım.
Umutlarım kırıldı 7 kilo vermıstım regllerım düzene girmişti.
Şimdi ileriyi düşünüp mutsuz oluyorum çocuk sahibi olma donemımdeki uzun yolculuğu,hayal kırıklıklarını düşünüp.
Bu sorunla baş edip yılmadan usanmadan çabalayıp anne olan kadınları bit kez daha alkışlıyorum.
İleride evlenmem sanırım bile diyorum neden benim yüzümden birisi çocuk sahıbı olmakta zorlansın ki.
Dua etmenize ve iyi dileklerinize ihtiyacım var.
Hepınıze gunaydın öncelikle
Şimdi ileriyi düşünüp mutsuz oluyorum çocuk sahibi olma donemımdeki uzun yolculuğu,hayal kırıklıklarını düşünüp.
Bu sorunla baş edip yılmadan usanmadan çabalayıp anne olan kadınları bit kez daha alkışlıyorum.
İleride evlenmem sanırım bile diyorum neden benim yüzümden birisi çocuk sahıbı olmakta zorlansın ki.
Ay agzınız bal yesinYa arkadaşım dr çocuğun olmaz mı dedi , infertilite tanısımı koyulduNe çok seviyorsunuz böyle felaket senaryoları yazmayı . Peki dr unuz söylemedi mi yumurtalıklardan çok psikolojinin etkilediğini ...
şunu söyleyim size gerek tüp bebek , gerek aşılama olsun en çok başarı sağlanan gruptur pcos hastaları
Ay çok guzel çok saglıklı omurler dilerimAbartılacak bi şey değil ki bu. Ben de aynıyım ama 2 çocugum var. İkisi de kendiliğinden oldu. Sıkma canını.
amin, inşaallah siz de hiç sıkıntı yaşamadan hamile kalırsınız ve bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız,Siz yumurtlayabılıyorsunuz ve denk de getırmıssınız ne guzel ne guzell guzelce dunyaya gelır bebegınız umarım
Ay çok guzel çok saglıklı omurler dilerim
Zaten 7 kiloyu ancak tatlıyı hayatımdan çıkararak verebildim yanı insülim direnci olan çoğu kişi bilir bunuEvlilik cocuk icin yapilmaz birincisi bu. 11 yasindan beri var bende de tup bebekle bebek sahibi oldum ama kizkardesimde ve kuzenimde de var onlar dogal yollarla gebe kaldi.sakin kilo almayin ama sadece kalori hesabiyla olmaz yani butun gun 1dilim pasta yiyip olmaz tatlidan paketli urunlerden uzak durmak lazim
Şimdi ona çabalıyorum isteyene nasip etsin Allah herkesin çocuguna da sağlık sıhhat versınPko bir çok arkadaşım anne oldu. Tedavisi var. Bende de çikolata kisti vardı iki tane. soğan kürüyle bazı kürlerle bir tanesi geçmişti. Üç yıl uğraşmıştım anne olmak için. Kist geçince şükür hemen hamile kaldım. Diğer kistte doğum anında gitti. ALLAH ol derse olur. Tedavini ol gerisini Allaha bırak :)
Çok geçmiş olsun ama allah korusun kanser olmuş gibi tepki vermişsin hiç gerek yok. PKO hastaları sorunsuz da hamile kalabiliyor. Ama bu kadar karamsar olursan tabi zor olur. ayrıca tek bir doktorla kesin tanı almış sayılmazsın, başka bir doktora daha gitmeni öneririm.Hepınıze gunaydın öncelikle
Öyle yapıcam buraya bır arkadasımız tüp bebek de hamile kalma olasıkları yuksek yazmıs mesela okuyunca sevındım biraz sağolsunÇok geçmiş olsun ama allah korusun kanser olmuş gibi tepki vermişsin hiç gerek yok. PKO hastaları sorunsuz da hamile kalabiliyor. Ama bu kadar karamsar olursan tabi zor olur. ayrıca tek bir doktorla kesin tanı almış sayılmazsın, başka bir doktora daha gitmeni öneririm.
Aminnn. Yakın bi arkadaşımda pko ve insülin direnci vardı. Doktor önce insülin direnci için tedavi uyguladı. Onun adetleri de düzensizdi. İnsülin direnci düzene girince adet olmaya kilo vermeye başladı. Pko varken de hamile kaldı. Hiç korkma. Anne olmana engel değilŞimdi ona çabalıyorum isteyene nasip etsin Allah herkesin çocuguna da sağlık sıhhat versın
Benim arkadaşım sağlıklı beslenerek çocuk sahibi olduAma ne hakları var bu şekilde konuşmaya evliysen hemen çocuk yapma çalış falan da dedi
Umarım sizler gibi çocuk sahıbı olurum
çok teşekkür ederim rabbim size de nasip etsinUmarım guzelce sağlıklı bir çocuga sahıp olursunuz dua edıcem.
umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza . kaç aylıkken kaybettiniz bebekleri ?@Vander aynen ben de hiç bir sorun yokken dört bebek kaybettim,
çok zorlu bir tedavinin ardından tüp bebek ile şimdi gebeyim,
hergün dua ediyorum sağlıkla kavuşayım yavruma diye...
Rabbim ne yazdıysa o...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?