- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi eSmerimSin
-
bu vakte kadar neden yemedi madem? Çok geç kalmışsın bile.kizlar
cünkü kicina tekmeyi yiyemedi ya benden onu istiyor..
o zaman sorun yok bence.
Sonunu öyle bir bağlamışsın ki hala aklının bir kısmının onda olduğu hissine kapılmıştım.
Herkes layığını bulacak bir gün. Sen ilahi adalete teslim ol ve bir daha o adamı hayatına sakın alma.
bu vakte kadar neden yemedi madem? Çok geç kalmışsın bile.
ne kadr zamandır ayrısınız peki?cünkü kendi istegi ile gitti.. firsat kalmadi..bazi seyleri idrak edemedim ben gecmiste..
at defalarca at tekmeyi bi tarafına da defolsun
cani yansin istiyorum.. zerre acimam.. yeter artik..
intikam gibi seyler cocukca geliyor bana ama canini acitmak istiyorum onun.. tekme atmak gibi, saclarini cekmek gibi.. bilmiyorum iste..
Böylesi daha hayırlı olmuş, düşünüp düşünüp kendini üzme lütfen.
Sen yine kaale alıp konuşmuşsun. Ben herhalde dinlemeye tenezzül etmezdim bana bunları yaşatan birini.
ne kadr zamandır ayrısınız peki?
O kadınla ayrıldıysa nerede kalıyor mesela?
Başka bir tene dokunabiliyorsa o iş bitmiştir. Allahından bulsun.
birde demesinmi seni hayal ediyorum diye.. allahimm agzini ikiye ayirasim geldi de, sakinligmi korudum..
hersey bir anda gelisti ki, benim zaten saskin ve salak bir yapim var.. ne oldugunu anlayamadan is yerinin kafesinde, masada buldum kendimi.. saskindim sadece.. ve Garip bir sekilde sakindim.. o bana bunlari anlatirken sadece gözlerimi gözlerine diktim.. aglama sizlama sitem gibi olaylara girmedim.. oda buna sasirdi sanirim..
Tüm bu olanlar Macaristan’da geçiyor yani? Ve eşin Macar. Başta yazmıştın ama Macar asıllı ya da annesi, babası oralı ama burada doğmuş biri olarak düşündüm.haziran ayinda terk etti evi, hic birsekilde konusup anlasip ayrilmadik.. sadece gidiyorum dedi süpriz bir sekilde ve birdaha gelmedi.. 8ci ayda ben türkiyeye gittim, eylülde döndüm, bosandik.. simdi de bu olanlar oldu iste..
bilmiyorum nerede kaldigini, ben onunla yasadigimiz evden ayrildim, daha Kücük bir yere gectim.. cok sükür yasadigim yeri bilmiyor.. sadece is yerimi biliyor, eskiden beraber calismistik..
Gerçekten çok terbiyesizmiş. Resmen zevkine düşmüş. Kızdanda hayır olmayınca paşa paşa size gelmiş. Bence 10 metre yakınınıza bile yanaştırmayın bu pisliği.
ya bosşversene fakir edebiyatı yapıyor. Eminim öbir hatunla beraber olurken heö kendi hem hatun zevkten dört köşeydiler ve inan o köşlerin hiçbiri sana ait değildi. Kadın neyde hoşlanır demiş gelmiş sana acıtaayon yapıp elde etöeye çalışıyor. Niz ne dessek boş burda. Dönmeye niyetin varsa kimsenin parmacıklarını yorma, kafaya koyduysan zaten yaparsın. Ha yoksa seni aldattığında,onun ne kadar mutlu olduğunu düşün soğuukizlar en son konumda exten mesaj var da paylasmistim,
eski esim, benimle yürümeyecegine inanarak, kendi memleketinde biriyle(macaristan) sevgili olup, beraber yasamaya basladigini sosyal medya üzerinden ögrenmistim..yikilmistim..sonrada bosandik zaten..
aradan aylar gecti, ilk önce bir kac mesaj, sonra bir kac arama derken, is yerime geldi..sac sakal birbirine girmis.. bu olanlar dün yasandi.. ben saskinlikla kala kalirken o bana simski sarildi, neredeyse bogulacaktim.. ne cesaret bu dedim, ben senin yaptiklarini yapsam utancimdan karsina cikamazdim.. konusalim herseyi anlatayim, beni sensiz birakma bilmem ney siralamaya basladi.. is yerinin kafesine gectik.. bana o Kadar aci cektirmesine ragmen, acidim onun bu haline(asla sevinmedim) beni unutmak icin baskasina gittigini, o kizinda uzun süreli bir ilisken ciktigi, birbirlerine destek olmaya calisdiklarini ama her iki tarafinda eskiyi aklindan cikaramadiklarini anlayip ayridiklarini anlatti..1ay bile sürmemis iliskileri.. (hala facebooktan arkadaslar, merak Edip baktim)
ben artik Temiz ve Saglam bir gelecek istedigim icin,onunla kesinlikle ne bir iliski nede bir arkadaslik düsnmüyorum bunu onada söyledim, beni hep bekleyecegini, ve kalbinde hep bir yerim olacagini söyledi..bekleye dursun ozaman.. neyse..
bana onula beni unutmak icin birlikte oldugunu, onunla iliskiye girerken bile beni onun yerine koydugunu söyledi..keske söylemeseydi.. simdi sürekli baskasina dokundugunu, bunu nasil yapabildigini düsünüp duruyorum..cok kötü oluyorum yaa..pislik..cok moralimi bozdu yaa..benimle evliyken, ben sabahlara Kadar agalayip, onu cok özlerken, icim sizlarken onun böyle seyler yasadigini hazmedemiyorum..
Tüm bu olanlar Macaristan’da geçiyor yani? Ve eşin Macar. Başta yazmıştın ama Macar asıllı ya da annesi, babası oralı ama burada doğmuş biri olarak düşündüm.
Macar ise nerede yaşıyor şimdi?
Benim kafam karıştı, konunun geçmişini bilmediğim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?