- 5 Ağustos 2014
- 2.444
- 1.382
- 178
- Konu Sahibi eSmerimSin
-
tamamcünkü bir gelecek görememis, zaten cok sorunluydu hersey, ayrilip barisiyorduk..
intikamla falan hiç uğraşma, en güzel tepki onu önemsememen.
en güzel günlerimin
üç mel'un adamı var:
biri sensin,
biri o,
biri ötekisi...
kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi...
sana gelince...
ne ben sezarım,
ne de sen brütüssün...
ne ben sana kızarım
ne de zatın zahmet edip bana küssün..
artık seninle biz,
düşman bile değiliz.
tam olarak bitmiş dediğimiz an, ilişkilerdeki sıfır noktası.
öneemseme onu.
Başka kimsenin kendi gibi şerefsizi sizin kadar çekmeyeceğini anlamış.
Yollayarak çok güzel yapmışsınız.
Bir arkadaş da demiş ya erkekler çok acımasız oluyorlar bu gibi durumlarda.
BU EN GÜZEL İMTİKAM O ZAMAN YOKMUŞ GİBİ DAVRAN ONU SEVMEDİĞİNİ İSTEMEDİĞİNİ ONA KANITLA ANLASIN HATASINIbir fikrin varmi, aci cektirmek konusunda .. cok zahmetli olmayacak birsey cünkü o hic bir zahmete degmez..
Evli oldugunuzu sakladiginiz bir "türk genci"(sizin deyiminizle)ile yakinlasmissiniz... Bence eski esinize soyliyebilecek bir lafiniz oldugunu sanmiyorum... O da siz de aynisiniz bana gore... Ve anladigim kadariyla flortöz bir kadinsiniz... Darbe yediginiz de , yalniz kaldiginizda hemen bir erkek arayisi...
Mola vermeniz lazim ken, biriyle tanisabilmek icin can atmaniz...
Siz once bi kendinizin yaptiklarini,yanlislarini dusunun,tartin hayata oyle devam edin...
Peki,ileride ki hayatinda,iliskilerinde yine partnerini cezalandirmak icin aldaticakmisin?Sana zarari olan bir ceza sistemi...isvece gitmisi habersiz is arkadaslariyla, is gezisine, bana söz vermesine ragmen, intikam almak istedim cünkü canim cok yandi.. caresiz ve yapayalniz hissetim..yakinlasma derken, sadece sarilmistik cunku buna ihtiyacim vardi.. öpüsme, cinsellik gibi birsey söz konusu olmadi, olamazda..
ben bir erkek arayisi degil, insan arayisi icindeydim, yapayalnizdim cünkü.. birisine dayanarak, tutunarak kalkmak istedim ayaga..ama birisini bekleyecegime, kendi kendime yetmeye calisiyorum, kendimi iyi etmek icin ugrasiyorum, cabalariyorum.. yasadiklarimi herkes kaldirmaz..kolay seyler yasamadim su son 2senedir..
gayet de diyecek lafim var o eski kisiye.. ben yanlislarimi, dogrularimi, tartiyorum artik daha sakin ve emin adimlar atmak icin caba gösteriyorum..
Peki,ileride ki hayatinda,iliskilerinde yine partnerini cezalandirmak icin aldaticakmisin?Sana zarari olan bir ceza sistemi...
işte ne istediğini bilen net bir hatun tebrik ederim ben olsam aynı tepkiyi verirdim .zaten bir ilişki bitiyorsa sorun vardır olsun diye zorlamak mantıksız .sende kendi yoluna bakarsın son pişmanlık fayda etmez başının çaresine baksın oda kaybettiği şeyin farkına varır artık.onunla yeni bir beraberlik benim icin söz konusu bile degil..Hemde böyle birseyden sonra..
sadece ihaneti sindiremiyorum.. cok canim yaniyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?