moralim cok bozuk..sindiremiyorum

sigaralari azaltmistim, Saat kac ben, ben kac tane yaktim bilmiyorum...
cnmm yaa ssen hala seviyosun bu adamı bu apaçık ortada ama evliyken aldatmış seni bu nasıl affedilir ki bilemedim

cnmm yaa ssen hala seviyosun bu adamı bu apaçık ortada ama evliyken aldatmış seni bu nasıl affedilir ki bilemedim

hayir gercekten sevmiyorum.. görünce karsimda hic birsey hissetmedim saskinlik disinda.. sadece ihaneti sindiremiyorum yaa..hep aklima geliyor.. düsünmek istemedigim seyleri düsünüyorum..

hayir gercekten sevmiyorum.. görünce karsimda hic birsey hissetmedim saskinlik disinda.. sadece ihaneti sindiremiyorum yaa..hep aklima geliyor.. düsünmek istemedigim seyleri düsünüyorum..
o zaman sende ona acı çektir intikamını al görsün anyayı konyayı

bence yalandan da olsa baskasiyla hatta bir turkle ilgileniyorum beni rahat birak falan tarzi bir mesaj at. haketmis. biraz da onun cani acisin.
daha bosanmadan teselliyi baskasinin koynunda arayan adam zayif karakterlidir, bu mesaj da ona iyi kapak olur.

böyle birseyi bende düsündüm ama sanki hava atiyormus, onu kiskandirmaya calisiyormus gibi olmayim diye düsündüm..

senin konularını hep okuyorum, bak zor zamanları atlattın, sakın tekrar başa dönme. onun için nelerden vazgeçtiğini önemseyip, unutmak için başka kadının kollarına koşacağına, enerjisini ilişkiyi toparlamaya harcasaydı bugün böyle olmazdınız.
ben inanmıyorum ya, yok seni unutmak için, yok onu senin yerine onu koydum, kadını koynuna aldığında hiç de aklından bunların geçtiğine inanmıyorum. denemiş olmamış tekrar geri dönmüş, tekrar yapmayacağını bilemezsin.
dönme canım tekrar bu adama, bak bunun için neleri kaybettin.
neyi sindireceksin ki, ihanet sindirilmez, aklına bile getirme, ne hali varsa görsün.

Son düzenleme:
Kendini toparlamaya başlamışken olur zaten böyle şeyler.
Pat diye karşına çıkar eski mevzular.
Sakın moral bozma umursama da. Bırak ne hali varsa görsün. Kapında yatsın üstünden atla geç yani.
Ayaklarının üzerinde yeni yeni durmaya başlamışken köstek olanlara dikkat et.

böyle birseyi bende düsündüm ama sanki hava atiyormus, onu kiskandirmaya calisiyormus gibi olmayim diye düsündüm..
hava atiyor gibi olmamak icin tek ve kesin bir mesaj atman lazim. hayali sevgiline dair detay vermeden. hayatindan kesin olarak cikmasina olmali vurgu.
mesela
zaten kotu gorunuyordun bahsedemedim ama hayatimda bundan sonra yer almasini istedigim baska biri var ve en azindan kultur farki yasamayacagim biri. lutfen hayatimi yasamama izin ver. benim icin artik seninle bir gelecek soz konusu degil. bir daha karsima cikma.
vs vs vs

hayir geri dönmeyi düsünmüyorum, kesinlikle... bunun icin beynimi yemis olmam gerek..

evet cok haklisin.. neler atlatmadim, bu salak ve sacma düsünceleride beynimden siler atarim insallah..

evet gercekten kötü görünüyordu, rahmetli saddamin o kanalizasiyondan cikarilgi ilk hali vardiya..sac sakal birbirine karismis.. aynen öyleydi.. göz altlari cökmüs, morarmis fln.. acidim bende..

birdaha mesaj yollarsa ona gercekten bu tarz birsey yollicam..

beter olsun yanindayken bilseymis kiymetini seven insan baska biriyle olamaz hem seni aramasi bana yalnizliktan gibi geldi yani senden daha iyisi ciksa karsisina ina senin adini bile hatirlamaz ben bu erkekleri anlayamiyorum artik ya

hayal ettiklerini sizinle yaşamak varken
niçin başkasını metalaştırır da sizi düşler?

davranışları da anlattıkları da hatta bunları size anlatması da saçma ve saygısızca!
uzak durun bu kalbi çürüyen adamdan...

intikamla falan hiç uğraşma, en güzel tepki onu önemsememen.

en güzel günlerimin
üç mel'un adamı var:
biri sensin,
biri o,
biri ötekisi...
kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi...
sana gelince...
ne ben sezarım,
ne de sen brütüssün...
ne ben sana kızarım
ne de zatın zahmet edip bana küssün..
artık seninle biz,
düşman bile değiliz.

tam olarak bitmiş dediğimiz an, ilişkilerdeki sıfır noktası.
öneemseme onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…