Moralim cok bozuk sinirden catlayacağım...

Aslinda onlar insanlari kullanmayi seviyorlar esim bile mumkun oldugu kadar fazla gorusme der birtaraftanda akraba esimde onlari oldum olasi sevmez..esimlede biraz tartistik milletin keyfi yuzunden olan seye bak dedi gercekten araba cok kotu oldu ve fransada oyle cok tamir edilmiyor parca degisiyor durduk yere olmasi cok canimi sikti arabada esimin ve yeni aldik

benzer durumu bende yasadim arkadasim sigarasini bende unuttugu icin vermeye gittim geri geri cikarken park yerinden tasa carptim ve baya ezildi arabanin alti
cok üzüldü sigortadan karsilayalim veya ödeyeyim dedi ama kabul edemedim insan kabulde edemiyor
sonuc arabam hala ayni ezik ve ne emeklerle aldim

bugun sinirden catlicam resmen arabanin altindaki yeri cok kotu vurdum... Iceri girip darbe aldi cok kotu boyasida hep kalkti sinirden kendimi yiyip bitirmekten mahvoldum ben bu hatayi nasil yaptim.... Artik araba kullanmak istemiyorum...

sakınnn arabaya bınmeyı bırakma bışı olmaz herkesın basına gelebılır canını sıkma gecer bu sınır bozuklugu sen tamır bıtınce hemen bın yoksa hep aklında buyutursun

Bizde yeni almistik halada kredisini oduyoruz...burda sahsi kazalari sigorta odemiyor...malesef bende parktan cikusra basima geldi ilk parkettigim yer genis bir meydandi arkasinda ozel soforu varya ayyy assagidaki magazada kapak alacam arabayla oraya gel dedi bende ilk siraya girdim o magazadan cikinca goreyim diye hemen kenarinda parku kapatmak icin buyuk bariyer vardi yere yatirilmisti kizinin elinin panigiyle hemen ciktim baya bir iceri girdi inanirmisin kocam arabasiz kalmim diye arabasini bana birakip kendisi ise trenle gidip geliyor...benim bu masrafi ona cikartmam uzdu beni helede onun pesinde kosturdum diye vurunca dahada uzdu beni....

Bir an dikkatsizlik bir kazaya mal oluyor malesef
Bazı insanlara hayır demesini bilmeniz gerek, sizi şoför gibi kullanmasına izin vermissiniz,
Öncelikle gecmis olsun canım ama bir daha araba kullanmicam demeni yanlış buldum
Benimde başıma farklı bir boyutta kaza geldi ama o an daha arabama binip tampondan gelen takır tukur sesle eve geldim,
Arabamdan soğukluk olmaması için hemen tamir yaptırdı esim,
Ve 3 gun sonunda yine trafige çıktım,
gecmisi unut trafikteyken yaptığın hataları düşünme,
Sadece Arabayla bir bütün ol direksiyondayken ondan başka hayatında önemli hic bir şey yokmuş gibi düşün ve uygula,,
Benim oğlum katılıyor bazen ağlarken, dikkatim dağılmasın diye ne yapicağimi şaşırıyorum, ilgilenemiyorum,
Bir an dikkatsizlik hayatımıza mal olabilir,
Allah korusun...

evet insan ne emeklerle aliyor ve baskalari yüzünden oluncada daha cok üzülüyor ne diyim canim cok gecmis olsun

Malesef sadece beni degil ablam her buralara geldiginde ablami oraya buraya surukluyorlar.malesef onlar ailece bizi sofor gibi goruyorlar...gecenlerde annemdeydik ablam enistem ablamin eltisi hepimiz orsaydik enistem kadina gel seni eve birakayim diyor oda yok benim birakmami istiyor ben eve gidince evimiz annemlerden ters yinede kiramadim biraktim biz aciyoruz onlara oturum izinleri ehliyetleri olmadigi icin ama onlar 2 dk yol icin bizi kullaniyorlar her defasinda benim annemin arabasi yok ama asla bana demez 2 cocugun var der ama onlar oyle degil yeterki bizi gorsunler anneme dedim asla kimsenin soforlugunu yapmam artik kim kusersede kussun umursamam ama biesey oldumu olan bana oluyor..ablamin giruncesinin yapacagi ilk sey nasil vurdugumu balkandira ballandira anlatmak olacak...

Baskalari yuzunden olmasa inanin bukadar uzulmicem zoruma gitmicek..ama onun yaptigi sirf keyfi birseydi otobus heryere gidiyor gitmezse anlicam yada assagidaki magazaya gitmezse yine boyle olmucakti ben park yerini degistirmucektim sirf o biraz yurumeyip eve cabucak gidebilmek icin.offff hangisine sinirlenmimki bizde almanyaya tatile gidecektik o sekilde gidemeyiz yol ustu bussuru masraf olacak esime bir hic yerine keyfe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…