nasıl yani, doğulu olunca boşanılmıyo mu
bilemedım kı şimdi ınsan ayrımı yapmak çok çirkin kesınlıkle ayrım değil de doğu kulturu bı baska canım yaaa olmuyo yanı onun beklentılerı ve senın beklentıklerın tutmuyo ya ortak noktada buluşcaksınız ya bu dıyardan gıtceksınız yoksa nolur ssen köle olursun ne ısterse yaparsın tutar ustune amcasının kızını kuma getırır içinden nasıl çıkıcaksın bılmıorum ama cocuk yapma kesınlıkle...1 yılı geçkin süredir evliyim eşimi severek fakat iyi tanımadan evlendim. Kader diyelim.... Ben batılı eşim ise doğulu ikimizde tahsilliyiz fakat aramızda inanılmaz bir kültür çatışması var psikoloğa da gidiyoruz ama aşamıyoruz bu durumu. Eşim tam itaat bekliyor benden ben ise eşit olduğumuzu savunup demokratik bir ortam istiyorum. Empati yaptım olmadı diklendim olmadı olmadı olmuyoreşimin ailesi De eşim suçlu olsa dahi asla eşime toz kondurmazlar. Şimdiye kadar yüzgöz olmadık oğullarından ötürü seviyorlar beni ama eminim kendi kızları benim yaşadıklarımı yaşasın istemezler. En sın tartışmamızda yine psikoloğa giderken ben yine söyleniyorum diye arabadan tekme tokat indirdi ve ilk kez beni dövdü yüzüme tükürdü ben de vurdum tükürdüm yazması çok zor yaşaması daha da zordu emin olun (( aynı evde iki yabancı gibiyiz şuanda dün eve ben geç geldim ona bir kaç Msj yazıp telimi kapattım eve de 23.30 gibi geldim yüzüğümü de takmıyorum. En kötüsü de burada benim ailem yok yağayalnızım
Öyle olmuyor mu?:44:
Kolay kolay boşanmaya izin vermiyorlar diye biliyorum.:26:
Hepinize teşekkür ederim nacizane fikirlerinizi sunup yalnız bırakmadığınız için. Ben de düşünmüyor değilim boşanmayı ama şu durumda bu şehirde olmaz çok zor doğudasın küçük bir şehir herkes tanıyor biliyor boşanınca bakış açısı değişecek büyük şehir olsa kaybolur gidersin Allah şükür maddi sıkıntı da yok ama inanın Lût'dan tayin istemeden bunu yapamam belki de o derece cesur olamıyorum bilemiyorum şimdi. Eşim daha önce el kaldırmadı bu ilkti ha son olacağının garantisini de veremeyiz ama bana karşı değer ve ilgisinden sevgisinden tereddütüm yok evet el kaldırdı pişman olduğu halde özür de dilemedi. İnanın ki yuva yıkmak kolay olmuyor bu kararı vermek çok zor dünyanın en zor kararı. Sizden isteğim boşanma çözümünün haricinde hatasını anlasın diye ve tekrar etmesin diye ne yapabilirim ? Sadece dayak değil genel manada. Ben çok dikkafalı ve inatçı bir bayanım onu zorluyorum farkındayım dinlemiyorum ama buna iten kendisi benimle benim dilimden konuşmayı bilmiyor .
Evet ATRAENTE çok haklısın ben aslında olaylar değil onu değiştiremeyeceğim fikrini kabul edemiyorum mutlaka onun da bir zaafi değişeceği bir yeri vardır bir yol vardır diye düşünüyorum. Haksız mıyım ? Hiç yolu yok mudur ? Bir yerde de hak vermez mi demez mi benim için oraları bırakıp geldi ben neden böyle davranıyorum ? Kabullenmiyorum bunu arkadaşlar yaaaa !!!! Ya firavun bile secdeye gelmiş bir yerde vicdana gelir diye düşünüyorum ?? Yani hiç mi umut yok değişir diye direk boşanayım mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?