moralim cok bozuk :( yilbasi plani

Sizin kadar düşünceli olsa zaten o şekilde davranmazdı.

esim aynen sizin söylediklerinizi söylüyor
olabilir tabi
ama benim bir sucum yok bunda
ama üzüldüm

sizede mutlu seneler

Yilbasini esin ile bas basa kutlamakta fena degil. Ben mesela isteyerek öyle yapacagim. Aksam disarda güzel yemek yeriz, ondan sonra evde chips, çerez, sarap derken kendimizce egleniriz diye düsünüyordum.

Siz aslinda uzun vadede sorunu çözmeniz lazim. Öncelikle Almancaniz nasil? Iyi degilse dil kurslarina gidin, çevre edinirsiniz ve özgüveninize de iyi gelir. Ondan sonra bir sürü faaliyet var katilabilceginiz, kurslar var. Almanya/avrupada birçok Türk dernekleri, organizasyonlarda var ama size tavsiyem sadece Türkler le irtibata girmeyiniz. Mesela bir yemek kursuyla daha degisik insanlar ile tanisma firsatinda olabilirsiniz.

bende sinir oldum şimdi canım yaa
ama çok iyi yapmışsın arayıp bu hafta gelemiyoruz demekle ben olsam bende aynısını yapardım
böyle insanlara inanamıyorum resmen yan çizmiş deyim yerindeyse
bence eşinle dışarı çıkabilirsiniz çocugu bırakacak kimsenizde yokmu acaba ?

muhtemelen konu şöyle olmuştur.
eşi arkadaşınıza söylemiş "xx hadi xxx"leride yılbaşı gecesine çağıralım"diye.
arkadaşınızda içinden herhalde "zaten gelemezler onlar.çocuğu saat 8"de uyuyor.gelemeyeceği için ben öylesine iyi görüneyim adına bir telefon açayım ve yalandan çağırayım"demiş.
sizi aradığında da siz teklifi kabul etmişsiniz ve bu cevap karşısında kadın şoke olmuş olacak ki hemen sizi gelmemeniz için oyalamış resmen.
gerçekten yaptığı çok terbiyesizce.

ama sizde bu kadar üzülmeyin.ailenizle kızınızla geçirin bu güzel günü.evde olmak zorunda değilsiniz.çıkın dışarı bir restoranta falan gidin.hem ne demişler yeni yıla nasıl girersen bütün yıl öyle geçermiş.bu günü güzel geçirmeye çalışın.

Ya eşine sormadan çağırmıştı sonradan adam istemedi belki akrabalar olsun istedi sadece ya da arkadaş vazgeçti.tabi sonuç olarak olan size oldu ben de olsam çok bozulurdum

Çok haklısın bozulmakta terbiyesizlik etmiş arkadaşın gitmemekle iyi yapıyorsunuz , bebeğin çok mu küçük bilemedim , 8 değil de 9 da10 da uyuması imkansız mı?

12 lere kadar sokakta olmasanızda , o akşam dışarda yemek yiyip evinize gelebilirsiniz , eve geldikten sonra arkadaşların dediği gibi , boş boş tv ye bakmak yerine , evi gündüzden süsleyip git yemeğe , yemeğe giderken evden çık eşinle mesela ama apartmadan çıkınca aaa telefonumu unuttum de , çık eve ve ışıklı süslerini aç ışıklarını eve geldiğinizde direk bu hoş eve girin eşinide şaşırt , sonra tv değil radyo aç slow bir fm , bebeğini uyut , eşini al karşına yiyeceklerini aburcuburunu meyveni içeceklerini al , üzerine eşini şaşırtacak ve mutlu edecek birşeyleri giy , mum yak eşinin koynunda gir 2014'e ...

Allah başka dert vermesin canım , mutlu bir yıl dilerim.

ben de seninle ayni durumdayim. yurtdisinda yasiyorum ve hic kimsem yok yeni dogum yaptim evde oturuyorum tek basima. yilbasinda kimsemiz olmuyacak. seni cok iyi anliyorum.

Üzülmene gerek yok canım sorsan burda konu açsan eşiyle sevgilisiyle başbaşa olmak isteyen birsürü insan var biliyormusun? mis gibi yemek yap evini süsle sofra kur kocana kızını uyut müzik dinleyin dans edin sohbet edin çok güzel geçer ne işin var elin eltisiyle falan.

Bence arkadaşınızın da suçu yok. O sizinle vakit geçirmek istemiş muhtemelen eltileri emrivaki yapmışlardır. Belki anlaşamadığı insanlar ise sizin gerilmenizi istemiyordur. Sizi de gelme diyerek kırmamak için bu yolu seçmiştir. Başka gün görüşün ve kendinizi üzmeyin. Benim eşim askerde ve onunla giremiyorum yeni yıla Ailemden uzakta çalışıyorum.

Size acik acik eltimler emrivaki yapti yilbasinda bizdeler yanlarinda rahat edemeyiz canim baska zaman rahat rahat birlikte oluruz diyecek kadar durust olamayan birinin yaptigi hareket sizi hic uzmesin.
O kadar samimiyetinz ykmus demekki onun acisndan.oyle yan cizdigine gore.
Siz esinizle cocugunuzla guzelce karsilayin yilbasini.bundan daha buyuk mutluluk yok.
Bizde evdeyiz cocuk oldugundan beri yilbaslarinda.
Ama ben soyle bi hareket katiyorum o geceye.mutfaga esimi sokuyorum ona yaptiriyorum.specialleri vardir onun ozel geceler icin.al sana hareketcocuk olunca bu kadar action oluyo iste canim.

kadın önce davet etmiş sonra resmen pişman olmuş. yani denecek şey mi çocuk uyumaz boş oda da bulamazsın. resmen gelme demiş kibarca bile değil.
insan küçücük çocuğu yatıracak bir yer ayarlayamaz mı?
bence evinizde oturun ya da anneniz falan yok mu madem tek geçirmek istemiyorsunuz.
işte herkesin bakış açısı farklı. ben de eşimle kızımla olacağım. bu da bana yeter.

tatlım yaa üzülme dicem de insan üzülür yani .ama o kadar laftan sonra gitmemen cooook ii olmuş .insanın karsısındakine biraz saygısı olur,hem davet et ,sonrada kem küm et. bu yılda diger yıllar gibi gecsin ,seneye belki arkdaslarınız olur ,onlarla kutlarsınız . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…