Moralim çok bozuk

sedaaa35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
36
11
38
32
İyi akşamlar. Şuan o kadar üzgünüm ki anlatamam. 6 aydır görüştüğüm biri var. Ben 26 o 30 yaşında. Ben çalışırken görmüş beni öyle tanıştık müşterimizdi. İş arkadaşımdan ismimi falan istemişti o şekilde biraz arkadaşça konuştuk sonra sevgili olduk. Benden birkaç hafta Önce de ayrıldığı bi kız vardı onu biliyordum 2-3 aylık bi ilişkiydi kız uzakta oturuyordu şehir dışında. Neyse biz bunla ilk buluştuğumuzda kafeye gitmiştik bana resim çekilelim hatıra kalsın demişti. Ama bugün öğrendim ki o resmimizi o kızın akrabasına atmış. Amacı o zamanlar kıskandırmaktı sanırım kızı. Telefonunu normalde alırdım bakardım resimlere ama hiç mesajlarına bakmamıştım daha önce. Bugün whatsap mesajlarına bakıyordum liste uzundu aşağılara indim Mayıs ayında o kızın kuzeniyle olan mesajlarını gördüm benden bahsetmiş buluştuk falan. Daha geriye gittim resimlerini gördüm birlikte çekildikleri ve kıza kırmızı kalpli kutu almış dışında seni seviyorum yazıyor içinde ne var bilmyiorum. Bana 6 aydır hiç hediye almadı ben sanıyordum ki karakteri öyle sevgisini başka yollarla hissettiriyor. Ama beni sevdiğini düşünüyorum bunu sık sık dile getiriyor. Teyzesiyle anne baba abi yenge bütün ailesiyle tanıştık benim ailemle tanışmak istedi ablamla tanıştılar. Evlilik düşünüyoruz. Ama ben o resimleri görünce bugün kendimi çok kötü hissettim ağlamak istedim midem bulandı halen kötüyüm çünkü çok kıskanç bi yapım var. Kendimi değersiz hissettim. Bu arada kızı her yerden engellemişti önceden görmüştüm telefonda. Onun telefonunu karıştırdığım için üzgünüm çünkü normalde böyle biri değilim yaptığım doğru değil farkındayım ama ben çok kötüyüm. Sizce bu yaptığım kıskançlık krizi mi yoksa bana değer vermiyor mu ?

Bence kıskanmakta haklısınız, kim olsa kıskanır. Ama kendinizi yiyip bitirmektense bunu erkek arkadaşınıza sormanız daha iyi. Ona sorarsanız daha sağlıklı yanıt alırsınız ve kendinizi bu kadar yormazsınız.

Aynen az önce mesaj attım. Kuzeniyle en son Mayıs ayında konuşmuş zaten listenin en aşadağılarında. Kuzeni bunun arkadaşının eşi evleri de yakın senelerdir tanıyor buna kendi kuzenini ayarlamış işte.

Evlilik dusunme seni herkesle tanistirmasina da guvenme. Adam sinsi. Ona ulasamadigi icin seninle sevgili olmus daha iyisini buldugunda arkasina bakmaz.

Maalesef severken bazı şeyleri görmezden geliyoruz ama şuan onla konuşmak istemiyorum söyledim bana bir kaç gün mesaj atma dedim. Yazacağı cevabı sizinle paylaşırım.

İlk zamanlar kızdan kendisinin ayrıldığını söylemişti. Çünkü kız buna sürekli sevgilisinden bahsediyormuş birde demişki ben seni aldatabilirim. O kızdan bahsederken bile hakaret ediyordu sanki nefret ediyor gibi.

Evlilik dusunme seni herkesle tanistirmasina da guvenme. Adam sinsi. Ona ulasamadigi icin seninle sevgili olmus daha iyisini buldugunda arkasina bakmaz.
Bende düşündüm bunları ama yakın zamanda aileler tanışsın ne zaman müsait olursunuz sizinkilere söyle deyip duruyor. Kafam karıştı ne düşüneceğimi bilemiyorum.

Bende düşündüm bunları ama yakın zamanda aileler tanışsın ne zaman müsait olursunuz sizinkilere söyle deyip duruyor. Kafam karıştı ne düşüneceğimi bilemiyorum.

Kafasinda biri varken seninle bir iliskiye baslayan adama cok da guvenme derim. Evlenmek istemesi bir sevgi gostergesi degil. Herkesin evlilik anlayisi farklidir. Kimi bir duzenim olsun diye evlenir kimi cok sevdigi icin. Yerinde olsam acele etmezdim. Evlenmeyi dusundugun adamin hic birseyini gormezden gelme. Bu gun onemsiz dersin evlenince cok onemli bir sorun olarak karsina cikar. Once mantik sonra duygu ikisinden biri eksik olursa olmaz.
Sana bir hediye bile almamis insan bir toka alir yine alir ama o kiza almis yani karakteri boyle degilmis gordugun gibi.

Sizden önce onu tanıdı diye sevgilinizi suçlayamazsınız ama üzülmeniz normal

Evet bende bunu kaldıramadım. Ben o kadar değerli değil miyim diye düşünüyorum. Ya düşününce tek sorun bana hediye almaması diğer yönden hiç bi problem yoktu. İşten ayrıldım diye kontörümü bile yükledi sıkıntıdasın diye. Hastaneye gidiyordum benle geliyordu yanımda oluyordu. Sadece bana hiç hediye almadı ama bende diyordum galiba hediye almayı sevmiyor ya da düşünemiyor. Gördüm ki alabiliyormuş.

Sizi sevdiği için sevgili olmamışsınız ayrıldığı kızı kıskandırmak için çıkmış bu yola. Sevgilisinden ayrılıp 3 hafta içinde size gelen birini kabul etmeniz hata zaten ne olursa olsun baştan yanlış bu iş. Bence konuşun bu konuyu. Ortada kıskançlıktan değersizlikten daha büyük bir soru var çünkü.

Ama o kadar kısa süre içerisinde bana geldiğini bilmiyordum sonradan öğrendim. Sonuç bu zaten bundan sonra ne olur bilmiyorum çünkü ben çok kıskanç ve takıntılıyım.

Hediye almayabilir bunda bir sorun yok ama gordugun gibi yogun duygular hissedince alabiliyormus, yani karakteri bu degilmis. Karakterini bilmedigin bir adamla nasil bir evlilik hayalin var? Baska sorun yok diyorsan yoktur benim icin aklinda biri varken benimle bir iliskiye baslayan adam baslibasina sorundur. Senin icin sorun degildir bilemem. Hayat senin hayatin umarim uzulmezsin.

Seviyorum demesi önemli değil ki bunu sana hissettirebiliyor mu o önemli illa ailesiyle tanıştırdı diye de bu seni sevdiği anlamına da gelmez .pinti bi adammi 6 aydir insan bi çiçek olsun alır ne biliyim garip

Bu arada söylemeyi unuttum resimde kızın önünde pasta vardı bi kutlama gibiydi sanki. Doğum günü veya sevgililer günü olabilirdi bilemiyorum.

Ama o kadar kısa süre içerisinde bana geldiğini bilmiyordum sonradan öğrendim. Sonuç bu zaten bundan sonra ne olur bilmiyorum çünkü ben çok kıskanç ve takıntılıyım.
Sonuçta öğrenmişsiniz o aşamada sorun etmeyip hediye almamasını değersizlik görmeniz garip geldi bana. Seviyorum evlenmek istiyorum demesine bakmayın. Sevmiyordur demiyorum bilemem onu ama 3 haftada sizi bulması fotoğraf atması iyiye alamet değil. Ben kendinizi yakmayın derim iyice düşünün.

Seviyorum demesi önemli değil ki bunu sana hissettirebiliyor mu o önemli illa ailesiyle tanıştırdı diye de bu seni sevdiği anlamına da gelmez .pinti bi adammi 6 aydir insan bi çiçek olsun alır ne biliyim garip
Pinti değil tam tersi çok bonkör davranıyor her konuda.

Benim kafamda bunun için karışık. Sadece kıskandırmak olsaydı amacı nasıl herşey bu kadar yolunda gitti. Ben karşı taraftan hiç bir zaman herhangi bir konu da eksiklik hissetmedim. Bundan sonra ne yapcam bilmiyorum sizce nasıl bi yol izlemeliyim tavsiye istiyorum sizlerden.

Beni 7 aydır görüyordu müşterimizdi öyle işle ilgili falan konuşurduk ara sıra. Benle konuşmaya cesaret edememiş ilk zamanlar. Sonra da bu kızı arkadaşının eşi tanıştırmış kuzeni oluyor kadının. Bunla da 2-3 ay konuşmuş olmamış kızdan kendisi ayrılmış ondan bir kaç hafta sonra da bana yazdı işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…