Moralim çok bozuk

Almira_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
40
0
86
İstanbul
Sevgilimle 1 yıldır beraberiz. Genelde beni güzel bulurlar onu yanıma yakıştırmazlar. Arkadaşlarım hep ayrıl der ama ben bunu ona yansıtmam. Geçen gün kız arkadaşları sevgilinin yüzü cok igrenc demişler ve bunu gelip bana söyledi çok moralim bozuldu dedi.. belki küçük bi konu gibi görünüyor ama bn onun hakkında söylenenleri takmayıp ona yansıtmazken bunu söylemesi çook kırdı. Abaca cirkinmiyim kendime güvenim gitti birden çok üzüldüm.. ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bi akıl veriiin deliricem

Canım kıskançlıklarından öyle söylemişlerdir takma bikaç kişi böyle dedi diye çirkinmi olucaksın yani takma kafana sen aşkınla mutluluklar canıma.s.:asigim:

canım bunu sana yansıtması hoş olmamış tabi

ama kendine güvenini kaybetmemelisin boşver kırıldın tabi haklısında ama eminim ki hepsinde güzelsin

kıskançlık başa dert şekerim takma bile

ne dicek hayatım kıskandılar mı dicek erkek arkadaşın dilini tutamamıştır üzme kendini

ne kadar lise kokuyor bu sorun....
canım takma sen böyle şeyleri,önemli olan senin ne hissettiğin başkalarının değil. kimseden etkilenme kendi fikrin ve duygularına sahip çık sengözlerimebaksanab

kızlar kıskançlıktan söyledi,peki sevgiliniz ,size bunu neden söylüyor.
yapması gereken kızları bir güzel benzetmek ve bunu size asla söylememek değil miydi.
sadistmi de bunu size söyledi. bunu söylediği kişinin üzüleceğini anlamayacak kadar çocuk değil herhalde ki,çocuklar bile bunu yapmazlar.....
.

evet ve ben ona hiic yansıtmıyorum bence güzel demiş sadece ve onlar benim cok yakın arkadaşım diyo onlara hak veriyo sadece düşüncelerini söylediler ne var bunda diyoo

evet ve ben ona hiic yansıtmıyorum bence güzel demiş sadece ve onlar benim cok yakın arkadaşım diyo onlara hak veriyo sadece düşüncelerini söylediler ne var bunda diyoo

canım kusura bakmada erkek arkadaşında densiz miş baya ne var mı diyo allah aallah sende söle söylediler ne var mı dicekÇok üzgünüm çoook

her söylenen karşındakine söylenseydi,ortalık darmadağan olurdu. kavgalar,üzülmeler,alınmalar... insan ,söyleyeceği şeyi tartar biraz. insan sevgilisine kızarkadaşlarım senin yüzünün iğrenç olduğunu söylediler ,demez...
dikkatini çekerim güzel değil,çirkin,değil daha beteri iğrenç...
yok bunun savunması olmaz....

belki de senin daha güzel oldugunun farkında ve çok fazla şımarmaman için demiştir....ne biliyim erkeklerin densizlikleri işte......böyle deyip seni kırıyo farkında değil.....

yada cidden patavatsızlık etmiş sevgilin cnm ............

yok yaa bunun yaşla çocukluk etmekle alakası yok.
bana göre bir insan densizse densizdir..

sevgilin ayıp etmiş, hem de çok.
o zaman sevgili adayları arasında güzellik yarışması düzenlesin; jüri de o çirkin diyen arkadaşları olsun..

bence kendi çirkinliğinin farkında seni de üzmek gölgelemek istedi..

arkadaslarının yanında bir ara aç konuyu ve sor bakalım gerçekten demişler mi?

bence kendi çirkinliğinin farkında seni de üzmek gölgelemek istedi..

arkadaslarının yanında bir ara aç konuyu ve sor bakalım gerçekten demişler mi?

a.s.

evet cnm bende bunu demek istedim....onu çirkin oldugu için bırakma diye,seni de üzmeye çalışmış çirkin flan diye söyleyerek,bu lafdan sonra sen kendini çirkin hissetcegini düşündü ki olduda yani.....saçma bi olay ama...ne gerek var bunlara ki...

sen takma öyle dediklerine,güzelsen güzelsndr yani... 2 kişinin lafıyla çirkin olmazsın

cok tesekkurler ya moral verdiniz gercekten cirkin oldugumu ve onunda beni cirkin buldugunu düşünmeye başlamıştmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…