Moralim çok bozuk :(

Ashley_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
502
11
46
Bursa
Merak ediyorum,
Acaba bunu dert eden tek benmiyim bilemiyorum,bu tarz bir konuda bulamadım sitede,yada
ben tam araştıramadım bilemiyorum.
Moral bozukluğumun sebebi,30 yaşına gelmiş olmama rağmen hayırlı bir kısmet bulamamam.Yani etrafta tabiki insanlar var ama bir nedende ya ben beğenemiyorum ya bi şekilde olmuyor.Yanş gönlümce evleneceğim biri yok etrafımda.Ne zaman evlenicem ne zaman cocuk yapıcam,sonucta erken menepoz diye bişey var,olucakmı cocuğum bu düşünceler beni üzüyor :43:
Mutlaka bu dertte olan birileri vardır.Tavsiyelerinizi ve en önemliside bildiğiniz dua veya ne bilim işte kısmet açmak içim bişiler varsa paylaşmanızı rica ediyorum.Ben inanıyorum bu tarz şeylere.Burdan yazamazsanız özelden yazarsanız cok sevinirim,dua ederim.
Herkese hayırlı kısmetler :14:

Klasik deyimle:evet bu işler kısmet işi. Ama neden olmnadığına dair biraz düşünün bence. Mesela dış görünüşe çok önem veren birisi misiniz, niye?

Veya zenginliğe çok mu önem veriyorsunuz,ya da yanlış yerlerde mi arıyorsunuz? Bunun cevaplarını ancK siz bilebilirsiniz. Mesela bazı huylarınız olabilir ,size normal gelen ama karşı tarafa itici gelen..

Bilemiyorum.. Allah herkese hayırlısını versin..

Böyle bir konu vardı,gamzeli__ diye bir arkadaş açmıştı.
Yorum yazıp yukarı taşıyayım,okursun.
Oradaki öneriler haricinde,olumlama yapmanı tavsiye ederim.

Klasik deyimle:evet bu işler kısmet işi. Ama neden olmnadığına dair biraz düşünün bence. Mesela dış görünüşe çok önem veren birisi misiniz, niye?

Veya zenginliğe çok mu önem veriyorsunuz,ya da yanlış yerlerde mi arıyorsunuz? Bunun cevaplarını ancK siz bilebilirsiniz. Mesela bazı huylarınız olabilir ,size normal gelen ama karşı tarafa itici gelen..

Bilemiyorum.. Allah herkese hayırlısını versin..
Çok güzel ya da cok cirkin değilim.Normal boylarda ve normal kiloda bir bayanım.Ama sorun kimsenin beni beğenmemesi değil de,etrafımda evlenmek için görüsmeye kalkacağım biri yok.Yani daha doğrusu cok fazla sosyal değilim,evden işe işten eve,öyle biriyim.Ama bu kısmet sonucta evde oturan kızların bile evleneceği biri cıkıyor karsısına.O yüzden bir dua vs. bilen varsa dedim bende okurum

40 fetih suresini okumak iyi olurmuş diye duymuştum.

her ne istiyosak yani sadece eş için değil..

Hiç düşünme,hiç üzülme.Kısmetse,Allah yazdıysa hiç kimse engel olamaz.Evinize misafir gelir,yeni komsu tasınır bekar oğlu vardır beğenir,sen beğenirsin olur,mahallede hırsızlık olur daha önce hiç görmediğin adamı hepinizi caddeye dökülmüşken görürsün o seni görür beğenirsiniz olur ama kısmet değilse istedigin kadar yere gir cık olmuyorsa olmuyor.ben şahsen sanalından,gercegine her çeşitini denedim sevgililiğin,beğenmedigim tiplerle bile cıktım ıııııhhh olmuyorsa zorlamayacaksın öğrendim.hersey evlenmek değil.bazıları evlenemeyebilir.kısmet işi.rabbim neyi uygun görüyorsa o.her işte hayır var demek lazım.üzülmemek lazım.kadere inanıyorsak sorgulamayacagız bu tür şeyleri.niye ölmüyoruz diyor muyuz? o da kader,evlilik de kader.Ne zaman evlenecegim diye soruyorsan cevabı su: ALLAH NE ZAMAN İSTERSE O ZAMAN veya EĞER KADERİNDE EVLİLİK VARSA...

cnm ben de 27 yaşında gayet güzel bir bayanım..bu işin güzellikle yada çirkinlikle ilgisi yok.işten eve evden işe giden biriydim.
patronlarım beni çok severler..hiç ummadığım anda beni akrabalarına tavsiye etmişler.
çocuğuda bana tabiki..olmadı çeşitli sebeplerden dolayı ayrıldık.
neticede kısmetin nerden çıkacağı hiç belli olmuyor.içini ferah tut.
emiinm ki senide bekleyen bir kısmetin var
:16:

Çok güzel ya da cok cirkin değilim.Normal boylarda ve normal kiloda bir bayanım.Ama sorun kimsenin beni beğenmemesi değil de,etrafımda evlenmek için görüsmeye kalkacağım biri yok.Yani daha doğrusu cok fazla sosyal değilim,evden işe işten eve,öyle biriyim.Ama bu kısmet sonucta evde oturan kızların bile evleneceği biri cıkıyor karsısına.O yüzden bir dua vs. bilen varsa dedim bende okurum

Ben çok girip çıktım ortamlara, üniversitede okuyorum, çok beğenilen biriyim ama benim de ilişkim olmuyor malesef. :(( Benim derdim evlilik değil tabi ama sevgilim olmasını çok isterdim. Yani çok sosyal olsan da; olmazsa olmuyor. Yapılacak hiiçbir şey yok bence. :50:

Herşeyden önce kısmettir alın yazısıdır.
Fakat insanlar bu kısmetlerine ulaşmak için
öncülük etmelidirler bana göre.
İnsan kendi kısmetini kendi yaratmalı bence.
Nasıl olur bu mesela kimseyi anlayıp dinlemeden
bir arkadaşlığa başlamadan bitirenler var.Yok elektrik tutmadı vs.
Sizin için söylemediğime emin olabilirsiniz bunları ama genel anlamda
Armutun sapı üzümün çöpü derken bazen yalnız kalabiliyor insanlar.
Allah kısmetinizi ve bahtınızı açık etsin inşallah.
En kısa zamanda Hayırlı olacak bir kısmetle karşılaşır birde bebek sahibi olursunuz..

Tamam kismet diye birsey var, ama herseyi de kismete baglamamaliyiz...

Sonucta bu senin hayatin, ve cogu seyi degistirmek elimizde, en azindan bunu deneyebiliriz..
Fazla sosyal degilim diyorsun, o zaman bunu degistir... Evden ise, isten eve gitmekle tabiki istedigin gibi biriyle tanisma sansin cok cok az..
Haftasonlarini iyi degerlendir ... Arkadaslarinla bulus, disariya cik, gez dolas, cesitli aktiviteler yapin... Genelde böylece yeni kisilerle tanisiliyor..
Sonra kurslara falan yazilabilirsin, orda da yeni insanlarla tanisirsin...
Yada is yerinde öglenleri sik sik is arkadaslarinla yemegi cik, önceden fazla konusmadiklarinla da tanismaya bak...

Umarim güzel gelismeler olur, moralini de hic bozma!

gercekten kısmet işi bu ,taliplerin cıkabılıyo ama sana uymuyo mesela ya da 6 senelık bı ılıskın oluyo dıyosun evlencez ama sonra olmuyo tabı yaşda ılerlıyo ınsan daha cok ıncelıyo o zman gencken daha hızlı evlenılebılıyo ınsanlar ama yaş ılerledıkce her seyı dusunuyosun ıncelıyosun dogrusu bu tabı ama sonra kımse kalmıyo

peki size,,
Bildiğim bir kişinin ; evleneceği kızı kendi annesinin cenazesini gömmek için mezarlıkta iken yan mezardaki cenazede gördügünü ve evlendiklerini söylesem inanırmısınız?? tamamen gerçek ve yaşanmış

peki size,,
Bildiğim bir kişinin ; evleneceği kızı kendi annesinin cenazesini gömmek için mezarlıkta iken yan mezardaki cenazede gördügünü ve evlendiklerini söylesem inanırmısınız?? tamamen gerçek ve yaşanmış

işde kısmet dedıklerı bu olsa gerek ,cenaze kötü bı vesıle olmus,Allah anlına ne yazmıssa o olur

peki size,,

işde kısmet dedıklerı bu olsa gerek ,cenaze kötü bı vesıle olmus,Allah anlına ne yazmıssa o olur

Back
X