• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim çok bozuk :(

Yorum yazan arkadaslara katılıyorum ve tsk ederim.
Evet bu kısmet işi biliyorum ama benim sorunum beni beğenenleri ben beğenmiyorum benim beğendiklerimde beni beğenmiyor sanırım.Yani sonucta birini beğeniyorum ama bir bayan olarak ona karsı belli edemem asla o kişi de benle ilgilenmiyor.Ama beğenmediğim terslediğim kim varsa da ilgileniyor :( yani karsılıklı bir ilgi yakalayamıyorum.
Bu da kısmet diyorum artık,çünkü beğendiğim kişiler oluyor ama bayan olmak işte en kötüsü bakma bile bakamıyorum.Tam tersi ilgim olana karsı daha da uyuzluk yapıyorum :50: bu da garip bir sacmalık işte..
Ben artık kısmet açma dualarına bağlamayı düşünüyorum kendimi :77:

İlgilendiğin insana uyuzluk yapma nedenin biriyle ilişki yaşarsan üzüleceğinden korkman olabilir. Bence biraz kendini dinle, gerçekten ne istediğini iyi düşün. Hoş bulduğun insanlara olması gerektiği gibi davranmıyorsan nasıl bir ilişkiye başlayabilirsin ki? Hazır mısın her şeye, bunları tartman lazım. Bazen durup durup istiyorum diyoruz sadece; ama eksiklikler varsa, kendimizden emin değilsek yol alamayız hiçbir şekilde. :45:

Son düzenleme:
Beğendiğim kişiye uyuzluk yapıyorum derken sanki o yokmus gibi davranıyorum.Yani normal sıradan bir erkek arkadasa gayet sevimli davranırken hoşlandığım biri varsa ortamda ona karsı rahat olamıyorum,direk bi uyuzluk yapmasamda olumlu davranamıyorum.Bunun sebebi de sanırım fazla gurur yapıyor olmam.Olur da ona olan ilgimi anlar falan diye sanırım korkuyorum,bunun sonuncunda da normal bile davranamıyorum

kızlaarrr Hade paylaşalım geyik yapalım Hamileler,kaynana madurları,kocişlerini sevenlr,süslüler topiği açıldı... orda buluşalım super bılgıler var takılın bı ara

Aşk;hep en beklenmedik en umulmadık artık vazgeçildiği zaman başa gelirya sanırım sizinkide yakın.Yinede herşey nasip kısmet işi,doğru önemli olan ne zaman değilde kimle evleniğin yirmisinde evlenip mutsuz olmaktansa otuzunda evlenip mutluluğu yaşamak daha iyidir.Umarım sizin için hayırlı olan kişiyi en kısa zamanda tanırsınız.

çok iyi anlıyorum halinizi. yaşadıklarınızı her kız yaşamıştır zamanında, ben de buna benzer şeyler yaşadım..

hiç kimseye karşı yakın hissedemiyordum, kendimi çok yalnız hissediyordum ve artık ben evliliktir sevgilidir bu gibi şeyleri hiç düşünmicm diyodum

bi ara çok dua ettim ve karşıma ruh ikizim çıktı adeta :)
duanın gücüne çok inanıyorum ben. ilk başta karşıma çıkan herkese hissettiğim gibi yakın hissedemedm elektrik alamadım diye çok kafaya taktım
oysaki zamanla onda kendimi buldum ve iyiki de elektrik diye bi sebepten dolayı başlamadan bitirmemişim diye çok şükrettim

bence karşınıza çıkan her insanı en iyi şekilde değerlendirin, kaderiniz o kişi olabilir :34:

Bende 30 yaşıma girdim yaklaşık bir kaç önce , niye takıntı yapıyorsun ki . Yani hiç evlenemeyedebilirsin kaderinde yoksa. Bence bu kadar düşünme hayatta insana zevk verecek yegane şey evlilik değil , işin var sağlıklısın bence bu günlerin tadını çıkar .

Ayrıca bende senin gibi pek sosyal değilim evden işe işten eve , ve birkaç başarısız ilişkinin ardından evliliğe çok takmamaya karar verdim . Olursa olur olmazsa hayırlısı sende böyle düşün.

evliliğe takılmamak gerek bence hangi devirdeyiz evde kalma durumu yok artık insanlar her yaşta evlenebiliyor önemli olan doğru insanı bulabilmek aşık olmak yoksa açıkçası senin psikolojine girip karşılarına çıkan ortalama erkeklerle evlenen çok insan gördüm ben anlamıyorum açıkçası.. kocamı çok seviyorum ama yinede zaman geliyo bi davranışı bana batıyo bide sevmesem hiç tahammül edemezdim heralde neyse işin kısası bence evliliği kafana takma daha çok sosyal ortamlara gir ve erkeklerle daha çok arkadaş ilişkileri kur bu heralde hoşlandığın erkeklerle iletişim problemini azaltır ama önemlisi evlensende evlenmesende mutlu olacağın şeylere yönel...

Back
X