Moralim çok bozuk...

freya06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
298
1
96
Diğer
9 yıldır Özel bir şirkette sekreterim. Bugün maaş zamları açıklandı. Millet oturduğu yerden 1 işle uğraşıyor, inanın şirkette bütün birimlerin angarya işleri benim üstümde.. ve şöyle söyleyim, gelen giden ve telefon trafiğinden bazen sinir krizi geçirme aşamasına geliyorum. yerimden ayrılamıyorum, istediğim zaman izin alamıyorum. herzaman güleryüzlü ve sabırlı olmak zorundayım. Üstelik herkes elini kolunu sallaya sallaya gezerken, sohbetini, muhabbetini ederken ben wc ye gittim diye azar yiyorum. ve herkese yapılan zam 200-250 arası , bana yapılan 50 lira.. çok moralim bozuldu. Üzüntüden kahroldum resmen. 9 yıllık elemanım. 50 lira zam alıyorum benden sonra başlayanlar 2 ye katladı benim maaşı.

Lafa gelince sekreterya şirketi temsil ediyor, kilit nokta.. şirketin aynası.. zama gelince sekreter kim? çok üzüldüm arkadaşlar. Sabah ağladım, motivasyonum alt üst oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
Zor bir durum. Çalışıyorsun çabalıyorsun hak ettiğini almak senin de hakkın. Ama kendini bu kadar üzüp perişan edeceğine yetkili kişi ile görüşüp neden bu durumun bu şekilde olduğunu açıklamasını iste. Yapılan zam oranının yetersiz olduğunu söyle. Derdini anlat belki çare olur.

demin sildiğim mesajı nerdeyse yarım saatte zor yazdım. o derece yoğun... ama hak etmiyorm demekki. aradım sabah müdürü. yapacak bişey yok bu şekilde dedi. bu nedemek işine gelirsemi...

siz nerden anladınız medyummusunuz kadın birşey yazmamışki:26::26:

demin sildiğim mesajı nerdeyse yarım saatte zor yazdım. o derece yoğun... ama hak etmiyorm demekki. aradım sabah müdürü. yapacak bişey yok bu şekilde dedi. bu nedemek işine gelirsemi...

9 yıldır orada çalışıyorsunuz az bir zaman değil bu. Başka bir iş imkanınız varsa onu değerlendirebilirsiniz. Yoksa şayet ve çalışmanızda gerekiyorsa yapacak fazla da birşey yok. Bazen ne kadar düşüncesiz bencil oluyor bu yöneticiler Her işlerini yaptırırlar ama karşılığını da vermezler. Çıldırmamak elde değil gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…