9 yıldır Özel bir şirkette sekreterim. Bugün maaş zamları açıklandı. Millet oturduğu yerden 1 işle uğraşıyor, inanın şirkette bütün birimlerin angarya işleri benim üstümde.. ve şöyle söyleyim, gelen giden ve telefon trafiğinden bazen sinir krizi geçirme aşamasına geliyorum. yerimden ayrılamıyorum, istediğim zaman izin alamıyorum. herzaman güleryüzlü ve sabırlı olmak zorundayım. Üstelik herkes elini kolunu sallaya sallaya gezerken, sohbetini, muhabbetini ederken ben wc ye gittim diye azar yiyorum. ve herkese yapılan zam 200-250 arası , bana yapılan 50 lira.. çok moralim bozuldu. Üzüntüden kahroldum resmen. 9 yıllık elemanım. 50 lira zam alıyorum benden sonra başlayanlar 2 ye katladı benim maaşı.
Lafa gelince sekreterya şirketi temsil ediyor, kilit nokta.. şirketin aynası.. zama gelince sekreter kim? çok üzüldüm arkadaşlar. Sabah ağladım, motivasyonum alt üst oldu
Lafa gelince sekreterya şirketi temsil ediyor, kilit nokta.. şirketin aynası.. zama gelince sekreter kim? çok üzüldüm arkadaşlar. Sabah ağladım, motivasyonum alt üst oldu
Son düzenleyen: Moderatör: