moralim çok bozuk:(

benimxx

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
235
2
296
Ankara
Çok sinirli bir eşle dört senedir evliyim
Dün kötü bir kavgamız oldu yine. ufacık şeylerden fırtınalar koparan biri sinirlendiginde gözü birşey görmez bana agıza alınmayacak küfürler etti çek git hayatımdan dedi .birkeresinde de bana bunu söylemişti toparlanırken bana engel oldu.Söylediği kelimeler kulaklarımda çınlıyor bu kelimeleri sindirmek istemiyorum gururum çok kırılıyor. boşanmak çok zor benim için ailemin yanına dönemem şuan da çalışmıyorum ama birşekilde halletmeye çalışıcam normal zamanlarda iyi aramız ama birde ufak bir tartışmada bunları yapmasa.
Birde çocuk istiyorduk daha olmadı bunlardan sonra yine gözüm korktu çocuk olduktan sonra daha zor babasız bir çocuk büyütmek istemem.kafam allak pullak ne yapacağımı bilemiyrum

seviyorum ama 4 senenim 2,5 senesi beraberdik ancak ama çok büyük kavgalarımız oldu. en önemlisi çok kötü küfür etmesi sindirip devam etmek istemiyorum. bu kadar kısa sürede bunlar yaşamak korkutuyor beni gelecegimizi göremiyorm.çocuk cok istiyorum artık oda istiyor bu durumda nasıl olacak bilmiyorum

askerdeydi 29-26 yaşlar.
severek evlendik hatta benim aile sıkıntılarımdan dolayı(üvey baba) okulu bitmeden işe girmeden evlendik o sıkıntıları atlattık şükür ama şimdide bu var

arada tartışmalar kırgınlıklar olabiliyor,bence sıcağı sıcağına yazılmış bir durum gibi geldi,
yoksa hepmi sinirli en sonki tartışmanız neydiki bu kadar sinirlendi biraz açarsanız yardımcı olabiliriz....

Eğer küfür ediyorsa ve bu sizin gururunuzu kırıyor, hazmedemiyorsanız çocukta yokken devam edip etmeme kararını detaylıca düşünün derim. Geleceğimizi göremiyorum diyorsunuz. İyice düşünün. Oturun karşılıklı konuşun. Onun seviyesine inmeyin ama haksız sözlerini de alttan almayın bence. Yoksa kendiniz olmaktan çıkar, sinik, özgüvensiz bir kadın olursunuz da ilerde kendinizi bile tanıyamaz, düzeltemez hale gelirsiniz. Evlilik bir yastıkta beraber yaşlanmak demek, birbirini erkenden yaşlandırmak değil. Yuvanızın mutlu hale gelmesi için elinizden geleni yapın ama bu alttan almak olmasın.

problemeri vardır belki seni üzecek söylemek istemediği bu şekilde yansıtıyodur

sinirli olması neyse de küfür etmesi çok kötü ya.
bence bu konuyu eşinizle konuşun. bi daha küfür ederse ayrılacağınızı söyleyin.

kısaca özetlim araçla gidiyorduk karşıdan karşıya iki kişi geçiyordu gayet sakin bir şekilde bizde biraz hızlıydık onlara yakındık dur dur dedim korktum yavaşla demk istedim tabi yavaşlamadı son anda geçtiler. bana sen araba kullanmayı ögrenemezsin durulurmu öyle benim yolum ben görmüyormuyum onları falan filan dedi. benimde ehliyet var ama şehir içi kullanamıyrm daha ögretmezsen ögrenemem tabi. senin yolunumu var vurduktan sonra ne farkeder falan dedim . neyse bagırmaya başladı biraz ben uzatmadım sustum canım sıkıldı.
ilerde marketin önünde durduk kart yanındamı diye sordu bende kısık sesle hıhıı dedim indim araçta o inmedi geri döndüm insene dedim indii orada beni niye tınlamıyorsun hıhhı ne ben şöylemiyim böylemiyim küfür ediyor bindik arabaya elini falan kaldırdı bana küfr etti çek git hayatım falan filan bende şok olduk aglamaya başladım böyle

bi iinsan olur olmadık şeylere bu kadar öfkeleniyorsa hazmedemediği hayatında mutsuz olduğu birşey vardır bence

siz biliyor musunuz onunki neler?

ne sıkıntısı var bu kadar kontrolsuzce tepkilerine sebep olan..

bi insan bardak kırıldı dıye sınır krızı geçirmez mesela bir sürü olayın patlamasıyla oluşur böyle şeyler

doktora gitmeyi teklif etseniz?

sinirli olması neyse de küfür etmesi çok kötü ya.
bence bu konuyu eşinizle konuşun. bi daha küfür ederse ayrılacağınızı söyleyin.

birkaç kere daha oldu söyledim bana küfür etme el kaldırma ayrılırım dedim sarılıyor aşkım sinirle çıkıyor agzımdan olmayacak diyor ama aynı

sizinki sadece refleks bendede olur o yavaş diye çok bağırmışımdır,eee buda normal,
artistlik yapmış sana bence oda korktu çarparım diye sonra sana sardı belli,
ama elini kaldırması küfür etmesi normal değil,sinir hastasımı bu adam..

problemeri vardır belki seni üzecek söylemek istemediği bu şekilde yansıtıyodur
bir problemi olduğunu düşünmyorum söyle çünkü herşeyi araba çok istiyordu onu hallettik.
boşanmak istese benden çocuk istemez yada ben isteyince bana engel olmaz diye düşünüyorum
genel olarak sinirli birisi trafikte olsun ona ters bir hareket yapan birine karşı

sen de ona küfür et madem, vurur sinirden yapmıştır küfreder sinirden etmiştir aslında öyle demek istememiştir, bırakın bu yorumları nolur adam hadsiz!

bir insan sevdiğine nasıl küfür eder hakaret eder yahu.. tabi ki incinirsin, gururun kırılır.. üzüldüm senin adına.. tek diyebileceğim aman ha çocuk için acele etme. düşünsene çocuğun yanında da mı sana küfür edecek, evden kovacak? oturup konuşman lazım eşinle bunları..

hakkında hayırlısı.

ooooooofffff çok zor bi adammış...
hele küfür etmesi sana el kaldırması fln çok çirkin....
çocuk konusunda iyi düşün canım...

bu durumda çocuk isteğinizi rafa kaldırmalısınız..

çocugunun bu sinir harbinde yaşamasına göz yumar mısın ? ya ileride o sinirle çocuguna da küfür ederse. o minik yavrunun yaşayacağı psikolojiyi düşünün.

sevgi de bir yere kadar bana kalırsa. her kavgada küfür duymak sinir harbi ile karşılasmak zor. bence eşinizin uzman desteğine ihtiyacı var.

birkaç kere daha oldu söyledim bana küfür etme el kaldırma ayrılırım dedim sarılıyor aşkım sinirle çıkıyor agzımdan olmayacak diyor ama aynı

Allahım ne kadar kötü bir durum aynılarını ben yaşadım zamanında ama allahtan ben evli değildim sevgilimdi sadece çok çok çok kötü bir durum önce küfür edip bağırıp çağırıyor sonra olmadı el kaldırıyor sonra sen ayrılırım diyince aşkımlara canımlara bağlıyor, kardeş iyi düşün derm ben evlilik çok zor ancak çocuk olunca dahada zor sana boşan diyemem ama çok zor bir karar..18:

.........:18::18::18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…