kısaca özetlim araçla gidiyorduk karşıdan karşıya iki kişi geçiyordu gayet sakin bir şekilde bizde biraz hızlıydık onlara yakındık dur dur dedim korktum yavaşla demk istedim tabi yavaşlamadı son anda geçtiler. bana sen araba kullanmayı ögrenemezsin durulurmu öyle benim yolum ben görmüyormuyum onları falan filan dedi. benimde ehliyet var ama şehir içi kullanamıyrm daha ögretmezsen ögrenemem tabi. senin yolunumu var vurduktan sonra ne farkeder falan dedim . neyse bagırmaya başladı biraz ben uzatmadım sustum canım sıkıldı.arada tartışmalar kırgınlıklar olabiliyor,bence sıcağı sıcağına yazılmış bir durum gibi geldi,
yoksa hepmi sinirli en sonki tartışmanız neydiki bu kadar sinirlendi biraz açarsanız yardımcı olabiliriz....
sinirli olması neyse de küfür etmesi çok kötü ya.
bence bu konuyu eşinizle konuşun. bi daha küfür ederse ayrılacağınızı söyleyin.
kısaca özetlim araçla gidiyorduk karşıdan karşıya iki kişi geçiyordu gayet sakin bir şekilde bizde biraz hızlıydık onlara yakındık dur dur dedim korktum yavaşla demk istedim tabi yavaşlamadı son anda geçtiler. bana sen araba kullanmayı ögrenemezsin durulurmu öyle benim yolum ben görmüyormuyum onları falan filan dedi. benimde ehliyet var ama şehir içi kullanamıyrm daha ögretmezsen ögrenemem tabi. senin yolunumu var vurduktan sonra ne farkeder falan dedim . neyse bagırmaya başladı biraz ben uzatmadım sustum canım sıkıldı.
ilerde marketin önünde durduk kart yanındamı diye sordu bende kısık sesle hıhıı dedim indim araçta o inmedi geri döndüm insene dedim indii orada beni niye tınlamıyorsun hıhhı ne ben şöylemiyim böylemiyim küfür ediyor bindik arabaya elini falan kaldırdı bana küfr etti çek git hayatım falan filan bende şok olduk aglamaya başladım böyle
bir problemi olduğunu düşünmyorum söyle çünkü herşeyi araba çok istiyordu onu hallettik.problemeri vardır belki seni üzecek söylemek istemediği bu şekilde yansıtıyodur
birkaç kere daha oldu söyledim bana küfür etme el kaldırma ayrılırım dedim sarılıyor aşkım sinirle çıkıyor agzımdan olmayacak diyor ama aynı
Allahım ne kadar kötü bir durum aynılarını ben yaşadım zamanında ama allahtan ben evli değildim sevgilimdi sadece çok çok çok kötü bir durum önce küfür edip bağırıp çağırıyor sonra olmadı el kaldırıyor sonra sen ayrılırım diyince aşkımlara canımlara bağlıyor, kardeş iyi düşün derm ben evlilik çok zor ancak çocuk olunca dahada zor sana boşan diyemem ama çok zor bir karar..18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?