moralim çok bozuk:(

Yedi bucuk senelik evliyim artık cocuk yapmam gerektigini düşündüm ya eşimide seviyorum aslında o beni sevmiyor sanırım söylediklerinden anlaşılıyor

Nefes alamıyorum içim yanıyor. Böyle bir ömür nası geçer evliligimin ilk yıllarını istiyorum, sevgiye açım sizdede oldumu yedi sene oldu evleneli.
İlk seneler nede güzeldi beraber aynı koltukta film izlemeler, el ele tutuşup gezmeler sevgi dolu bakışlar şimdi hiç biri yok yine kavga ederdik ama düzelirdi.

Çocuğumuz oldu üç yaşında evde yabancı gibiyiz günlük üç beş kelime konuşmamız aramızda küslük yok ama bir mesafe onuda o koyuyor. Bana ya adımla hitap ediyor yada birşey demiyor.
yıllardır el ele tutuşmuyoruz bir sevgi sözcüğü yok aramızda ne çokta mesafe var yüzüme bile bakmıyor çoğu zaman. adım atıyorum geri tepiyor
ben çok duygusalım sogudu benden hele cocuktan sonra uzun zaman yanıma yaklaşmadı buda aramızı soğuttu cocuk yokken yine bir şekilde yakınlaşıyorduk.
Aşk istiyorum biraz ilgi istiyorum mutsuzum adım atıyorum karşıdan göremiyorum kızgın bakışlar istemiyorum husursuzluk istemiyorum boguluyorum.
üç günlük dünya ne den mutsuz ediyoruz birbirimizi o kadar anlatıyorum kalbim kırıldı olmuyor diyor onun bana yaptıklarından söylediklerinden sonra benim sogumam lazım yine ben düzeltmeye çalışıyorum ama o hiç ugraşmıyor.

herkese karşı böyle annesi babası kardeşi konuşmuyor doğru dürüst onlarlada anne babasına anne baba diye hitap etmiyor. eskiden benle şakalaşırdı yine kavga ederdik ama aramızdaki aşk unuttururdu oda bitti şimdi.
ortada elle tutulacak birşeyde yok. hep mutsuz mesafeli soguk ondan ayrılmakta istemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum

Yani sadece küfür etmesiyse sorun boşanmak biraz agir olur kanımca.Gözünü korkutursun ,cezalandirirsin vs çözmeye çalışırsın bi şekilde ama küfür etti diye de bosanilmaz canım ya

Ayy canım konu eskiymis ilk yazına istinaden yazdım yorumu sindi gördüm eski olduğunu. Yani zamanla tabi insanlar hayat galesine düşüyor is,para kazanmak zorunda olmak,geçim, çocuk vs yipratiyor insani farkında olmadan katilasiyor insan. Ama şiddet vs yoksa tek sorun iletisimsizlikse ya oturdugunuz evi değiştirin (tedbili mekanda ferahlık vardır) ya Eşinizi ikna edin kısa bi tatile çıkın ,ya yeni komşular arkadaşlar edinin esinizinde değişikliğe ihtiyacı var belli ki bence bu şekilde desteklerle atlatirsinjz Allah yardımciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…