moralim çok bozuk:(

eğer başka zamanlarda çok büyük sorunlarınız yoksa
sadece öfkelendiğinde kırıcı oluyosa
öfke kotürolü terapisi alsa

ben sinir olururum burda hemen psikoloğa git uzmandan yardım al diyenlere
ama bu halledilmeyecek bir sorun değil
eğer yukarıda yazdığım gibiyse bunun için boşanmayı düşünmeyin
biraz araştırın çok yaygın artık öfke kontrolü terapileri
tabi kabul ederse:26:

Böyle ani sinirlienip küfür eden hatta el kadıran adamlardan korkuyorum.
Size hiç vurdumu bilmiyorum ama o el kalktıysa bir gün size inebilir.
Sakin bir zamanında konuşmalısınız.
Öfke terapisi alabilir ama yanaşacağını sanmıyorum doğrusu.
Siz o sinirlenmesin diye sindikçe sineceksiniz.
Nereye kadar arkadaşım.
Sorununuzu çözene kadar çocuk olayına girmeyin en iyisi.

birçoğunuz boşanmamdan yana olduğunu düşünüyorum ama tabi bunu söylemek kolay degil çocuk olayında ise son noktadayım ya boşanacagım ya çocuk olacak daha fazla ertteleyemem.
Ona sorarsanızda ben çok dırdırcı bir insanım ama yaptığı saçma mantıksız hareketlere demi hiçbirşey dememem gerekiyor
hem ne olursa olsun bir insan eşi ne yaparsa yapsın böyle kötü davranmamalıküfür etmemeli diye düşünüyorum . Yardım almaz teklif ederim ama

El kaldırıyor derken şiddet uyguladı mı sana? Eğer öyleyse o zaman sadece öfkesine yeniliyor diyemeyiz.

zamanında yaşamış olduğum sorunun aynısı bende zamanında doktora gitmeyi teklif etmiştim onda bile bana saçma saçma konuşma diyip terslemişti...zaten hata yaptığını bilse gerçekten küfür etmez el kaldırmaz ve bunların devamı geliyor inan bak, ben yapı olarak çok sert ve kuralcı olduğum halde tüketmişti beni bu hal ve hareketlerle...sen yeri geldiğinde hata bile yapsa artık hatalarını yüzüne vuramayacaksın çünkü sen dırdırcı ve çekilmezsin onun gözünde aslında böyle olduğundan değil o hatasını kapatmak için sana b.. atıyor k.bakma ama öle malesef

öyle bir an geliyor ki aldatsa bile o kadar sindiriyorlarki sesin çıkamaz olur heleki çocuk olursa iyice bağlanmış olacaksın hep sabretceksin hep bekliyceksin düzelmesi için ancak düzelmiyorlar inan buna..iyi düşün karar ver boşan diyemem vebalini asla almak istemem ama insanın inan gururu, onuru kırılmış oluyor ne zamana kadar bekleyip sabır etceksin? tersi durumunda eğer sen çok küfür eden bir bayan olsaydın bakalım o seni idare eder miydi?

Sakin ol, derin bir nefes al. Çocuk olayını ertelemeye devam et derim çünkü evliliğini sorgulamaya başlamışsın. Üvey baba stresi yaşadıktan sonra eş stresi yaşamak daha bir zor. Eşini al karşına güzel güzel konuş, kavga ettiğinde ağzından aslında asla söylemeyeceği yada istemedği şeyler söylüyor olabilir bunu yapıyorsa bile uzatmasın kavgayı en azından gönlünü almayı bilsin. git diyebilir. istemiyorum diyebilir ki bınlar sinirlenince çoğumuzun ağzından çıkan sözler, e gerçekten istiyormuyuz gitmesini? Yermi hiç :) tabi ki hayır o da gitmeni istemiyordur yoksa sadece git demez evden bi şekilde göndermesinide bilir... Yap güzelce çayını kahveni kekini gel hayatım biraz konuşalım seninle de sadece onun bu huylarından bahsetme onunda senden istediği değiştirmeni istediği şeyler varsa o konudada ondan fikir alarak görüşmeyi sürdür ki bi kabahatli benimde bana akıl veriyorda beni düzeltmeye çalışıyorda tribine girmesin, mutluluğunuz için yapılan bi konuşma olduğunu anlasın. Küfür hakaret olayları varsa bununda gurur kırıcı bir durum olduğunu mutlaka söylemelisin. Allah yardımcın olsun.

uzun zamandır olmuyor ama hırpalamıştı birkere

Şiddet varsa eğer, çok sinirli öfke kontrolü yok demek kafi kalmaz. Psikolojik şiddet var, fiziksel var şu an boşanmayacaksan bile en azından çocuk fikrini ertele derim. Eşine bu konularda tam anlamıyla güvenemedikten sonra bir de çocuk olması sağlıklı bir karar olmaz.

fiziksel şiddet varsa yuh diyorum o zaman ama sen yine de güzelce bi konuşmayı dene. Yalnız bu fiziksel şiddet olayına izin verme ne olursa olsun, şiddet gören bir annemin olduğunu düşünemiyorum, yavrucuğunun böyle bir ortamda dünyay gelmesine ve büyümesine izin verme hem sana hem o evde büyüyecek bebike yazık olur. Çok iyi düşün çook..

fiziksel şiddet yok. konuşuyorum barıştıktan sonra özür diliyor birdaha olmayacak diye söz veriyor tekrarlıyor tabiki . çocugudadeli gibi istiyorum çocuga öyle birşye yapacağını zannetmiyorum.
boşanmak istiyorum ama korkmuyorda degilim. boşanacağım hayatım komple degişecek bir düzenim yok bunlar aşamayacağım sorunlar degil ama . anneme nasıl derim diye düşünüyorum aramızda bir sorun olduğunu kimse bilmiyor ben yarın çıkıp desem biz boşanıyoruz diye nasıl karşılayacaklar. belki saçma gelebilir bunları düşünmem size ama insan ister istemez düşünüyor

aynı sorunları ben yaşıyorum ama sevgilimle evli değilim , çokkk çokkk kötü bir durum . insan dayanamıyor , kendi ruh halin allak bullak oluyor, bence bir psıkologa gıtsın belkı faydasını görür , o yaşadığın araba olayını ben defalarca yaşadım eskıden erkek arkadasımvar dıye bana resmen kotu kadın muamelesı bıle yaptı ama ıste benımde vıcdanım rahat etmıyo uzulurmu acaba dıye bıde kendıne zarar vermesınden korkuyorum , ama siz kesınlıkle psıkologa gıdın çünkü evlenemissniz yazık olmasın evliliğnizi .umarım herşey gönlünce olur

Eşiniz meydanı boş bulmuş, ondan böyle davranıyor bence..

Aileniz arkanızda değil, zaten üvey babanızla olan sıkıntılar yüzünden alel acele evlenmişsiniz, çalışmıyorsunuz..

Çaresiz gördüğü için en ufak bir tartışmada tehdit ediyor gibi geldi bana..

Küfürden nefret ederim , acizlere yakışan birşeydir..

Aradan üç yıl geçmiş memurda oldum oglum da oldu iki bucuk yasında. Ben yine bugün cok mutsuzum gözyaslarım sel oldu.Bugün tatil gezelim dedim ikna ettim etmez olaydım gayet mutlu cıktım arabayı ben kullanıyordum gidene kadar bir kac azar işittim yüz zaten asık ses cıkarmadım gittiğimiz yerdede tersledi. Bende tersleyip durma dedim kalbim okadar kırıldıki moralim bozulunca benim yüzüm asılır yanından baska seylere bakmak için uzaklaştım. Birsey sordu sonra yanına gelince canım sıkkın benimde cevap verdim ama benim yüzüm asık diye cekti gitti dükkandan bizde cıktık arkasından. Senle biryere gidilmez suratsızsız falan dedi bende moralimi bozuyorsun tersliyosun dedim . Senin moralini .... Yapım bıktım senden nereden evlendim dedi arkasından beddua etti günüm alt üst oldu okadar doluyumki. Cocuk olduktan sonra dahada sogudu ne yapmam lazım bilemiyorum ters birseyler yapıyor benimde yüzüm asılınca ben suclu oluyorum anlamadım gitti

Son düzenleme:
ayy eski k
ayy eski konuymuş yeni gördüm. kardeş çocuk nasıl cesaret ettin .Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…