birçoğunuz boşanmamdan yana olduğunu düşünüyorum ama tabi bunu söylemek kolay degil çocuk olayında ise son noktadayım ya boşanacagım ya çocuk olacak daha fazla ertteleyemem.
Ona sorarsanızda ben çok dırdırcı bir insanım ama yaptığı saçma mantıksız hareketlere demi hiçbirşey dememem gerekiyor
hem ne olursa olsun bir insan eşi ne yaparsa yapsın böyle kötü davranmamalıküfür etmemeli diye düşünüyorum . Yardım almaz teklif ederim ama
birçoğunuz boşanmamdan yana olduğunu düşünüyorum ama tabi bunu söylemek kolay degil çocuk olayında ise son noktadayım ya boşanacagım ya çocuk olacak daha fazla ertteleyemem.
Ona sorarsanızda ben çok dırdırcı bir insanım ama yaptığı saçma mantıksız hareketlere demi hiçbirşey dememem gerekiyor
hem ne olursa olsun bir insan eşi ne yaparsa yapsın böyle kötü davranmamalıküfür etmemeli diye düşünüyorum . Yardım almaz teklif ederim ama
uzun zamandır olmuyor ama hırpalamıştı birkere
uzun zamandır olmuyor ama hırpalamıştı birkere
fiziksel şiddet yok. konuşuyorum barıştıktan sonra özür diliyor birdaha olmayacak diye söz veriyor tekrarlıyor tabiki . çocugudadeli gibi istiyorum çocuga öyle birşye yapacağını zannetmiyorum.
boşanmak istiyorum ama korkmuyorda degilim. boşanacağım hayatım komple degişecek bir düzenim yok bunlar aşamayacağım sorunlar degil ama . anneme nasıl derim diye düşünüyorum aramızda bir sorun olduğunu kimse bilmiyor ben yarın çıkıp desem biz boşanıyoruz diye nasıl karşılayacaklar. belki saçma gelebilir bunları düşünmem size ama insan ister istemez düşünüyor[/QUOTE
doğru haklısın bu tarz şeleri nasıl anlatır ki insan ailesine bile, insan utanır bana küfür ediyor dediğin vakit insanlar sorcak ne diyor diye:26: bazılarına küfürden dolayı boşanmak ayrılmak saçma gibi gelir ancak hiç çekilecek dert değil... ben 2 senelik ilişkimi hatta nişan arifesine geldiği hafta sırf bu küfür yüzünden bıraktım
fiziksel şiddet yok. konuşuyorum barıştıktan sonra özür diliyor birdaha olmayacak diye söz veriyor tekrarlıyor tabiki . çocugudadeli gibi istiyorum çocuga öyle birşye yapacağını zannetmiyorum.
boşanmak istiyorum ama korkmuyorda degilim. boşanacağım hayatım komple degişecek bir düzenim yok bunlar aşamayacağım sorunlar degil ama . anneme nasıl derim diye düşünüyorum aramızda bir sorun olduğunu kimse bilmiyor ben yarın çıkıp desem biz boşanıyoruz diye nasıl karşılayacaklar. belki saçma gelebilir bunları düşünmem size ama insan ister istemez düşünüyor[/QUOTE
doğru haklısın bu tarz şeleri nasıl anlatır ki insan ailesine bile, insan utanır bana küfür ediyor dediğin vakit insanlar sorcak ne diyor diye:26: bazılarına küfürden dolayı boşanmak ayrılmak saçma gibi gelir ancak hiç çekilecek dert değil... ben 2 senelik ilişkimi hatta nişan arifesine geldiği hafta sırf bu küfür yüzünden bıraktım
en iyisini yapmışsın
bende çok düşündüm boşanmak istedigimi söyleyeceğim sınavdan sonra konuşmuyoruz zaten şuanda.
kendimi çok şanssız ve mutsuz hissediyorum allahım affetsin
en iyisini yapmışsın
bende çok düşündüm boşanmak istedigimi söyleyeceğim sınavdan sonra konuşmuyoruz zaten şuanda.
kendimi çok şanssız ve mutsuz hissediyorum allahım affetsin
yok öyle düşünme vardır her işte bir hayır de geç, her şerde bile bir hayır vardır..inşallah Allah sana en güzelini en iyisi neyse onu nasip etsin, eğer ayrılık olcaksada hiç üzülmeden canın acımadan olsun inşallah..dualarım seninle..
ayy eski konuymuş yeni gördüm. kardeş çocuk nasıl cesaret ettin .Allah sabır versinAradan üç yıl geçmiş memurda oldum oglum da oldu iki bucuk yasında. Ben yine bugün cok mutsuzum gözyaslarım sel oldu.Bugün tatil gezelim dedim ikna ettim etmez olaydım gayet mutlu cıktım arabayı ben kullanıyordum gidene kadar bir kac azar işittim yüz zaten asık ses cıkarmadım gittiğimiz yerdede tersledi. Bende tersleyip durma dedim kalbim okadar kırıldıki moralim bozulunca benim yüzüm asılır yanından baska seylere bakmak için uzaklaştım. Birsey sordu sonra yanına gelince canım sıkkın benimde cevap verdim ama benim yüzüm asık diye cekti gitti dükkandan bizde cıktık arkasından. Senle biryere gidilmez suratsızsız falan dedi bende moralimi bozuyorsun tersliyosun dedim . Senin moralini .... Yapım bıktım senden nereden evlendim dedi arkasından beddua etti günüm alt üst oldu okadar doluyumki. Cocuk olduktan sonra dahada sogudu ne yapmam lazım bilemiyorum ters birseyler yapıyor benimde yüzüm asılınca ben suclu oluyorum anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?