moralim cok bozuk

bsrysr

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
3
0
6
35
Eskişehir
Merhaba arkadaslar. Oncelikle bu siteyi begenerel taki ediyorum ve yeni uye oldum.
Ben 24 yasindayim boyum 1.61 ve kendimi bildim bileli kiloluyumm. 4 ay once diyet yapmaya karar verdim. 90 kiloydum su an 72 kiloyum. Bo su saglikli beslenme ve spor sayesinde kilo verdim. Her hafta tartildim. Haftada ortalama 1.4 kg verdim. Almanyaya gittim 3 hafta. Orada spor imkanim olmadi ama yediklerime dikkat ederek kilomu korudum. 3 hafta once dondum evime ve spor salonuna yazildim tekrar. Ama kilo vermem azaldi. Geldim geleli 1.8 kg verdim. Jrr tartildigimda moralim bozuluyor. Ne yapacagimi bilmiyorum. Kilo vermem durursa diye korkuyorum. Bana bi akil verin ne oluur:(

Canım sen pes etme, kilo verme durumunda vücut bazen durur. O dönemlerde sen kilo vermediğini sanırsın. Ama endişelenme aynı şekilde diyetine devam et. Aynı durumu ben yaşamıştım. Dİyetisyenim, metobolizma bazen hızlı kilo vermende yardımcı olurken bazen duraklama yapar. onun içi o dönemde diyetini eksme kesmye başlarsan kilo alırsın demişti. Sende metebolizmana kanarak diyeti bozma. Tebrik ederim, çok azimlisin 90 kilodan o kiloya güçmek bile büyük başarıdır. Devamını getireceğine eminim. Sporunu kesme, kolay gelsin..

kilo vermek azim gerektiren ve süreç isteyen bir iştir. pes etmemek gerek. ben de kilo vermeye çalışıyorum 1 haftadır yoğun bir programım var ama ben de çok veremedim pes etmiyorum ama. hatta daha ne yapabilirim diye konu açtım bugün önerileri bekliyorum.size de kolay gelsin.

Hic bozmaya niyetim yok zaten diyetimi ama insanin morali bozuluo ister istemez. Simdi sabahlati ilik su icmeye basladim bakalim insallaj ayni tempoya girer

Back
X