moralim çok bozuk :(

esma_elif

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
133
2
16
35
İstanbul
5 senedir evliyim malesef bebegimiz olmuyo benim testlerim temiz cıktı esimin sperm sayısı iyi cıktı ama hareketliligi düsükmüs birde varikosel olabilir dedi doktor ultrason istedi ama ben netten arastırdım elle muaynede anlasılıyomus bir sürü sey doktra güvenemedim bir an off baska bir doktra gitmek istiyorum simdi kafam o kadar karıstı ki ne yapmam gerek onu bile bilmiyorum suan hic güven vermedi doktor bana degistiricemiz kesin ama kim olucak nolucak diye düsünmekten yoruldum birde etrafımda ki insanların bitmek tükenmez lafları okadar doluyum ki balkona cıkıp avazım cıktıgı kadar bagırasım var ...sesimi birileri duysun istedim sadece !!!!

Benim eşimin de sperm hareketliliği düşük ve çocuğumuz olmuyor maalesef.
Bakalım 2014 de iyi bir dr. bulup adım atmayı düşünüyoruz.
Üzülme arkadaşım,hakkımız da hayırlısı olsun.
Milletin dediklerine kulakları tıkamaktan başka çare yok.
Cama çıkıp bağırırsan tuhaf kaçar en iyisi sen sıkıldığın da gel kk ya yaz deşarj olursun.

Şu çevrendeki boş boğazların dediğine aldırma dicem ama işte kadınız..
Aldırırız ne yazık ki..
Çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum..
Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı bir evladın olur...
Sabrın sonu selamet...

:)gülümsettin beni cok sagol ...yasamayan anlamıyo galiba hissedilen acıyı boslugu okadar zor zamanlardan geciyorum ki ama yanımda bir destekcim bile yok aslında ...

Sizi çok iyi anlıyorum,dörtbuçuk yıllık evliyken kızımı kucağıma aldım.
Öyle kendini bilmez insanlar varki,sorunu bildikleri halde size artık çocuk yapın deme cüretini buluyorlar kendilerinide.

Bende sizin gibi ilk başlarda kendi,kendime sıkıntı yaptım.sonrasında'da o kendini bilmez insanları hayatımdan uzaklaştırdım.

Birgün annemlere gittim komşumuzdan biri direk bana şu cümleyi söyledi,hayırdır daha çoğalamadınızmı
inanın şok oldum,bende karşılık olarak hayırdır senin kızında hala evlenememiş,evde kalacak galiba dedim.çenesi kapadı
Okelime okadar canımı yaktı ki,ağzımdan o kelimeler çıktı,belkide söylememem gerekirdi.

Böyle kendini bilmezler yüzünden hayatınızı kendinize ve eşinize zehir etmeyin.

Son düzenleme:

sagolun öncelikle ...herseyin bir vakti var elbet diyorum ..biz aslında cok mutluyuz esimle cocugumuz yok diye oturup aglamıyoruz ama biri gelip bir sey söylüyo yıkılıyorum toplıyamıyorum kendimi o kadar gücüm bitti ki anlatamam ...

:)gülümsettin beni cok sagol ...yasamayan anlamıyo galiba hissedilen acıyı boslugu okadar zor zamanlardan geciyorum ki ama yanımda bir destekcim bile yok aslında ...

Evet yaşamayan bilemez.
Bizim sorunumuzun tedavisi var en azından..birde hiç çocuk sahibi olamayacak arkadaşlarımızın durumlarını düşünüp,onlar için dua kendimiz için şükretmeliyiz.
Eşlerin birbirine destek olması önemli tabii böyle durumlarda.

yer gök dua üstüne
sakin umudunuzu yitirmeyin
mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler

Böyle bir durumum olsaydı umudumu asla bırakmazdım elimden.
Sen de bırakma hiç.

O insanları ben de biliyorum..
Ben evleneli 5-6 ay olmuştu, herkes bi taraftan ne zaman olacak ne zaman olacak deyip duruyordu..
Hala da diyorlar..
Ben onlar istediği için değil, kendimi hazır hissettiğim için bu ay bi adım attım. Bakalım hayırlısı olsun.

Bebeklerimizin gelmesi için bir vakit var.
Bunu biz değil Allah belirliyor..

öncelikle sagolun ...bir tane iki tane olsa nereye gitsem kimi görsem mevzu hep aynı yere geliyo cok yıprandım icim o kadar acıyo ki anlatamam hani elimden gelse eve kapatıcam kendimi ....
esim tek destegim o olmasa dayanmak cok daha zor olurdu ama kadın olmak isin hep zor kısmını yüklenmek demek malesef ...

Karşısındaki insanın hassasiyetini anlamadan bilmeden, kalp kırmayı, üzmeyi dahi göze alarak laf sokmaktan çekinmeyen boş boğazlı insanlardan nefret ediyorum. Girdikleri günahtan da hiç korkmuyorlar. Otursunlar kendileriyle, kendi çocuklarıyla uğraşsınlar. Canım çok şükür testlerin temizmiş, çok büyük bir sorunun yok. Anlaşılan o ki tedavi ile üstesinden gelebileceğiniz bir sorununuz var. Sen güzelce araştırıp şöyle iyi bir doktor bul. Sonra da inşallah hayırlısıyla Rabbim sana şöyle ikiz, bir kız bir oğlan iki tane hayırlı evlat versin inşallahhh. Aminnn... Boş boş konuşan insanlara da çat diye cevabını vermekten çekinme hiç. Sakın atma içine. Sen ne dert sahibi olucaksın, bırak onlar üzülsün.

tabi ki cok sükür sonucta ALLAHın dedigi olur bekleyip görücez ..
esim o ayrı o benim herseyim bir gün beni üzecek bir sey söylemedi hep destek tabiki ben arkadas olarak dedim cünkü esimide sürekli aynı seylerle bogmak istemiyorum sonucta onun icinde cok zor ...dilerim isteyen herkesi bebegine kavustursun RABBİM ..

milletimiz çok garip ya ...
evlenmezsin neden evlenmiyorsun aa hadi artık derler ... arkandan bu evde kaldı gözü yükseklerde davul bile dengi dengine bir sürü şey saydırırlar ..
evlenirsin bir kaç ay daha geçer yada geçmez ee çocuk hani çocuk nerde çocuk neden olmuyor mu vs ..
YAHU SANANE ... KEYFİMİN KAHYASI MISIN ?

sen bu şekilde yaşıyorsan bende aynı şekilde yaşamak zorunda mıyım ?
bu nasıl bir insanlık ... problem yaşayan ve bebek sahibi olmak isteyen insana bile bile neden canını yakıyorsun ?bu kadar mı küçüksün beynin yok yani ... sen kimsin ayrıca anan mı baban mı ?çıkar gitsin hayatından ya .. bunlarla mı uğraşıcan ... ben olsam hiç birinlede görüşmem kusura baksınlar bakmasınlar .. herkes haddini bilecek arkadaş ... bile bile can yakıcı söz söyleyenlerden ne akraba olur ne arkadaş ..

ne kadar güzel söylediniz ..bu okadar derin bi bosluk ki biri bana bir sey söylediginde inanın icim öyle yanıyo ki bunun tarifi yok bile isteye canımı yakıyolar galiba biraz hassasım cok takıyorum bu aralar ...

Arkadaş bende de yok ancak sanal arkadaşlarla paylaşıyorum bende.
AMİNNNN inşallah arkadaşım.
Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin tüm bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlara(tabii bana da).

bu arada benim annemede hep sorarlarmış .. çünkü benden önce bir ölü doğum iki düşük yaşamış maalesef ... neden böle vs çocuğun olmayacak mı vs vs .. annem hep der ben o duyguyu bilirim . bilirler yinede üstüne üstüne gelirler insanın .. ben bildiğim için der kimseye sormam . çünkü acısını bilirim der ... bende mesela çok zor dünyaya gelmişim . 4. hamileliğinde ben olmuşum yani ....

cok dogru söylediniz sagolun güzel dilekleriniz icin AMİN ...bilseler nasıl kanıyo icim yaparlar mı ??
ben birinin kalbini kırıcam diye korkarak konusuyorum hassas konularda ama bunlar yakıp yıkıyolar ben onların hepsini ALLAHın adaletine bıraktım ...

slm cnm ben 2senedir evliyim ve cocugum olmuyor
aynen benim etrafimdaki insanlarda öyle....
ALLAHIM HEPIMIZE SAGLIKLI HAYIRLI BEBEKLER NASIP ETSIN
Tüp bebek yaptirdinizmi????

Selamun aleykum tüm kardeşlerime.
Allah'tan evlat sahibi olmak isteyen tüm kardeşlerime tez zamanda evinde bebek seslerinin duyulması için,ben de dua ediyorum. Rabbim dualarımızı kabul eylesin. Dünyanın en güzel duygusunu tatmanız dileğiyle,hepinize mutluluk ve sevinç bahş eylesin,âmin.Anne olmak pahabiçilmez bir duygudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…