Benim eşimin de sperm hareketliliği düşük ve çocuğumuz olmuyor maalesef.
Bakalım 2014 de iyi bir dr. bulup adım atmayı düşünüyoruz.
Üzülme arkadaşım,hakkımız da hayırlısı olsun.
Milletin dediklerine kulakları tıkamaktan başka çare yok.
Cama çıkıp bağırırsan tuhaf kaçar en iyisi sen sıkıldığın da gel kk ya yaz deşarj olursun.
Şu çevrendeki boş boğazların dediğine aldırma dicem ama işte kadınız..
Aldırırız ne yazık ki..
Çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum..
Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı bir evladın olur...
Sabrın sonu selamet...
:)gülümsettin beni cok sagol ...yasamayan anlamıyo galiba hissedilen acıyı boslugu okadar zor zamanlardan geciyorum ki ama yanımda bir destekcim bile yok aslında ...
sagolun öncelikle ...herseyin bir vakti var elbet diyorum ..biz aslında cok mutluyuz esimle cocugumuz yok diye oturup aglamıyoruz ama biri gelip bir sey söylüyo yıkılıyorum toplıyamıyorum kendimi o kadar gücüm bitti ki anlatamam ...
Sizi çok iyi anlıyorum,dörtbuçuk yıllık evliyken kızımı kucağıma aldım.
Öyle kendini bilmez insanlar varki,sorunu bildikleri halde size artık çocuk yapın deme cüretini buluyorlar kendilerinide.
Bende sizin gibi ilk başlarda kendi,kendime sıkıntı yaptım.sonrasında'da o kendini bilmez insanları hayatımdan uzaklaştırdım.
Birgün annemlere gittim komşumuzdan biri direk bana şu cümleyi söyledi,hayırdır daha çoğalamadınızmı
inanın şok oldum,bende karşılık olarak hayırdır senin kızında hala evlenememiş,evde kalacak galiba dedim.çenesi kapadı
Okelime okadar canımı yaktı ki,ağzımdan o kelimeler çıktı,belkide söylememem gerekirdi.
Böyle kendini bilmezler yüzünden hayatınızı kendinize ve eşinize zehir etmeyin.
Evet yaşamayan bilemez.
Bizim sorunumuzun tedavisi var en azından..birde hiç çocuk sahibi olamayacak arkadaşlarımızın durumlarını düşünüp,onlar için dua kendimiz için şükretmeliyiz.
Eşlerin birbirine destek olması önemli tabii böyle durumlarda.
yer gök dua üstüne
sakin umudunuzu yitirmeyin
mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler
Böyle bir durumum olsaydı umudumu asla bırakmazdım elimden.
Sen de bırakma hiç.
O insanları ben de biliyorum..
Ben evleneli 5-6 ay olmuştu, herkes bi taraftan ne zaman olacak ne zaman olacak deyip duruyordu..
Hala da diyorlar..
Ben onlar istediği için değil, kendimi hazır hissettiğim için bu ay bi adım attım. Bakalım hayırlısı olsun.
Bebeklerimizin gelmesi için bir vakit var.
Bunu biz değil Allah belirliyor..
tabi ki cok sükür sonucta ALLAHın dedigi olur bekleyip görücez ..
esim o ayrı o benim herseyim bir gün beni üzecek bir sey söylemedi hep destek tabiki ben arkadas olarak dedim cünkü esimide sürekli aynı seylerle bogmak istemiyorum sonucta onun icinde cok zor ...dilerim isteyen herkesi bebegine kavustursun RABBİM ..
Karşısındaki insanın hassasiyetini anlamadan bilmeden, kalp kırmayı, üzmeyi dahi göze alarak laf sokmaktan çekinmeyen boş boğazlı insanlardan nefret ediyorum. Girdikleri günahtan da hiç korkmuyorlar. Otursunlar kendileriyle, kendi çocuklarıyla uğraşsınlar. Canım çok şükür testlerin temizmiş, çok büyük bir sorunun yok. Anlaşılan o ki tedavi ile üstesinden gelebileceğiniz bir sorununuz var. Sen güzelce araştırıp şöyle iyi bir doktor bul. Sonra da inşallah hayırlısıyla Rabbim sana şöyle ikiz, bir kız bir oğlan iki tane hayırlı evlat versin inşallahhh.Aminnn... Boş boş konuşan insanlara da çat diye cevabını vermekten çekinme hiç. Sakın atma içine. Sen ne dert sahibi olucaksın, bırak onlar üzülsün.
5 senedir evliyim malesef bebegimiz olmuyobenim testlerim temiz cıktı esimin sperm sayısı iyi cıktı ama hareketliligi düsükmüs birde varikosel olabilir dedi doktor ultrason istedi ama ben netten arastırdım elle muaynede anlasılıyomus bir sürü sey doktra güvenemedim bir an off baska bir doktra gitmek istiyorum simdi kafam o kadar karıstı ki ne yapmam gerek onu bile bilmiyorum suan hic güven vermedi doktor bana degistiricemiz kesin ama kim olucak nolucak diye düsünmekten yoruldum birde etrafımda ki insanların bitmek tükenmez lafları okadar doluyum ki balkona cıkıp avazım cıktıgı kadar bagırasım var ...sesimi birileri duysun istedim sadece !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?