E esma_elif Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2013 133 2 16 35 İstanbul 19 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi esma_elif #41 mehase .!.: Ayyy cnm benim coook güzel yazmissin gercekdende öyle ALLAHIM bize anne olmayi nasip etsin ve ozamana kadar güc kuvvet versin insallah herseyinnnn hayirlisi olur hepimiz icin... Genişletmek için tıkla... AMİN canım dua etmekten baskada bir sey gelmiyo elimden dilerim bütün isteyenlere evlat hasreti cekenleri RABBİM sevindirsin tez zamanda ins..
mehase .!.: Ayyy cnm benim coook güzel yazmissin gercekdende öyle ALLAHIM bize anne olmayi nasip etsin ve ozamana kadar güc kuvvet versin insallah herseyinnnn hayirlisi olur hepimiz icin... Genişletmek için tıkla... AMİN canım dua etmekten baskada bir sey gelmiyo elimden dilerim bütün isteyenlere evlat hasreti cekenleri RABBİM sevindirsin tez zamanda ins..
M mehase Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2013 18 0 6 35 Almanya 19 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi esma_elif #42 esma_elif .!.: AMİN İNS.ben inanıyorum bir gün benimde bir yavrum olucak ama o zamana kadar RABBİM güc versin kuvvet versin dayanabilim bu yokluga ... Genişletmek için tıkla... esma_elif .!.: AMİN canım dua etmekten baskada bir sey gelmiyo elimden dilerim bütün isteyenlere evlat hasreti cekenleri RABBİM sevindirsin tez zamanda ins.. Genişletmek için tıkla... AMINNNN AMINNNN Benimde 2hafta sonra doktorumda terminim var bakalimm ne diycek simdiye kadar hic bir sorun yoook diyordu bakalim hayirlisi ins
esma_elif .!.: AMİN İNS.ben inanıyorum bir gün benimde bir yavrum olucak ama o zamana kadar RABBİM güc versin kuvvet versin dayanabilim bu yokluga ... Genişletmek için tıkla... esma_elif .!.: AMİN canım dua etmekten baskada bir sey gelmiyo elimden dilerim bütün isteyenlere evlat hasreti cekenleri RABBİM sevindirsin tez zamanda ins.. Genişletmek için tıkla... AMINNNN AMINNNN Benimde 2hafta sonra doktorumda terminim var bakalimm ne diycek simdiye kadar hic bir sorun yoook diyordu bakalim hayirlisi ins
E esma_elif Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2013 133 2 16 35 İstanbul 19 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi esma_elif #43 mehase .!.: AMINNNN AMINNNN Benimde 2hafta sonra doktorumda terminim var bakalimm ne diycek simdiye kadar hic bir sorun yoook diyordu bakalim hayirlisi ins Genişletmek için tıkla... hayırlısı olsun canım RABBİM kolaylastırsın hemencecik bebegin olur ins benim gibi beklemezsin ...ALLAH hepimizin yardımcısı olsun ...
mehase .!.: AMINNNN AMINNNN Benimde 2hafta sonra doktorumda terminim var bakalimm ne diycek simdiye kadar hic bir sorun yoook diyordu bakalim hayirlisi ins Genişletmek için tıkla... hayırlısı olsun canım RABBİM kolaylastırsın hemencecik bebegin olur ins benim gibi beklemezsin ...ALLAH hepimizin yardımcısı olsun ...
M mehase Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2013 18 0 6 35 Almanya 20 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi esma_elif #44 esma_elif .!.: hayırlısı olsun canım RABBİM kolaylastırsın hemencecik bebegin olur ins benim gibi beklemezsin ...ALLAH hepimizin yardımcısı olsun ... Genişletmek için tıkla... Seninde insallah saglikli hayirli bebisin olurrrr canimm Herseyin bi vakti zamani var hepimiz icin hayirlisi olsunnnnnnnnnnn
esma_elif .!.: hayırlısı olsun canım RABBİM kolaylastırsın hemencecik bebegin olur ins benim gibi beklemezsin ...ALLAH hepimizin yardımcısı olsun ... Genişletmek için tıkla... Seninde insallah saglikli hayirli bebisin olurrrr canimm Herseyin bi vakti zamani var hepimiz icin hayirlisi olsunnnnnnnnnnn
E esma_elif Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2013 133 2 16 35 İstanbul 20 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi esma_elif #45 mehase .!.: Seninde insallah saglikli hayirli bebisin olurrrr canimm Herseyin bi vakti zamani var hepimiz icin hayirlisi olsunnnnnnnnnnn Genişletmek için tıkla... AMİN canım ins RABBİM tüm isteyenlere versin ..
mehase .!.: Seninde insallah saglikli hayirli bebisin olurrrr canimm Herseyin bi vakti zamani var hepimiz icin hayirlisi olsunnnnnnnnnnn Genişletmek için tıkla... AMİN canım ins RABBİM tüm isteyenlere versin ..