moralim çok bozuk:(

Tesekkur ederim Az.once hareket etmeye başlayinca biraz telasim gecti birtek sulugozlulugum suruyor cidden cok Üzgünüm
Tedbiri elden bırakmamak gerek. Çok şükür hareket etmiş ama yine de bir kontrol amaçlı. Ağlama, bebeğin hisseder üzüldüğünü.

Geçmiş olsun arkadaşım
Kanama ve vajinal bölgede ağrınız yoksa Allah'ın izniyle bişey olmamıştır
Ama siz yine de bir jinekoloğa görünün

Yok canim sukur kanama ve vajinal bölgede karinda agrim yok..simdi esimle konusacam o da benden fazla telasli cok teskkur ederim

Çok geçmiş olsun ay ne kadar kötü bi his şu düşmekten çok düşmüş olmak.. benim bildiğim kadarıyla düşünce en az bi süre oturduğun yerde kalmak gerekiyormuş canım daha sonra belde bi sıkıntı oluşmasin diye

Annem bir kac sene once oturagin ustune cikmis, e kilolu olunca oturak kirildi ve yere dustu. Biraz beli bacagi falan agridi ama sonra duzeldi ve unuttu gitti. Bir kac sene sonra annemin gogsunden sut gelmeye basladi ve vucudunda tuhaf degisiklikler oldu. Dr baya bi inceledi ve sunu sordu "bir kac sene icinde bir yerden dustunuz mu?" Meger carpmadan oturu annemin hormonlari bozulmus. Bazi seyleri hafife almamak lazim.

ALLAH BIN KERE razi olsun canim yok cok hafif.popo kismimda kaldi birde kol dirrseklerimde Allah a sukur kanama falan yok

Şükür ki kanamanız yok, büyük geçmiş oksun. Allah analı babalı sevgiyle büyütmenizi nasip etsin, sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur bebeğiniz inşallah doktora gidecekseniz durumunuzu paylaşabilirseniz sevinirim, dualarım sizinle İNŞALLAH bir şey olmamıştır

Allah korusun kollasın ,sağ sağlim kucağınıza alın İnşallah....

Son düzenleme:
Ben de 16 haftalık hamileyken düşmüştüm. Dr a gittim. Dr popo üstu düşmedikten sonra sıkıntı olmayacağını söylemişti. İns sizde de bir sıkıntı olmaz

Canim doktora git lütfen benim içim bir tuhaf oldu içim acıdı...

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

yorumlara hiç bakmadım ama doktorunuza görünseniz çok iyi olur. Bence bu tür şeyler ihmal edilmemeli.
Geçmiş olsun, umarım ciddi bi durum değildir.

Kizlar simdi girdik daha eve..gittik hastaneye tahlil yapıldı doktor kontrolü yapildi Allah a şükür bebek sağlıklı.birtek belim kollarim agriyor olsun bir kac gun cekerim yetrr ki bebege bir sey olmasin hepinizden Allah razi olsun RAbbim hicbirinize kotu gun yasatmasin insallah..

Belim az agriyor canim ama duser dusmez kalktım cunku cakildigim yerde kalsam dahakotu oolacaktım

ALLAH kimseye yasatmasin bunlari canim..inan agriyi gectim.o korku var ya beni diri diri öldürdü o an desem yeridir..

Cok cok tesekkur ederim arkadasim Allah bin kere razi olsun hepinizden..daha yeni gectik eve şükür ki bebek te sorun yok bnde ufak tefek sızı lar var onlarda hic sorun deil olsun Allah kimseye hicbirimize kotu gün yasatmasin canm ..cok saol bu guzel dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…