Rica ederim. "Rabbim meleğini korusun" :)
Ben de 16 haftalık hamileyken düşmüştüm. Dr a gittim. Dr popo üstu düşmedikten sonra sıkıntı olmayacağını söylemişti. İns sizde de bir sıkıntı olmaz
Canım cok iyi anlıyorum korkmakta haklisin tabii ama ya su an mudahele edilmesi gereken bi durum varsa bide oyle duşun.
Canim doktora git lütfen benim içim bir tuhaf oldu içim acıdı...
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
yorumlara hiç bakmadım ama doktorunuza görünseniz çok iyi olur. Bence bu tür şeyler ihmal edilmemeli.
Geçmiş olsun, umarım ciddi bi durum değildir.
Annem kardeşime hamileyken yüz üstü düşmüştü .
Hem de çok feci bir şekilde.
Allah'tan ki kardeşime bişey olmamış..
Ama illaki doktora gidin siz..
Allah korusun kötü bişey olabilir. :18:
Canim yeni gectik eveAllah a sukur birsey olmadi bizi telaslandiran düştüğüm yerde demir vardi carpisim daha agir oldu korkudan gidemedim esimi dinlemedim saolsun kizlar gitmem icin destek olunca gittik
Kizlar simdi girdik daha eve..gittik hastaneye tahlil yapıldı doktor kontrolü yapildi Allah a şükür bebek sağlıklı.birtek belim kollarim agriyor olsun bir kac gun cekerim yetrr ki bebege bir sey olmasinhepinizden Allah razi olsun RAbbim hicbirinize kotu gun yasatmasin insallah..
Kizlar çok kötüyüm..sanırım biraz morale ihtiyacım varbundan 3 saat önce apartmandan çıkarken yerdeki kayganlığı fark edemedim ve feci bir şekilde sırt üstü düştüm hemde ne düştüm kaldırıma yapmıştım resmen çıkan ses hala kulaklarımda cinliyor esim cok telas yapti kalktim iyiyim bir şeyim yok dedim..kol dirseklerim zaten paramparça oldu belim az agriyor baska birşey yok şükür..sizden duymak istediğim bebegime bir şey olmamıştır sorun yoktur dimi hic hamileyken böyle birşey yasayan oldu mu
Kizlar simdi girdik daha eve..gittik hastaneye tahlil yapıldı doktor kontrolü yapildi Allah a şükür bebek sağlıklı.birtek belim kollarim agriyor olsun bir kac gun cekerim yetrr ki bebege bir sey olmasinhepinizden Allah razi olsun RAbbim hicbirinize kotu gun yasatmasin insallah..
çok sevindim. Allah sağlıkla kıcağına almayıu nasip etsin bebeğinizi.Kizlar simdi girdik daha eve..gittik hastaneye tahlil yapıldı doktor kontrolü yapildi Allah a şükür bebek sağlıklı.birtek belim kollarim agriyor olsun bir kac gun cekerim yetrr ki bebege bir sey olmasinhepinizden Allah razi olsun RAbbim hicbirinize kotu gun yasatmasin insallah..
Gittik canim şükür ki sorun çıkmadı Allah herkesin evladını korusun insallah Rabbim.kimseye kotu gun yasatmasin
Gecmiş olsun canimmm :):)
çok sevindim. Allah sağlıkla kıcağına almayıu nasip etsin bebeğinizi.
geçmiş olsun..
hadi geçmiş olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?