moralim çok bozuk:(

Ben de 16 haftalık hamileyken düşmüştüm. Dr a gittim. Dr popo üstu düşmedikten sonra sıkıntı olmayacağını söylemişti. İns sizde de bir sıkıntı olmaz

Ben komple sirt üstü düştüm malesef canim popoda dahil doktor ilk bunu sordu yuz üstü mü sırt ustu mü..dedim sırt üstü ama popomun ustu cok acıyor tamam ozaman korkma dedi oyle muayene etti inanın aklim cikti yerinden Allah evladinizi bagislasin

Annem kardeşime hamileyken yüz üstü düşmüştü .
Hem de çok feci bir şekilde.
Allah'tan ki kardeşime bişey olmamış..
Ama illaki doktora gidin siz..
Allah korusun kötü bişey olabilir. :18:

yorumlara hiç bakmadım ama doktorunuza görünseniz çok iyi olur. Bence bu tür şeyler ihmal edilmemeli.
Geçmiş olsun, umarım ciddi bi durum değildir.

ALLAH hepinizden ayri ayri razi olsun iyi ki varsiniz inanın bu mesajlar olmasaydi hala.korkudan.agliyordum cok saolun

Annem kardeşime hamileyken yüz üstü düşmüştü .
Hem de çok feci bir şekilde.
Allah'tan ki kardeşime bişey olmamış..
Ama illaki doktora gidin siz..
Allah korusun kötü bişey olabilir. :18:

Canim yeni gectik eve Allah a sukur birsey olmadi bizi telaslandiran düştüğüm yerde demir vardi carpisim daha agir oldu korkudan gidemedim esimi dinlemedim saolsun kizlar gitmem icin destek olunca gittik

Canim yeni gectik eve Allah a sukur birsey olmadi bizi telaslandiran düştüğüm yerde demir vardi carpisim daha agir oldu korkudan gidemedim esimi dinlemedim saolsun kizlar gitmem icin destek olunca gittik

Ayy iyi olmuş gittiğiniz..
Yorumların hepsini okumadım, direk yazdım..
Bişey olmadığına sevindim..

Çok sevindim iyiki gitti sende üzülme artık Canim allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. ..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Geçmiş olsun canım, birşey olmamasına çok sevindim... inşallah sağlıcakla kucağına alırsın :)

Canım benim doktora gitseydin hemen Allah göstermesin tedbiri elden bırakma bu arada aranızda yaşayan oldu mu demişsin annem bana hamileyken merdivenlerden yuvarlanmış bir şey olmadı demekkiki şuan hayattayım şükürler olsun

Canım çok çok geçmiş olsun.. Rabbim korumuş minik bebeğini çok şükür...sen de üzme kendini kuzum unutmaya çalış bebik de iyiymiş maşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben de ablam da hamileyken çok fena düştük hatta ablamın 2 çocuğu var ikisinde de çok kçtü düştü ama bebeklerimize allahın izniyle hiçbişey olmadı telaş yapma allah koruyor bebekleri hiçbişey olmaz ama iyi hissetmek emin olmak istiyosan git bi doktora. İçin rahat olsun bakıyosun ağağı burkuyo bebeği düşüyo bi de bakıyosun ne biçim kaza yapıyo bebek sapasağlam. Allah onların sahibi ve koruyucusu. Üzüntü inan daha kötü etkiliyor onları

çok sevindim. Allah sağlıkla kıcağına almayıu nasip etsin bebeğinizi.
geçmiş olsun..

Son düzenleme:
hepinizden teker teker Allah razı olsun sayenizde cok daha iyiyim..ettiğin dyalar için hepinize binlerce kez teşekkür ederim Rabbim sizi ve evlatlarınızı korusun..Allah ım hic birinize kotu gun yasatmasın inşallah bir omur kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…