moralim çok bozuk:(

kesinlikle uzuntu cok etkiliyor canım Allah kimseye yasatmasın yasadıgım korku bir omre bedeldiii dilerim Allah kimseye kotu gun yasatmaz..kaybetme korkusu kadar korkunç bir sey yokmuş bu hayatta

cok teşekkür ederim fananayım Allah razı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin insallah

canım benim her sey Allah a emanet..ALLAH korumuş sizi gittik doktora bebekte bi sıkıntı çıkmadı sükürki bnde ki ufak tefek sızı yaralardan başka..Allah sizdende razı olsun

Cok gecmis olsun arkadasim konunu okudum baya endiselendim cok sukur bebeginizde sizde iyiymissiniz Allah gostermesin birdaha insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir sorun olmadığına çok sevindim. Geçmiş olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Bir sorun olmadığına çok sevindim. Geçmiş olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Allah razı olsun arkadaşım cok teşekkür ederim Rabbşm hic birimize kotu günler yasatmasın..

Cok gecmis olsun arkadasim konunu okudum baya endiselendim cok sukur bebeginizde sizde iyiymissiniz Allah gostermesin birdaha insallah.

amin amin canım elimden geldiğince dinleniyorum Allah sizdende razı olsun Rabbim sizede bir omur kotu günler göstermesin insallah

Canım bende 36 haftalık hamileyim şuan. Bende 21 haftalıklen. Çukura düştüm. Hemde ne düşmek. Bacağım yarıldı. Kalçam morardı. Kollarım kanadı. Allah'a şükür bebeğe bişey olmadı. Kaç haftalıksın bilmiyorum. Uzan hareket edip etmediğini takip et bebeğinin hissediyorsan. Korkma canım Allah koruyor meleklerimizi.

Benim annemde kardeşime hamileyken düşmüştü çocuğun yönü değişmiş sezeryana almıştı istersen görüm doktora

Canım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına bende hamileyim okuyunca bi garip oldum ya Allahım evlatlarımızı bağışlasın korusun onları 😇😇

Geçmiş olsun sudecetciiimmmmmmm
Rabbim seni de miniginide korumuşşş...inşallah geçmiştir stresiiiin rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsinnnn

Sicagi sicagina doktora gitmek icin neyi beklediniz.... buraya konu acmakla vakit gecirene kadar bence biranda doktora gitmeliydiniz....

21haftayi bitirdik canim.o gece kizlar saolsun akil verdiler cesaret verdiler oyle gittik hastaneye..inan düşüşumu ne kadar anlatsam az kalır ama kurban oldugum Allah bebek iyiymis sukur ki birsey olmadi benim.tirnaklarim bile morarmis durumda az agrilarim var elimden geldigince dinleniyorum Allah razi olsun senden de Rabbim evladinizi bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…