moralim cok bozuk

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.165
1.749
333
Bolu
Kizlar konustugum birisi vardir 2 aydir bu kisi bana az once bu isin olmayacagini soyledi.Eski sevgilisi yuzunden darbe alip ayrilmis onu unutmus ama yasanmisliklari unutamamis.Ya umutlanmistim ya bastan beri olur diye bekledim olmadi.Kalbim aciyor,umudum kirilmis agliyorum.Ben hic mutlu olamicam galiba kimse beni gercekten sevmicek.:(

Kizlar konustugum birisi vardir 2 aydir bu kisi bana az once bu isin olmayacagini soyledi.Eski sevgilisi yuzunden darbe alip ayrilmis onu unutmus ama yasanmisliklari unutamamis.Ya umutlanmistim ya bastan beri olur diye bekledim olmadi.Kalbim aciyor,umudum kirilmis agliyorum.Ben hic mutlu olamicam galiba kimse beni gercekten sevmicek.:KK43:

Yaş kaç ?

Yas 21 canim moralim cok bozuldu cok umutlanmistim.2 konu acmisim birinin silinmesini istiyorum.

yapacak bişey yok.unutulmayacak gibi düşünsende unutursun yeterki takıntı yapma kendine.klişe olacak ama sevip sevileceğin kişi tabiki çıkacak karşına

Yas 21 canim moralim cok bozuldu cok umutlanmistim.2 konu acmisim birinin silinmesini istiyorum.

1yaş var aramızda bende 20yim.
Daha 2 aylık bi konuşma süresiymis.
Basta açıklaması iyi olmuş.
En fazla 2 hafta üzülürsün sonra başkaları çıkar karşına.
Dua et hayırlıları çıkartsın karşına ALLAH

En başından söylemesi senin için daha iyi olmuş bir kaç ay daha uzatsa daha çok canın yanardı..Olmuş bitmiş artık yapacak bir şey yok.O olmadan öncede yaşıyordun sonuçta kendini yıpratma.

Back
X