moralim cok bozuk

helcincim sana dermiyim esim diyo inan canim com sikkin
Sorryyyy :))
Konuna gelicek olursam canim neden boyle aranizda bi problem mi oldu ? Yoksa birden boyle davranmaya mi basladi ? Kac yiillik evleisiniz coluk cocuk varmii?

Ailenizi mi sevmedi kac yillik evlisiniz cocuklar var mi
ailemi sever annemi babamida hele babama com duskundur kafa bazem gelip gidiyo aslinda esimede cok kizamiyorum cok zor gunler gecirdi kendi ailesi ne arar ne sorar kardesleriyle arasi hic iyi degil sadece annesi babasi kardesleri bir cikar oldugunda arar

Kendi piskolojisi yerinde degil diyorsun yani ailesi ile ayni sehirde misiniz cocuk vaar mi

Sorryyyy :))
Konuna gelicek olursam canim neden boyle aranizda bi problem mi oldu ? Yoksa birden boyle davranmaya mi basladi ? Kac yiillik evleisiniz coluk cocuk varmii?
ara ara boyle davraniyor cok sik diyemem bazi sorunlarimiz vardi cozuldu suan ilk senelere nazaran cok iyi ama bazen cok baska insan oluyo ara ara bana patliyo

Kendi piskolojisi yerinde degil diyorsun yani ailesi ile ayni sehirde misiniz cocuk vaar mi
yok canim bazi sorunlarimizdan dolayi hep erteledim simdi 6 aydir cocuk olmuyo onun ofkeside var vay efendim niye ertelemis pisirip pisirip bunu onume koyuyo ve bunun ofkeside var

yok canim bazi sorunlarimizdan dolayi hep erteledim simdi 6 aydir cocuk olmuyo onun ofkeside var vay efendim niye ertelemis pisirip pisirip bunu onume koyuyo ve bunun ofkeside var
Cocuklar olmayacak zannedip ofkeleniyor olabilir rahatlatmaya calis ..boyle yaptigininda cok uzuldugunu elbet olacagini stres olmamasi gerektigini ..dUzgunce konusun yoksa arkasindan kizmakla sorun cozulmuyor

Cocuklar olmayacak zannedip ofkeleniyor olabilir rahatlatmaya calis ..boyle yaptigininda cok uzuldugunu elbet olacagini stres olmamasi gerektigini ..dUzgunce konusun yoksa arkasindan kizmakla sorun cozulmuyor
10 defa anlatim ayni simdi belki diyeceksin senin ailen esini cok mu sikiyor hayir onun izinli oldugu gunler ozellikle hic rahatsiz etmezler onun evde oldugu gunler biz davet etmektice gelmezler calisiyor yorgun dinlemsin diye bu arada kendi ailemin evinde oturuyo dugunu ailem yapti bu arada her zaman esime destek olurla ozellikle annem esimi incitmekten cok korkar hep altan alarak ona morel verir annem gercek annesi gibi yaklasir inan oz annesi bu sevginin yarisini gostermemistir. esime bir sey olsa en fazla 1 ay aglar ikinci ay umru olmaz annesi kendi evladinin cenazesine gitmedi ahh ahh

Malesef kimse melek degil olurlu taraflariyla deselli ol takma diyecegim insan kocasindan duymak gormek istemez kötük ama napcaksin insanoglu boyle,uzme kendini dedimya olurlu taraflarini sev mutlu olman icin ,ne kocalar var ne hikayeler okuyoruz goruyoruz o yuzden sükur et icine atma kafani dagitacak birseyler yap tak tak hasta olursun uzuntu hastaliklarin basidir o yuzden kendini mutlu etmye bak

sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…