moralim çok bozuk

Hadi ya oda üzüldüğünü belli etmis dimi o paylastigi video resim falan.Dedi ya icimde tuhaf bisey oldu dedi

Video olayini bilemem tabiki ama yaptiginla belki cocugun cesaretini kirdin. Belki okulda birebir yanina gelip konusamadi. Sende böyle terslecince geri adim atmis. Ki bu gayete normal birsey yani.

Resmen görmezden geldi ya hani sanki gelip mrb dese cok mu üstelemis olacak ki.

Biraz empati kur istersen. Senin yaptigini o sana yapsa. Böyle cikismak yerine sorsaydin ya niye okulda konusmuyorsun bir merhaba demiyorsun diye? Simdi moralin bozuk olmazdi bu kadar. Her zaman kacan kovalanmiyor iste Cocugu tanimak istiyorsan ilk adimi simdi senin atman lazim.

Yani simdi gördün niye konusmadin diye mesaj mi atcam.Egosu tavan yapar

Ya cevremden etkileniyorum Ablam yanına yakışmıyo diye beynime giriyo.Sma sanki o görmezden gelince ben ezik hissettim.

Oooooo sen ablana ne bakıyon hayat senin hayatın ayrıca sen kendine yakıştırıyorsan mesele yok.
Bir iç dünyasına in karakter analizi yap
2.şahısların söylediklerini duyma görme kulağını tıka.
Herkesin her dediği ile haraket etme bir yere gelemezsin.

sen herşeyi bişeye yormuşsun ve çok üstüne alınmışsın. gaeyt normal davranıyor. kendi kendine beklenti içine girmişsin bence. adım atmak isteyen atar, hatta peşinden bile koşar çok isterse. demekki istememiş.

Aha da moralim sıfıra indi.Yani istememis mi ?
benim görüşüm bu istememiş bence. istese sen zaten razısın. yapması gereken tek şey gelip bi merhaba, çay kahve içelim demek. bunu bile diyemeyen adama herşeyisen mi öğreteceksin? ama tercih meselesi sonuçta. burada çeşitli yprumlar var bu kadar düşüneceğine sana en yakın gelen şeyi yap. belkide bu kadar düşünmene değmez :)

Kisilik olarak tanımıyorum.Tipe de cok takılan biri diilim.Ama herkesin lafından etkileniyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…