- Konu Sahibi susmakicinyokbahanem
-
Utandım ya o adım atsın istedim
Hadi ya oda üzüldüğünü belli etmis dimi o paylastigi video resim falan.Dedi ya icimde tuhaf bisey oldu dedi
Adım atmış, sen sert yapmışsınUtandım ya o adım atsın istedim
Off ya o adım atmış dimi ya ne yapmalıyım simdi başkalarına kalsa dün sildiydimAdım atmış, sen sert yapmışsın
Yani simdi ne düsündü teklife cevap vermedi bana kapağıda bastı.Ben niye gidip konusuyum dimi öle demistirçocuk değil sen ergence davranmışsın.
Resmen görmezden geldi ya hani sanki gelip mrb dese cok mu üstelemis olacak ki.Video olayini bilemem tabiki ama yaptiginla belki cocugun cesaretini kirdin. Belki okulda birebir yanina gelip konusamadi. Sende böyle terslecince geri adim atmis. Ki bu gayete normal birsey yani.
Ya cevremden etkileniyorum Ablam yanına yakışmıyo diye beynime giriyo.Sma sanki o görmezden gelince ben ezik hissettim.Niye ki kalbin ne diyorsa onu yap
Aşkta gurur olmaz
Bi de karşılaşınca selam verOff ya o adım atmış dimi ya ne yapmalıyım simdi başkalarına kalsa dün sildiydim
Diyosun zaten daha ne zaman karsılascaz tatil giriyo.Nettende yazmadı dün.Silmiyim dimiBi de karşılaşınca selam ver
Resmen görmezden geldi ya hani sanki gelip mrb dese cok mu üstelemis olacak ki.
Yani simdi gördün niye konusmadin diye mesaj mi atcam.Egosu tavan yaparBiraz empati kur istersen. Senin yaptigini o sana yapsa. Böyle cikismak yerine sorsaydin ya niye okulda konusmuyorsun bir merhaba demiyorsun diye? Simdi moralin bozuk olmazdi bu kadar. Her zaman kacan kovalanmiyor isteCocugu tanimak istiyorsan ilk adimi simdi senin atman lazim.
Ya cevremden etkileniyorum Ablam yanına yakışmıyo diye beynime giriyo.Sma sanki o görmezden gelince ben ezik hissettim.
Yani işi ilerletelim diyosan silme tabiDiyosun zaten daha ne zaman karsılascaz tatil giriyo.Nettende yazmadı dün.Silmiyim dimi
Aha da moralim sıfıra indi.Yani istememis mi ?sen herşeyi bişeye yormuşsun ve çok üstüne alınmışsın. gaeyt normal davranıyor. kendi kendine beklenti içine girmişsin bence. adım atmak isteyen atar, hatta peşinden bile koşar çok isterse. demekki istememiş.
Yani doģru diyosun ama sanki çok büyük bisey gibi geliyo.Dün ortak bi sınav aciklandı normalde sormasi lazim sormadi geri cekildi bu yaYani işi ilerletelim diyosan silme tabi
Silersen hiç görüşmemeniz lazım
Tanımadıklarımla yazışmıyorum bile demişsinYani doģru diyosun ama sanki çok büyük bisey gibi geliyo.Dün ortak bi sınav aciklandı normalde sormasi lazim sormadi geri cekildi bu ya
benim görüşüm bu istememiş bence. istese sen zaten razısın. yapması gereken tek şey gelip bi merhaba, çay kahve içelim demek. bunu bile diyemeyen adama herşeyisen mi öğreteceksin? ama tercih meselesi sonuçta. burada çeşitli yprumlar var bu kadar düşüneceğine sana en yakın gelen şeyi yap. belkide bu kadar düşünmene değmez :)Aha da moralim sıfıra indi.Yani istememis mi ?
Kisilik olarak tanımıyorum.Tipe de cok takılan biri diilim.Ama herkesin lafından etkileniyorum ben.Oooooo sen ablana ne bakıyon hayat senin hayatın ayrıca sen kendine yakıştırıyorsan mesele yok.
Bir iç dünyasına in karakter analizi yap
2.şahısların söylediklerini duyma görme kulağını tıka.
Herkesin her dediği ile haraket etme bir yere gelemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?