- 21 Aralık 2015
- 120
- 8
- 11
- 32
- Konu Sahibi susmakicinyokbahanem
-
O bu kadar düsünmüyo kesin.Baksana sallamadı bile.benim görüşüm bu istememiş bence. istese sen zaten razısın. yapması gereken tek şey gelip bi merhaba, çay kahve içelim demek. bunu bile diyemeyen adama herşeyisen mi öğreteceksin? ama tercih meselesi sonuçta. burada çeşitli yprumlar var bu kadar düşüneceğine sana en yakın gelen şeyi yap. belkide bu kadar düşünmene değmez :)
Evet saçma geldigini gözüne soktum bu saatten sonra yazmaz dimi.Tanımadıklarımla yazışmıyorum bile demişsin
Senle de tanışmıyoruz demişsin
Yani simdi gördün niye konusmadin diye mesaj mi atcam.Egosu tavan yapar
O
O bu kadar düsünmüyo kesin.Baksana sallamadı bile.
E yaniEvet saçma geldigini gözüne soktum bu saatten sonra yazmaz dimi.
Benle zaman geciriyo sanıyodum.Aslına bakarsan o kadar laftan sonra tamam kusura bakma deyip geri cekilebilirdi ama adım attı dimihayir öyle deme. Öncelikle sen ne istedigine karar ver. Sen bu cocukla konusmak istiyormusun istemiyorsmusun? Kusura bakma gecen gün seni istemeyerek tersledim gibi birsey. Zira yaptigin gercekten ergence olmus.
İste bende salağım.Sanıyom ki gelip konusur.Msj atar.sen pesinden kosacagini sandin galiba.
Benle zaman geciriyo sanıyodum.Aslına bakarsan o kadar laftan sonra tamam kusura bakma deyip geri cekilebilirdi ama adım attı dimi
Çok alemsin
Bazı cümlelerini okurken şaka yaptığını sanıyorum
Çocuğa da sert yapıyosun, tanışmıyoruz diyosun kahve içemeye çağırıyo gelmem hatta yazışmam bile diyosun
Sonra neden yazmadı diyosun
Oyyy oyy valla bende bi sorun var ama.bence son derece ciddi. Istiyorki cocuk pesinden kossun. Ne yaparsa yapsin, her yaptigi yanlis cocugun, dogruyu yapma dahi sansi yokmus vallahi :)
Oyyy oyy valla bende bi sorun var ama.
Evet doğru diyosun ama ifade edemiyom kendimi benYasin kac bilmiyorum. Ama herseyden önce ne istedigine karar vereceksin, birde baskalarinin dediklerine fazla kullak asma. Ben genelde kendi kafama estigini yaparim ama ne zaman baskasinin dedigini yapsam sonradan uyuz olurum kendime :). Sana nasil davranilmasini istiyorsan karsindaki insanada öyle davran baktin karsindaki bir öküz yol verirsin. Ama tersleyerek, cikisarak bir yere varamazsin. Öyle o sürekli pesimden kossun diye beklemekte cok sacma. Her zaman kacan kovalanir diye birsey yok.
Evet doğru diyosun ama ifade edemiyom kendimi ben
İkimizde 22 yasındayız 23 olucazO kadarda zor degil aslinda. Sana kos cocuga acil demiyoruz. Biraz daha sakin ve sabirli olursan hersey zaten yolunu bulur. Birseyin olacagi varsa olur ama böyle yaparsan olacagi varsada olmazKac yasindasin? Benim kiz kardesim 19 yasinda öyle tars öyle atarli biri ki ben bile tahamül edemiyorum bazen kendisine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?