- 15 Şubat 2008
- 997
- 87
- 118
- Konu Sahibi xxxCanKizxxx
merhaba arkadaslar.....morelim o kadar bozukki anlatamam...anlatamazsam birine atlyicam artikk ya....bizim ailede herkez ruh hastasi olmus resmen..annemle babamin evliligi berbat zaten her hafta kavga ederler...akraba evliligi oldugu icin mi ne artik. hep taraf meselesi war. babam kendi annesinin ve kardeslerinin yani halamlarin lafina bakar anneme satasir. halamlar annemi sevmedigi icin uyduruk yalan yanlis seyler anlatir babamda onlara inanir. babam kendi yegenlerine vermek istiyor beni, annem karsi cikiyor..bunun icin kavga ederler.. babam pek evine sahip cikmaz, gecen dügünde herifin biri mesela benim oturdugum yere karisini oturtmak istiyordu ve ben tabii ki kalkmadim. adam bana bagirdi kolumdan tuttu, kendisi babmin tanidigi ve babam hic bi sey demedi hatta sonra o herifle ayni masaya bile oturdu..üniversteye yeni basladigimda burs almaya baslamistim.o bursu istedi ve ben vermedim. o para bana okumam icin verildi neden verecegim dedim ve beni evden kovdu. ben gitmedim. gecen hafta da annemle ayirmak isterken yine kovdu, burasi benim evim defolun st...ol git gözmde hicbiseysin dedi...
gitme:
gitme:
Son düzenleme: