- 14 Şubat 2018
- 801
- 575
- 103
- 29
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Terbiyesiz pislik insanlar herkesten nefret ediyorum bende 30 yaşındayım çalışyorum ama banada bir sürü laf geliyor ne diyim rabbim böyle pislikleri sustursun aşağilik insanlar bak cok sinirlendim hasta hasta
Onun oğlu Karısının maaşına mı tenezzül edecekmiş .
Bende öyle Karısının maaşına tenezzül eden erkek müsvettesini yaklaştırmam adamdan sayıpta deseymiş .
Sıkma Can'ını böyleleri için değmezÖyle haklısınız ki...
Sıkma Can'ını böyleleri için değmez
Canım da ben de acayip sinirleniyorum valla ama işte böylelerini susturmadigimiz için de bolca türedi bunlar ağizlarinin payini hakkiyla veren olsa bukadar konusmazlar .Ben şu yasima kadar inan duymadığım laf kalmadi ama elden hiçbirşey gelmiyor rabbim iyi insanlarla karsilastirsin tek temennimBen de nefret ediyorum gerçekten psikolojimi bozdular
Vallaha durum bu hale yeni gelmedi.14 sene kadar önce ben bekarken anneme parkta oturduğu sırada bir kadın ; "şu binada (bizim oturduğumuz binayi gosteriyor) bekar bir öğretmen kız varmış.Ailesini tanıyor musun ?Bekar oğlumuz var doğuda veteriner onu İzmir'e aldırmamiz lazım .Onunla evlendirsek de oğlanı buraya getirsek " demişti.Annem de bilmiyorum ben orda oturmuyorum demis
Oğullarına memur kızı bile yakıştıramıyor teyzeler, bende çok şahit oldum ne öğretmeni eczacı kız var onu istiyorum ben oğluma diye söylenen...34 yaşında bekar, ağır işsizim Kendimi çöpe atasım geldi
bu tip insanlarla neden aynı ortamda bulunuyosunuz?
Canım bende kadrolu atanmış ve İzmir e atanmış biriydim yoksa adamlar yüzünü bile görmedikleri birine parklarda elçi ararlar mi saniyorsunArtık sadace ögretmen olmak yetmiyor atanmak+kadro gerekiyor
Bende Öyleyim ama insn kendimizi yiyoruz sadeceİşte sorunum tam da bu çok kafama takan bir insanım
ay ne saçma insanlarla bir arada yaşıyosunuz sumuğumu atmam nedir ya pislik allahtan almiyomus ogluna kiza yazik olurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?