Moralim öyle bozuk ki...

Elimde degil çok kırıcılar
Bak ben de kendi yaşadığım başka bir olayı anlatayim;benim ilk atama yerim bir lise.Sonrasinda eşimle tanıştık ve evlenince ilceler arası yer değiştirdim.Gectim ilkokula.Kayinvalidem bir daha liseye tayin işte ,ilkokula değil dediDusun yani catlakligi

ALLAH korusun beğenmesin tabi ki
Ama bu kadar hassas olduğum konu hakkında konuşulunca çok üzülüyorum

Gerçekten gülümsettiniz beni :)ah bu insanlar ...

ALLAH korusun beğenmesin tabi ki
Ama bu kadar hassas olduğum konu hakkında konuşulunca çok üzülüyorum

Hassas olmamaya çalışın siz de.
Maalesef ki durum bu yani, atanmak zor. Kabullenin ve ona göre plan yapın. Hatta atanmayı tek hedef olarak görmeyin, darklı alternatifler de kafanızda olsun. Allah korusun intihar edenler bile var atanamadım diyerek. Yapmayın bu kadar hassasiyet size zarar

Çok iyi demiş anneniz. Benimki olsa kadını tutar kolundan eve getirirdi.

Bunlar insanmı şimdi? Doğru düzgün insanlar varken kısır yemekten beyni kısıra dönmüş teyzelerinin lafına üzülüyorsun? 23 yaş ne ki, çalışıb atanırsın bir gün. Sizden değerli mi atanmak ya da insanların ne düşündüğü?

Bende ogretmenim.atamasi az olan bir bolumde 29 yasimda atandim.
23 yas neki:))
Kolejde caliatim ucretli calistim.baktim sonu yok 2.5 yil bil fiil kpss ye hazirlandim hem de evliyken yaptim basarfim bunu..birde hamileyken atandim:)
Atanmadan evlendim.cevre baskilarini takmayin yahu..nasil bi cevreniz var anlamis degilim..issizkende kimse boyle yadirgamadi beni.
Sadece bi defa ilkokul mezunu goruncem "sana baktikca iyiki okumamisim diyorum..hahaha" demisti.
Oda agzinin payini aldi ben atandiktan sonra.

bazı insanların kalbi lağıma dönmüş o da dillerinden dökülüyor ;aklınca maaşlı kız bulup parasını yiycekler çok sevgili oğluyla ...Seni çok çok iyi anlıyorum ben de dört sene atama beklemiş biriyim ,insanların her bayramda özel günde döndürüp dolaştırıp benim atamama mevzuyu getirmelerine ifrit olurdum " doğuya bile atanamadın mı ?" demişti bitanesi bilip bilmeden,sabret elbet bi gün atanıcaksın ama bu süreçte kendini oyalıycak başka meşgaleler bul;part time iş de olur çeşitli kurslar da olur...Yeter ki boş kafalı insanların sözlerine bakma ayrıca seni maaşın için alıcak adam da yerin dibine batsın

Okumuş etmiş bi kızsın. Cahil insanların cahil laflarına mı üzüleceksin. Ben de atanamamış öğretmenim. Evliyim. Sınıf arkadasim ile evlendim. Senelerce evlenelim diye ısrar etti. Bu sene özel kurumlara başvuru yaptım. Insallah iyi kötü bi yerde çalışacağım. Sen egitimlisin. Öyle cahil cühelâ ortamlara girme. Ayrıca mesele para kazanmak değil üniveriste okumkta.ne demiş efendimiz: hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?

Bugün eşimin kardeşi mülakata girdi. Mesela genel kültür sorusu o kadar zormuş ki. Kaç kişi girer bilemem. Önceden de atanmak zordu- ben 4 senede atandım 80 kusur aldığım halde- ama şimdi coookkkk daha zor. Allah yardimciniz olsun. Keşke sadece sınava girdiğin puanla atanabilsen.

Teyzenin kendisi ve oğlu çok mevki sahibi heralde. Kendini bilmez densiz insanlar. Cahillik boşver takma. Zaten Allah böyle insanlarla karşılaştırmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…