• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim sıfır..

mor_bulut

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
413
257
23
38
Merhaba arkadaşlar daha evvel de yazmıştım haksızlıga ugradımı artık çok birikti bir çok şey bende.Susup sadece izliyorum olanları ikiyüzlülükleri.6 ay olduyor iftiraya ugradıgım elimden gerçek anlamda hiçbir şey gelmiyor.ben kötüniyetle hiçbir sey yapmadım bir anda hepsi kanka bense en kötüsü oldum daha evvel de yazmıstım konumda Allaha dua etmektrn baska cıkıs yolum yok birbirlerinin ikincil yüzlerini bildikleri halde nedir bu çektiğim

Öyledir zaten.
Birbirlerinin arkasından sövenler gün gelir kanka olur sen o ara dobra olduğun için de seni dışlarlar ihale sana kalır falan:)
Öyleleri hala kanka diye mi canın sıkkın?
Evinde bir torba çöpü aylarca yıllarca tutar mısın? Böyle insanları da tutmayacaksın dert de etmeyeceksin işte.

Yaşadığıniz olayı bilmiyorum kim haklı kim haksız bilmiyorum bildiğim tek şey ilahi adalet Allahin adaleti hicbir zaman şaşmaz

Öyledir zaten.
Birbirlerinin arkasından sövenler gün gelir kanka olur sen o ara dobra olduğun için de seni dışlarlar ihale sana kalır falan:)
Öyleleri hala kanka diye mi canın sıkkın?
Evinde bir torba çöpü aylarca yıllarca tutar mısın? Böyle insanları da tutmayacaksın dert de etmeyeceksin işte.
Çok sağol cnm aynı işyerindeyiz sessiz kalmam onları daha da sinir ediyor

Yaşadığıniz olayı bilmiyorum kim haklı kim haksız bilmiyorum bildiğim tek şey ilahi adalet Allahin adaleti hicbir zaman şaşmaz
Ben yakın arkadasım olan kızı uyarmak istedim o da üzerine demediklerimi ekledi.bütün herkes ona inandı hepsi birbirinin zamanında ne bicim lafını etti

Bu tip insanların arkadaşlığı fazla sürmez ve en kısa zamanda birbirlerine sararlar.
En basit konuyla hemde.
Çıkarları vardır şimdilik
Ben senin yerinde olsam sessizce izlerdim.
Ama kafama takmadan.
Negatif ortam yorar insanı evet o yüzden tüm dikkatini işine ver
İşte olanlarda iş yerinin kapısında kalsın
Öylelerine yokmuş gibi davranmak en güzeli
Her şer de bir hayır vardır
Belki onlardan uzak durman en hayırlısıdır

Arkadaş ortamında değil ama kendi çenem yüzünden başka bir ortamda fena taşlanmıştım.
Doğrucu Davutluğum tutmayıvereydi iyiydi..
Neyse millet ağzının suyu aka aka başımın etini az yemedi.
Baktım laf anlayan yok peki dedim sustum.
Gün geldi o bana eziyet edenler birbirine düştüler.
Cambazlar aynı ipte fazla oynayamadılar anlayacağın.
İşin komiği gelip gidip bana dert yandılar.:KK53:
Ben naptım?
Sustum tabii ağzımın payını almışım daha konuşur muyum?:p

Arkadaş ortamında değil ama kendi çenem yüzünden başka bir ortamda fena taşlanmıştım.
Ben naptım?

Merhaba arkadaşlar daha evvel de yazmıştım haksızlıga ugradımı artık çok birikti bir çok şey bende.Susup sadece izliyorum olanları ikiyüzlülükleri.6 ay olduyor iftiraya ugradıgım elimden gerçek anlamda hiçbir şey gelmiyor.ben kötüniyetle hiçbir sey yapmadım bir anda hepsi kanka bense en kötüsü oldum daha evvel de yazmıstım konumda Allaha dua etmektrn baska cıkıs yolum yok birbirlerinin ikincil yüzlerini bildikleri halde nedir bu çektiğim
Aynı şeyi eski iş yerimde yaşadım. Kardeşim dediğin insanlar kendileri hakkında laf söyleyenlerle gittiler kanka oldular...
Elbette ilahi adalet vardır ama ben göremedim çünkü şirket küçülüyoruz deyip beni işten çıkarttı, ben 5 aydır işsizim ama onların hepsi iyi yerlerde iş buldu...
Sonuç, eminim ki layıkımı bulduğumu düşünüyorlardır :(
Her şeye adalet olarak bakmayalım, bazen ilahi adalet gerçekleşiyor ama biz göremiyoruz...
Ben kimse hakkında konuşmuyorum, onlar benim sırlarımı o yeni kankalarıyla paylaşmış olsalarda ben yine de onların sırrını tutuyorum, neden mi, ben söz verdim ve ben Allahtan korkuyorum, onlar taş attı diye benim de onlar gibi nankör olmam gerekmez...

Ben naptım?
Çok teşekkür ederim ben xe sabredeceğim

Bu tip insanların arkadaşlığı fazla sürmez ve en kısa zamanda birbirlerine sararlar.
En basit konuyla hemde.
Çıkarları vardır şimdilik
Ben senin yerinde olsam sessizce izlerdim.
Ama kafama takmadan.
Negatif ortam yorar insanı evet o yüzden tüm dikkatini işine ver
İşte olanlarda iş yerinin kapısında kalsın
Öylelerine yokmuş gibi davranmak en güzeli
Her şer de bir hayır vardır
Belki onlardan uzak durman en hayırlısıdır
Çok teşekkür ederim öyle yapmaya çalışıyorum çok terbiyesizler çok

Aynı şeyi eski iş yerimde yaşadım. Kardeşim dediğin insanlar kendileri hakkında laf söyleyenlerle gittiler kanka oldular...
Elbette ilahi adalet vardır ama ben göremedim çünkü şirket küçülüyoruz deyip beni işten çıkarttı, ben 5 aydır işsizim ama onların hepsi iyi yerlerde iş buldu...
Sonuç, eminim ki layıkımı bulduğumu düşünüyorlardır :KK43:
Her şeye adalet olarak bakmayalım, bazen ilahi adalet gerçekleşiyor ama biz göremiyoruz...
Ben kimse hakkında konuşmuyorum, onlar benim sırlarımı o yeni kankalarıyla paylaşmış olsalarda ben yine de onların sırrını tutuyorum, neden mi, ben söz verdim ve ben Allahtan korkuyorum, onlar taş attı diye benim de onlar gibi nankör olmam gerekmez...
Çok doğru sölüyorsun ben de susuyorum izliyorum ben de onların ifşa etmedim hiçbir şekilde söylemedim cnm

Tatlım olayı bilmiyorum ama galiba birbirinin arkasından atıp tutan kankilerin şu an bal kaymak dost gibi. Asla bir arkadaşını savunup bir arkadaşını yerme. Sonra sen yalnız kalıyosun. Bu sana tecrübe olur tatlım

Tatlım olayı bilmiyorum ama galiba birbirinin arkasından atıp tutan kankilerin şu an bal kaymak dost gibi. Asla bir arkadaşını savunup bir arkadaşını yerme. Sonra sen yalnız kalıyosun. Bu sana tecrübe olur tatlım
Aynen başıma gelen bununbenzeri ben iyiniyetle uyardım dmeediklerimi sanki kendi hiç konusmamıs gibi ekledi

Back
X