Moralimi bozan annem..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Merhaba. Evde boş boş oturmaktan sıkılıp iş de bulamayınca keçe alıp çanta cüzdan anahtatlık yapmaya başladım dört gündür yapıyorum. İnternetten bakarak fikir alarak yapıyorum çok da güzel oluyorlar üç çanta oldu şuana kadar. Kayınvalidemin kıyafet dükkanına koycaz satmak için. Neyse bi çanta bana 6 tl ye mal oluyor. 30 tl ye satsam 24 tl bana kalıyor tabi satılırsa bakalım deneyip göreceğim satılırsa öyle devam etcem fakat annem moralimi bozdu. Yok kaç para kazanacaksın ondan yok kim alacak yok insanlar keçe çanta kullanmıyor filan diyor. Daha önceden üç boyutlu rölyef tablo yaptım kendisi zengin ailelerin evine temizliğe gidiyor anne dedim hani göster tablolarımı beğenip almk isterler belki çünkü baya tablolar pahalı satılıyor. Annem diyo onlar marka alıyor seninkini almazlar..
Yaptığım herşeyi bğeniyor hatta bayılıyor ama yok o olmaz yok bu olmaz moralimi bozuyor. Eşim tam tersi satılır bnce yap sen diyor. Bana da meşgale oldu uğraşmak hoşuma gidiyor satmak da istiyorum ama işte annem yüzünden moralim bozuldu. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bir de annem neden böyle anlamıyorum eşim araba alıp satmaya başlamadan önce de öle olsaydı herkes yapardı filan diyordu ama herkesin yapacağı iş değil ticaret. Annem hep olumsuz bakıp moral bozuyor. İnsanlar hbişey yapmasın o zmn o satılmaz bu olmaz şu şöyle vs. İse.

Bazı insanların cesareti yoktur herkesi de kendi gibi yapmaya çalışır. Seyehat anlayışı kurbandan kurbana köye gitmek olan insanların yurtdışına giden herkesi para babası zannetmesi gibi birşey. Oysa dünyayı gezen gençlerin büyük bir kısmı bunu üç kuruş parayla hostellerde sürünerek yapıyor.
Böyle insanlar kendisi bir atılım yapmadığı gibi yapana da engel olurlar
Boşver dinleme...hatta Instagram hesabı aç, bakarsın müşteri bulursun. Birkaç tanınmış hesaba hediye gönder hatta, paylaşsınlar sayfani

Ayy babamı anlattin ahahahaha
Ya millet salakmi. Öyle birsey olsaydi biz bilirdik. Yok pazardan almayin. Onlar 1 liraya alıp 100 liraya satiyor Hey Allah'ım. He he dioz artık napalim. Biz ailecek birbirimize bakıp kahkaha atıyoruz artık babam birsey dediğinde hiç bozuntuyada vermiyo. Sen yapacagin şeyleri yapmaya devam et

Ne güzel kendinize uğraş bulmuşsunuz. Para da kazanmaya başlamışsınız. Asla vazegeçmeyin.
Aileniz de olsa negatif yorumlara kulak asmayın, enerjinizi düşürmeyin. Bazı insanlar negatif, ailemizi de seçemiyoruz, yapacak bir şey yok kulak tıkamak dışında.

Annenizde aynı ben gibi açıksözlü
Doğru söylüyor kadın

Bu çantanın yanında küçük anahtarlık ,ped cuzdanı,cüzdan gibi şeyler de ekleyebilirsin.
Malesef anne demek istediği pahalıya gelir elinde patlar demek istemiş.
Moralinizi bozmayın en kötü ihtimalle birlerine hediye verip sevindirrisiniz.
Ben de bir şeyler aldım netten uygundu fiyatı hatta millet 1 liralık çorabı 3 liraya sattı kapış kapış gitti, ben abartmıyorum 30 liralık ayakkabıyı 15 e zor sattım karım cok az oldu.
Annem de bu sebepten der bizim ekmegimizin tuzu yok der, herkez satar bizimki bedavaya gider diye.
Çünkü annem dikiş diker nevresim felan millet bedava diktiridi kadına.
Yüzü yumuşaktı, şimdi diyorum parayla dikiyorum de almazlar hakkatten de öyle.

Doğru söylüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…