Moralimi bozan annem..

Annenizle ilgli yorum yapmayacagim, sadece canta cok guzelmis demeye geldim. Elinize saglik

Teşekkür ederimm
Bunu da bugün yaptımm :)

Keceden kol cantasi cok kullanisli olmaz. Belki annenin dedigi gibi alici bulamayabilirsin. Ama icine standart boy kuranı tam sigacak ölculerde yaparsan kapis kapis gidebilir. Kuran cantasi bence guzel bir hediyelik esya olur ve kurana giden kadinlar kuyumcu cantalarinda tasimak yerine cok tatli kece cantalarda tasiyabilir.

Bence harika bir fikir sunulmuş konu sahibine:)

Satılır neden satılmasın ben senin yerinde olsam instagram hesabi acardim sacma sapan bir taç için ne paralar döküldugunu gordu bu gozler. Ugrasmak lazim ama hemen olacak is degil. Bol bol paylasimda onemli.

Satılır neden satılmasın ben senin yerinde olsam instagram hesabi acardim sacma sapan bir taç için ne paralar döküldugunu gordu bu gozler. Ugrasmak lazim ama hemen olacak is degil. Bol bol paylasimda onemli.

Bugün bunu yaptım mesela bu tarz yapıyorum Kuran ı Kerim fikri verilmiş o da olabilir aslında instagram da sayfa da açarım facede pylşıyorum sayfamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…