Moralimi bozan annem..

Yaptığınız çantalar çok güzel :) bol kazançlar dilerim :)

Ben çok beğendim. Zamanla geliştirirsiniz zaten. Eliniz düzgün iş çıkarıyor. Hem denemekten zarar gelmez. Baktınız satılmadı hediye edersiniz. Zaten maliyeti çok yüksek değil. Ama 30 ilk satış yolunu açmak için biraz fazla.

Çok güzel, bunun yanına başka şeyler de ekleyebilirsiniz. Penye ipten sepet, çanta, paspas yapıyorlar, eliniz yatkın yaparsınız. Kokulu taş, ahşap boyama, bebek hastane çıkış takımları. Hem size uğraş olur, üretmek çok güzel. Bunları satacaginiz dükkan da hazır, instagramdan da faydalanirsiniz.

Merhaba kolay gelsin nedense benom annemde aynı annemiz gibi mesela bende namaz elbisesi satıyordum bi ara annem olmaz kim alıcak satamazsin diye diye moralimi alt üst ederdi neyseki dinlemiyorum hehe diyip geçiyorum sizde pyle yapın elinoz yatkinsa pesine düşün nen simdi dikis makinası aldim ona bile dikemezmişim poffff

Penye ipi denedim beceremedim bi türlü onu

yap cnm ne olacak ki

Sana tavsiyem bir instagram sayfasi acabilirsin daha fazla insana ulaşır hatta yaptiklarinizdan reklam kabul eden fenomenlere de yollarsiniz reklam yapildikca takipciniz de artmış olur. Ben severim böyle el yapimi şeyleri hatta süslemelerini farkli yapip cocuklara gore de yaparsiniz cesit olur annenizi çok dinlemeyin bazi insanlarin huyudur her seye imkansiz gozuyle bakmak

Aile içinde bu görevi kimi zaman anneler
Kimi zaman babalar üstlenir.
Ama illa biri yapar yani.

Sende piyango anneden yana çıkmış.
Bi iki satış yapınca o da ikna olur.
Hatta sağda solda kızım çanta yapıp satıyor diye anlatır bile

İnşallah. Üç boyutlu kağıt rölyeften kabarrtma tablolarda yapıyorm pahalı olduğu için pek satılmıyor ama arada sipariş alıyorum.

Çanta ilk deneme için gerçekten harika!

Ellerinize, emeğinize sağlık. Bol bol kazançlarınız olsun

Kimseyi duymayın bu şekilde yola çıkıp, çok güzel yerlere ulaşan insanlar var.

Sosyal medya hesabı konusunu da düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…