- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Teşekkürler :)Ben de cok begendim.Bence de cesaretiniz kirilmasin.Bol kazanclar.
Çok güzel, bunun yanına başka şeyler de ekleyebilirsiniz. Penye ipten sepet, çanta, paspas yapıyorlar, eliniz yatkın yaparsınız. Kokulu taş, ahşap boyama, bebek hastane çıkış takımları. Hem size uğraş olur, üretmek çok güzel. Bunları satacaginiz dükkan da hazır, instagramdan da faydalanirsiniz.
Penye ipi denedim beceremedim bi türlü onu
Baya denedim oldu ama tam olmadı. Bunlar da inş satılırAslında çok kolay, hemen bitiyor. Bunları yapiyosan onu hayli hayli yaparsın.
Aslında çok kolay, hemen bitiyor. Bunları yapiyosan onu hayli hayli yaparsın.
yap cnm ne olacak kiMerhaba. Evde boş boş oturmaktan sıkılıp iş de bulamayınca keçe alıp çanta cüzdan anahtatlık yapmaya başladım dört gündür yapıyorum. İnternetten bakarak fikir alarak yapıyorum çok da güzel oluyorlar üç çanta oldu şuana kadar. Kayınvalidemin kıyafet dükkanına koycaz satmak için. Neyse bi çanta bana 6 tl ye mal oluyor. 30 tl ye satsam 24 tl bana kalıyor tabi satılırsa bakalım deneyip göreceğim satılırsa öyle devam etcem fakat annem moralimi bozdu. Yok kaç para kazanacaksın ondan yok kim alacak yok insanlar keçe çanta kullanmıyor filan diyor. Daha önceden üç boyutlu rölyef tablo yaptım kendisi zengin ailelerin evine temizliğe gidiyor anne dedim hani göster tablolarımı beğenip almk isterler belki çünkü baya tablolar pahalı satılıyor. Annem diyo onlar marka alıyor seninkini almazlar..
Yaptığım herşeyi bğeniyor hatta bayılıyor ama yok o olmaz yok bu olmaz moralimi bozuyor. Eşim tam tersi satılır bnce yap sen diyor. Bana da meşgale oldu uğraşmak hoşuma gidiyor satmak da istiyorum ama işte annem yüzünden moralim bozuldu. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bir de annem neden böyle anlamıyorum eşim araba alıp satmaya başlamadan önce de öle olsaydı herkes yapardı filan diyordu ama herkesin yapacağı iş değil ticaret. Annem hep olumsuz bakıp moral bozuyor. İnsanlar hbişey yapmasın o zmn o satılmaz bu olmaz şu şöyle vs. İse.
Aile içinde bu görevi kimi zaman anneler
Kimi zaman babalar üstlenir.
Ama illa biri yapar yani.
Sende piyango anneden yana çıkmış.
Bi iki satış yapınca o da ikna olur.
Hatta sağda solda kızım çanta yapıp satıyor diye anlatır bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?