• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralimi bozan şeyler

Hayatyolculugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.858
762
73
Merhaba bu aralar moralim çok bozuk işyerinde maaşım düşük ayrıca kaç yaşına geldim evlenemedim. Erkek arkadaşım var onu çok seviyorum ama bu aralar maddi durumu kötüleşti. Ve banada yansıtıyor napıcağımı bilemiyorum. Aşk evliliği istiyorum mantık yapamam biliyorum.

Merhaba bu aralar moralim çok bozuk işyerinde maaşım düşük ayrıca kaç yaşına geldim evlenemedim. Erkek arkadaşım var onu çok seviyorum ama bu aralar maddi durumu kötüleşti. Ve banada yansıtıyor napıcağımı bilemiyorum. Aşk evliliği istiyorum mantık yapamam biliyorum.
[/QUOTE
Maddi beklentinizi karşılayacak bir işe girin o halde
Mantık evliliği mutluluk getirmez diye düşünüyorum . Sevgilinizi seviyorsanız tabi

Arıyorum daha iyi maaş olan bir iş sevgilimi seviyorum ama sorunlarını çok fazla yansıtmaya başladı biraz kendi içinde yaşasa iyi olacak bende bu durumdan sıkıldım evlensek böyle mi olacak sürekli diyorum

Arıyorum daha iyi maaş olan bir iş sevgilimi seviyorum ama sorunlarını çok fazla yansıtmaya başladı biraz kendi içinde yaşasa iyi olacak bende bu durumdan sıkıldım evlensek böyle mi olacak sürekli diyorum
Haklisin tabi rahatsız oluyorsan azıcık çıtlat bu durumdan rahatsız olduğunu. Tepkisini gör en azından. Yön belirlemende yardımcı olabilir onun tavrı

Back
X